Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote: ↑09/10/2022 13:20
Gdje uzeti iPhone 13 Pro, dali je pouzdano uzeti na piku gdje su razlike u cijeni i do 500 KM
Prelazim sa iPhone 6S na iPhone 13 Pro
Kucaj dove8 na olx-u. Posten momak, cijene korektne. Ja sam uzeo kod njega 13-ku pocetkom 2022.
I ja sam uzeo od njega 12 mini kad je to bilo u fazonu i bilo sve ok !
Gledam sad ima 14 pro ali aktiviran, jeftinije je ali sto je aktiviran
REDDEVILS wrote: ↑14/10/2022 11:00
Koji bežicni punjac koristite ako moze preporuka koji je najbolji
Ja koristim Apple Magsafe Charger i onda naletio na aliexpresu na https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802XchqV1 i kupio Magsafe maskicu i brzi xiaomi auto punjac i prejako je kad ne moras drzati milion stvari da skines telefon sa auto drzaca.
Za iOS samo upalis dark mode ili udjes u aplikaciju, ides na themes i izaberes crnu
Za android je vrlo slicno, samo sto u postavke tastature ulazis tako sto drzis emoji ikonicu ako se ne varam, a mozes u postavkama uredjaja naci tastaturu pa onda ici na themes
Mislim da je samo edit postojeće, odeš na tamnu temu i imas edit (olovka) i mijenjas boje svega.
Za alarm ima jedna dobra caka odavno koristim samo ne znam tacno na nas objasniti ali ide preko aplikacije Healt ili Zdravlje kako vec posto je kod mene na francuski. Znaci preko te aplikacije napravis kad da te budi i pojacas na max, izaberes alarm recimo neke ptice itd. i ono ce postepeno da se pojacava i da te lagano probudi. Alarm ostane sacuvan regularno u aplikaciji Alarm tako da nema zajebavanja ali ne bih nikad mogao staviti klasican alarm jer kad zazvoni dize iz mrtvih hah
imas onaj battery reset uredjaj stavi losu bateriju na nula ciklusa
ovo sto mozes kod nas kupiti sve imaju kopiju originalnog cipa, mogu biti top mogu biti smece, ne iskljucujem mogucnost da uvijek pokazuje health 100% a d au stvarnosti ne valja
Nije to toliko ni mjerodavno, ima mnogo videaa na YouTube-u.
Ja prvi gledam na to kad kupujem ali ... AKo dovoljno drzi, malo manje trajanje, recimo sa 84%, nego kad je nova bila sa 100% bh, to je dobro.
Da li je bolje da uzmem 13 Pro 256GB (nov, neaktiviran) ili 13 Pro Max 128GB (koristen 3/4 mjeseca) ? Planirao bih na duze vrijeme, 14 Pro/Max mi se ne svidja.
Imao sam vec 13 Pro, kupio od druga sa 92% baterije, ubrzo je pala na 87% i krace je trajala, ali ovaj od 256 GB je nov, kontam ne bi trebalo biti tih problema, inace velicina mi nije problem.
Kupovina novog iphone-a na PIKu. Sta moze krenuti naopako? Kaze neotpakovan i na slikama fakat ima naljepnica ona, serijski broj kad se ukuca na neki od servisa za provjeru toga pise NOT ACTIVATED. Valjda je onda sve legit?
ug_lee wrote: ↑21/10/2022 13:51
Kupovina novog iphone-a na PIKu. Sta moze krenuti naopako? Kaze neotpakovan i na slikama fakat ima naljepnica ona, serijski broj kad se ukuca na neki od servisa za provjeru toga pise NOT ACTIVATED. Valjda je onda sve legit?
Pa nema sta poci po zlu,ako je tako kako si naveo.
Provjerio si IMEI/SN i ako pise da nije aktiviran,onda je to to.
Dogovori cijenu i pazari
Da li neko zna da li funkcionise e-sim na apple watchu gps+cellular na nasim mrezama? Odnedavno BH Telecom ima u ponudi e-sim, kupila bih seriju 8 sat u Njemackoj jer kod nas nemaju ovu opciju sa cellular, al nisam sigurna hoce li funkcionisati?
Da napomenem to bi mi bio prvi apple watch, nemam iskustva, pa se i ne razumijem najbolje. Na apple.de sam gledala kao spisak operatera ali nema tamo Bosne nigdje
esawyer wrote: ↑22/10/2022 16:42
Da li neko zna da li funkcionise e-sim na apple watchu gps+cellular na nasim mrezama? Odnedavno BH Telecom ima u ponudi e-sim, kupila bih seriju 8 sat u Njemackoj jer kod nas nemaju ovu opciju sa cellular, al nisam sigurna hoce li funkcionisati?
Da napomenem to bi mi bio prvi apple watch, nemam iskustva, pa se i ne razumijem najbolje. Na apple.de sam gledala kao spisak operatera ali nema tamo Bosne nigdje
Ne funkcionise nikako. Nasi operateri to uopste ne podrzavaju.
Nije bitan sam esim vec je, kako je meni receno, potrebno da se omoguci dodatna pretplata ali na isti broj, nezavisna jedna od druge, nekako. Ne tipa ona twin kartica, nego da funkcionisu kao dvije zasebne pretplate ali isti broj. Ako neko zna nesto vise ili tacnije i ja bih volio cuti. Ali jedno je sigurno, to u Bosni ne radi
Otkako sam azurirao sistem na iOS 16 ne dolaze mi obavijesti na Instagram. Sve ok sto se tice postavke notifikacija, ali... Pali gasi, obrni okreni, nista.
Sistem je 16.0.3. Desava li se ikom to?
esawyer wrote: ↑22/10/2022 16:42
Ne funkcionise nikako. Nasi operateri to uopste ne podrzavaju.
Nije bitan sam esim vec je, kako je meni receno, potrebno da se omoguci dodatna pretplata ali na isti broj, nezavisna jedna od druge, nekako. Ne tipa ona twin kartica, nego da funkcionisu kao dvije zasebne pretplate ali isti broj. Ako neko zna nesto vise ili tacnije i ja bih volio cuti. Ali jedno je sigurno, to u Bosni ne radi
Na BHT e-SIM stranici kazu da e-SIM podrzava Apple Watch 3, 4, 5, 6 i SE