Tacno prijatelju, ali ja niti sam dio te klike, niti sam je ikad podrzavao. Govorim samo u svoje ime.detroit-mercy wrote: ↑24/10/2022 19:15Ne, nego kad je Peddy dero i jacao drzavu, SA mediji (pod kontrolom) SDA su ga masno pljuvali. Vjerovatno im je tal kvario.noviforumas wrote: ↑24/10/2022 18:59
Upravo tako. Godilo mi je kad je VP povlacio poteze koji vode jacanju drzave BiH, ne odgovara mi kad radi suprotno.
Ovako sad su dosli na svoje, svakom svoj begovat ali bi mogli izivisit u begovatu i to je onda citav problem.
Jebe se njima za drzavu, davno pokazali.
Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
-
noviforumas
#8451 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
-
NightCrawler90
#8452 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Bio sam na protestima. Upravo povratak za NT. Dostojanstveno, glasno. Jeste bilo mnogo starijih ali pustite tu priču da nije bilo mladih. Ko je od vas danas bio pred OHR-om? Ovo su zabiljezili mediji, protest ne da nije fijasko, već naprotiv, jasna je poruka za ubuduce. Moramo se nauciti protestovati. Nismo pošteno od 2014. pa do ljeta ove godine. Ovi sto razvodnjavaju znacaj protesta neka pokrenu nešto, protest protiv SDA ili bilo čega drugog. Palamude mi ljudi rodjeni 1980. ili 1975. iz udobnih fotelja, a ja s 31 godinom i svojim društvom na ulici. Dolazim iz kraja u kojem revitalizacija ideja na cijem su fonu nametnute odluke Visokog nametnika može da nad košta doma. Opet.
-
Spit_fire
#8453 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Smijesno je vise i pricat..kad su vidjeli da smo odbili da nestanemo i da smo jos toliko se drznuli da smo poceli ponjedjivat i dosli nam rekli "Hai smirite se yebo rat eo mi cemo vas sititi samo se dogovorite"...sad u miru te prodaju ko zadnje hinje i jos te ubjedjuju da je to ok...
Ubjedili su vas da su vam oni dali dali drzavu a ne da ste je krvlju dobili
Ubjedili su vas da njima dugujete zahvalanost
Ubjedili su vas da se svega odreknete
Ubjedju vas da se odreknete i identiteta
Ubjedili su vas da ste debi.li koji drzavu ne zasluzujte
Ubjedili su vas da sami u svojim redovima gasite otpor
Ubjedili su vas da vam velikosrbi i hrvati nisu neprijatelji nego da su to ljudi koji se bore za istu drzavu kao i vi
Ubjedice vas da vam je gaza sasvim dovoljna
Ubjedice vas da ste se i sami ubijali
..nakon svega ce vas ubjedit da trebate nestat

Ubjedili su vas da vam velikosrbi i hrvati nisu neprijatelji nego da su to ljudi koji se bore za istu drzavu kao i vi
Last edited by Spit_fire on 24/10/2022 20:22, edited 1 time in total.
-
NightCrawler90
#8454 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Nagradili nas tako sto su zabranili negiranje genocida? Neljudski i nemoralni čin koji i danas cine oni isti koji su ga i prije donošenja “zakona” cinili i niko nije kažnjen. A ti moraš biti zahvalan jer je donesena civilizacijska odluka koja bi po difoltu trebala biti tu od 1995. godine. Kako nas *uze, nismo svjesni.Spit_fire wrote: ↑24/10/2022 20:17 Smijesno je vise i pricat..kad su vidjeli da smo odbili da nestanemo i da smo jos toliko se drznuli da smo poceli ponjedjivat i dosli nam rekli "Hai smirite se yebo rat eo mi cemo vas sititi samo se dogovorite"...sad u miru te prodaju ko zadnje hinje i jos te ubjedjuju da je to ok...
![]()
- vee-jay
#8455 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:15 Bio sam na protestima. Upravo povratak za NT. Dostojanstveno, glasno. Jeste bilo mnogo starijih ali pustite tu priču da nije bilo mladih. Ko je od vas danas bio pred OHR-om? Ovo su zabiljezili mediji, protest ne da nije fijasko, već naprotiv, jasna je poruka za ubuduce. Moramo se nauciti protestovati. Nismo pošteno od 2014. pa do ljeta ove godine. Ovi sto razvodnjavaju znacaj protesta neka pokrenu nešto, protest protiv SDA ili bilo čega drugog. Palamude mi ljudi rodjeni 1980. ili 1975. iz udobnih fotelja, a ja s 31 godinom i svojim društvom na ulici. Dolazim iz kraja u kojem revitalizacija ideja na cijem su fonu nametnute odluke Visokog nametnika može da nad košta doma. Opet.
-
nles
#8456 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Od 1945. naovamo u Schmidtovoj domovini se ide u zatvor za negiranje holokausta.NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:22Nagradili nas tako sto su zabranili negiranje genocida? Neljudski i nemoralni čin koji i danas cine oni isti koji su ga i prije donošenja “zakona” cinili i niko nije kažnjen. A ti moraš biti zahvalan jer je donesena civilizacijska odluka koja bi po difoltu trebala biti tu od 1995. godine. Kako nas *uze, nismo svjesni.Spit_fire wrote: ↑24/10/2022 20:17 Smijesno je vise i pricat..kad su vidjeli da smo odbili da nestanemo i da smo jos toliko se drznuli da smo poceli ponjedjivat i dosli nam rekli "Hai smirite se yebo rat eo mi cemo vas sititi samo se dogovorite"...sad u miru te prodaju ko zadnje hinje i jos te ubjedjuju da je to ok...
![]()
U koloniji u kojoj je on guverner, niko ne dobije ni mrk pogled kada negira genocid.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#8457 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
ponosno kazem da nisam ucestvovao u sd0 vjerskim manipulacijama. Tri ciste niste sastavili sta trazite.
Ja sam svoju gradjansku duznost, kao i ljubav prema Bosni i Hercegovini iskazao 02.10.2022 i glasovao. To sto je vecina, ja glasaca, ja brojaca odlucila da nas vode iste lutke koje su DIREKTNI KRIVAC bilo kakve akcije naseg protektora, visokog predstavnika, nazalost nije do mene.
Ono sto je porazno jeste kako je lako uticati na nasim nepismenim narodom. Devedest posto ljudi ne zna zasto su danas dosli. Ni 'iljada ljudi, a organizovali prevoz, pazi sada, iz sela
Dovoljno je znati da je sd0 pozvao na ove proteste, a da ce njihov ljubavnik snsd0 sutra to isto u rs uraditi, s apsolutno istim ciljem, "za otadzbinu". Pametnom dosta.
Zalosno je sto imamo dosta neobrazovanih i povodljivih. Jos je gore sto imamo pametnih koji se prodaju jeftinije od pravih kurvi.
Imali ste priliku na izborima kazniti one koji nisu do sada napravili ovu drzavu. Iz sva tri tabora! Niste, tu je nas protektor, neka donese sta god zeli.
Kada mi to ne mozemo, moze nas protektor.
I da, licemjerni ste. Stanite pred ogledalo i pod abdestom pokusajte sebi reci da niste licemjer. Itekako jeste.
-
NightCrawler90
#8458 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Upravo tako. Mada, ne znam bilo šta o stavu Schmidta naspram tog perioda njemačke historije, najcrnjeg perioda . Možda covjek nije saglasan s tim kaznama u Njemackoj, nemam pojma…nles wrote: ↑24/10/2022 20:31Od 1945. naovamo u Schmidtovoj domovini se ide u zatvor za negiranje holokausta.NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:22
Nagradili nas tako sto su zabranili negiranje genocida? Neljudski i nemoralni čin koji i danas cine oni isti koji su ga i prije donošenja “zakona” cinili i niko nije kažnjen. A ti moraš biti zahvalan jer je donesena civilizacijska odluka koja bi po difoltu trebala biti tu od 1995. godine. Kako nas *uze, nismo svjesni.
U koloniji u kojoj je on guverner, niko ne dobije ni mrk pogled kada negira genocid.
- duh_sa_sjekirom
#8459 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Realno, protesti su cirkus živi...
30 godina se ova država krčmi uz svesrdnu pomoć i onih koji se predstavljaju kao nekakva probosanska strana i sad kad se dotjeralo "cara do duvara" sva se krivica svaljuje na na ovog nesretnog švabu...
Kao da je on zapošljavao rodbinu na državne jasle, namještao tendere, birao podobne umjesto sposobnih, kao da je on uveo pravilo "prvo stranka pa onda država"...
Nije do njega, do nas je...
30 godina se ova država krčmi uz svesrdnu pomoć i onih koji se predstavljaju kao nekakva probosanska strana i sad kad se dotjeralo "cara do duvara" sva se krivica svaljuje na na ovog nesretnog švabu...
Kao da je on zapošljavao rodbinu na državne jasle, namještao tendere, birao podobne umjesto sposobnih, kao da je on uveo pravilo "prvo stranka pa onda država"...
-
nles
#8460 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
To nam Kiki porucuje: ko god je bio na protestima, on je SDA-ovac i vjerski fanatik.laserShow wrote: ↑24/10/2022 20:33ponosno kazem da nisam ucestvovao u sd0 vjerskim manipulacijama. Tri ciste niste sastavili sta trazite.
Ja sam svoju gradjansku duznost, kao i ljubav prema Bosni i Hercegovini iskazao 02.10.2022 i glasovao. To sto je vecina, ja glasaca, ja brojaca odlucila da nas vode iste lutke koje su DIREKTNI KRIVAC bilo kakve akcije naseg protektora, visokog predstavnika, nazalost nije do mene.
Ono sto je porazno jeste kako je lako uticati na nasim nepismenim narodom. Devedest posto ljudi ne zna zasto su danas dosli. Ni 'iljada ljudi, a organizovali prevoz, pazi sada, iz sela
Dovoljno je znati da je sd0 pozvao na ove proteste, a da ce njihov ljubavnik snsd0 sutra to isto u rs uraditi, s apsolutno istim ciljem, "za otadzbinu". Pametnom dosta.
Zalosno je sto imamo dosta neobrazovanih i povodljivih. Jos je gore sto imamo pametnih koji se prodaju jeftinije od pravih kurvi.
Imali ste priliku na izborima kazniti one koji nisu do sada napravili ovu drzavu. Iz sva tri tabora! Niste, tu je nas protektor, neka donese sta god zeli.
I da, licemjerni ste. Stanite pred ogledalo i pod abdestom pokusajte sebi reci da niste licemjer. Itekako jeste.
-
NightCrawler90
#8461 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Sinoc sam odgovarao nekome ko je uplitao religiju u ovaj protest, ismijavao islam i Bosnjake generalno. Ne da mi se citati ni rijec više od “sd nula”. Kao da ta osoba ima više profila… A poruka u svakom postu ista.laserShow wrote: ↑24/10/2022 20:33ponosno kazem da nisam ucestvovao u sd0 vjerskim manipulacijama. Tri ciste niste sastavili sta trazite.
Živio.
-
NightCrawler90
#8462 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ovi protesti bas nisu bili protiv korupcije. Ne znam odakle ovakav komentarduh_sa_sjekirom wrote: ↑24/10/2022 20:35 Realno, protesti su cirkus živi...
Protiv korupcije i socijalne nepravde se mora protestovati ali ovi bas nisu bili zbog toga.
- laserShow
#8463 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Hajmo jedno po jednoSpit_fire wrote: ↑24/10/2022 20:17 Smijesno je vise i pricat..kad su vidjeli da smo odbili da nestanemo i da smo jos toliko se drznuli da smo poceli ponjedjivat i dosli nam rekli "Hai smirite se yebo rat eo mi cemo vas sititi samo se dogovorite"...sad u miru te prodaju ko zadnje hinje i jos te ubjedjuju da je to ok...
![]()
Drzavu smo odbranili, krvlju. Istu smo nakon rata prodali, jeftino. Kurvanjski. Ko kaze da nismo, licemjer je. Samo da je jedno dijete sa suzama otislo, previse je, a ne stotine hiljada. PRODALI SMO SE!Ubjedili su vas da su vam oni dali dali drzavu a ne da ste je krvlju dobili
Apsolutno se slazem. Nasi lokalni kultovi su nas ubjedili da je bitnija stranka i vjera od drzave.Ubjedili su vas da se svega odreknete
Apsolutno se i za ovo slazem. Ubili su nam identitet, vezuju nas s turcima, irancima, ili ostalim mulama. Predcjednik turske i vrhovni poglavar IZ vjenčava kcerku prvog u Bosnjaka. Ta kcerka se razvodi. Kakvi li su to identitetiUbjedju vas da se odreknete i identiteta
Ubjedili su nas da ne trazimo odgovornost. Kada toga nema, drzavu ne zasluzujemo.Ubjedili su vas da ste debi.li koji drzavu ne zasluzujte
Apsolutno se slazem. Kritke nema, ili ide ono "Ja, i? ili "On je bio u ratu, ranjavan je" i tu otpor staje.Ubjedili su vas da sami u svojim redovima gasite otpor
Ovu bljuvtinu sam ocekivao. Velikosrbi i velikohrvati su krivi za to da gdje je 99% Bosnjaka ne mozemo biti svica? Sto propadamo? Sto smo unistili svoje resurse, najbolje firme, a najsposobnije otjerali? Ne, stani pred ogledalo. Droger milanovic je dobro rekao, bez sapuna, parfem ne djeluje.Ubjedili su vas da vam velikosrbi i hrvati nisu neprijatelji nego da su to ljudi koji se bore za istu drzavu kao i vi
Selam brate, ibadeti za sve nas, ali prvo za sebe i svoje razmisljanje. Popraiv stanje u kuci, pa onda u mahali, nemoj preskociti mjesnu zajedncu, pa grad. Onda cemo skupa kanton, entitet i na kraju drzavu.
Amin.
- laserShow
#8464 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Hajde da dokazemo da si obicni licemjer i lazljivac, moze? Ili ces opet u misiju rupu.
Prodji kroz moje postove, nadji SAMO JEDAN POST KOJI JE i 10% slican tipkanju tog probisvijeta i stovaoca iranskih mula. Deder, lazovcnino.
Nakon toga, prodji kroz teme i interesovanja, pa pokusaj odrediti moju starosnu dob. Licemjerčino.
Hajde, prozvao sam te javno, imas 1k postova, valjda mozes naci 1 post i 10% identicnih stvari kao taj kiki.
- Haris.ba
#8465 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Kurda?
Mislim da si ga zamjenio sa drugim forumasem. Ali, mislim da su obojica zaginuli na istoj temi (Ukraina).
Last edited by Haris.ba on 24/10/2022 20:44, edited 1 time in total.
- laserShow
#8466 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
hehe, nisam nista drugo ni ocekivao. A sd nula, to je forumski slengNightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:37 Kao da ta osoba ima više profila… A poruka u svakom postu ista.
Ma ja, nije mi se dalo da pratim tu stetocinu koja je vjerski fanatik. Zaboli me pipa za kurde. Imamo i previse nasih problema da bih štovao i jednu zemlju koja je izvan ovih naših granica.
Last edited by laserShow on 24/10/2022 20:43, edited 1 time in total.
-
breuer
#8467 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:15 Bio sam na protestima. Upravo povratak za NT. Dostojanstveno, glasno. Jeste bilo mnogo starijih ali pustite tu priču da nije bilo mladih. Ko je od vas danas bio pred OHR-om? Ovo su zabiljezili mediji, protest ne da nije fijasko, već naprotiv, jasna je poruka za ubuduce. Moramo se nauciti protestovati. Nismo pošteno od 2014. pa do ljeta ove godine. Ovi sto razvodnjavaju znacaj protesta neka pokrenu nešto, protest protiv SDA ili bilo čega drugog. Palamude mi ljudi rodjeni 1980. ili 1975. iz udobnih fotelja, a ja s 31 godinom i svojim društvom na ulici. Dolazim iz kraja u kojem revitalizacija ideja na cijem su fonu nametnute odluke Visokog nametnika može da nad košta doma. Opet.
-
nles
#8468 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Idi, ba, Kiki... u najboljem slucaju ti mogu ponuditi 1 k...laserShow wrote: ↑24/10/2022 20:41Hajde da dokazemo da si obicni licemjer i lazljivac, moze? Ili ces opet u misiju rupu.
Prodji kroz moje postove, nadji SAMO JEDAN POST KOJI JE i 10% slican tipkanju tog probisvijeta i stovaoca iranskih mula. Deder, lazovcnino.
Nakon toga, prodji kroz teme i interesovanja, pa pokusaj odrediti moju starosnu dob. Licemjerčino.
Hajde, prozvao sam te javno, imas 1k postova, valjda mozes naci 1 post i 10% identicnih stvari kao taj kiki.
salik je obozavao mule, ti si ljubitelj Kurda.
- duh_sa_sjekirom
#8469 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ovi protesti su mazanje očiju neukima i pravdanje vlastitog nerada i nesposobnosti...NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:38Ovi protesti bas nisu bili protiv korupcije. Ne znam odakle ovakav komentarduh_sa_sjekirom wrote: ↑24/10/2022 20:35 Realno, protesti su cirkus živi...
Nije do njega, do nas je...![]()
Protiv korupcije i socijalne nepravde se mora protestovati ali ovi bas nisu bili zbog toga.
Primjere sam naveo da "nacrtam" neupućenima i potkapacitiranim stranačkim junošama čime su se bavili (i za šta su bili debelo plaćeni) oni koji su se trebali baviti jačanjem države
Ako ne razumiješ nešto, pokušaj više puta pročitati, možda "upališ"
Last edited by duh_sa_sjekirom on 24/10/2022 20:45, edited 1 time in total.
- laserShow
#8470 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Tjeras me da budem vulgaran. Ako sam ja kiki, si..... Sad mi odgovori jesam li kikonja
Znaci lazov i licemjeran covjek, a u vjeri. Ne ide to brate
jes dobro si, ne mogu upratiti te fanatike koji su zagledani u druge zenturace, a kući ima gospođu kojoj ne posvećuje vrijeme
Last edited by laserShow on 24/10/2022 21:11, edited 1 time in total.
-
NightCrawler90
#8471 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
A tvoja vjera ti dopušta da na svakom postu o protestu, Schmidtu i slično provlacis vjersku islamsku terminologiju?laserShow wrote: ↑24/10/2022 20:42hehe, nisam nista drugo ni ocekivao. A sd nula, to je forumski slengNightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:37 Kao da ta osoba ima više profila… A poruka u svakom postu ista.upisi u trazilicu pa ces vidjeti razne forumase. To sto ti imas kult stranaka, ili osoba je tvoj problem. Meni moja vjera ne dozvoljava da imam kult licnosti, ili organizacije.
Kult stranke?
Realno, ne cudi me sto mnogi dolaze frustrirani na ovaj forum. Da li je za to sd0
- laserShow
#8472 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Zao mi na sta se spalo. Bosnjak = sd0, ili Bosnjak = Bosna i slicno. Zao mi moje nane, koja je istinski vjernik kada pogledam ove novokomponovane licemjere.NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:46 A tvoja vjera ti dopušta da na svakom postu o protestu, Schmidtu i slično provlacis vjersku islamsku terminologiju?
Zalosno. Nismo mi za torova i vjerskih fanatika. Mi smo normalni ljudi, koji imaju vjeru, din i iman, imaju razumijevanja i uvazavanja. Nismo mi vjerska plemena, ni kozojebi. Valjda to i dokazemo sebi, pa drugima.
Pa iskreno, jesam frustriran. Kada vidim pametnog, obrazovanog i familijarnog covjeka kako ne koristi ono najbinije sto mu je stvoritelj dao. PAMET - INTELEKT. Onda mi je tesko kada vidim da ce proci jos Bosne dok ovdje neko ne bude uzivao. Zao mi je sto za 100g nece biti mene, a ova drzava ce biti Svica, ali i dalje Bosna i Hercegovina.NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:46 Realno, ne cudi me sto mnogi dolaze frustrirani na ovaj forum. Da li je za to sd0 kriva ili nešto drugo…
Last edited by laserShow on 24/10/2022 20:50, edited 2 times in total.
-
NightCrawler90
#8473 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Moguće, ako zaista misliš da su protestnici SDA glasaci. Ali nisuduh_sa_sjekirom wrote: ↑24/10/2022 20:45Ovi protesti su mazanje očiju neukima i pravdanje vlastitog nerada i nesposobnosti...NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:38
Ovi protesti bas nisu bili protiv korupcije. Ne znam odakle ovakav komentar![]()
Primjere sam naveo da "nacrtam" neupućenima i potkapacitiranim stranačkim junošama čime su se bavili (i za šta su bili debelo plaćeni) oni koji su se trebali baviti jačanjem države
Ako ne razumiješ nešto, pokušaj više puta pročitati, možda "upališ"
-
NightCrawler90
#8474 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ja niti sam kozojeb niti vjerski fanatik.laserShow wrote: ↑24/10/2022 20:48Zao mi na sta se spalo. Bosnjak = sd0, ili Bosnjak = Bosna i slicno. Zao mi moje nane, koja je istinski vjernik kada pogledam ove novokomponovane licemjere.NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:46 A tvoja vjera ti dopušta da na svakom postu o protestu, Schmidtu i slično provlacis vjersku islamsku terminologiju?
Zalosno. Nismo mi za torova i vjerskih fanatika. Mi smo normalni ljudi, koji imaju vjeru, din i iman, imaju razumijevanja i uvazavanja. Nismo mi vjerska plemena, ni kozojebi. Valjda to i dokazemo sebi, pa drugima.
Ti sam ravnas SDA = Bošnjak. A Bošnjak svakako jest jednako Bosna.
Zaista nebulaznis. Odumiru mi moždane ćelije odgovarajući na tvoje besmislice izazvane frustracijom.
- duh_sa_sjekirom
#8475 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Da se neki nisu bavi ekonomskim kriminalom već jačanjem države i njenih institucija, ovi se protesti ne bi ni desili niti bi bilo ovakvih odluka VP...NightCrawler90 wrote: ↑24/10/2022 20:49Moguće, ako zaista misliš da su protestnici SDA glasaci. Ali nisuduh_sa_sjekirom wrote: ↑24/10/2022 20:45
Ovi protesti su mazanje očiju neukima i pravdanje vlastitog nerada i nesposobnosti...
Ako ne razumiješ nešto, pokušaj više puta pročitati, možda "upališ"Ja prvi. To sto je ta “sd0” možda ovo iskoristila neće joj pomoći. Akcenat na možda. Niko neće voljeti više SDA, niti ćemo ih sutra pravdati za ekonomski kriminal jer smo danas protestovali protiv nakaradne i neustavne odluke Schmidta.
Ne mogu više uprostiti...