SDA-All about

Ludzak

#80151 Re: SDA-All about

Post by Ludzak »

LA Vicent wrote: 20/10/2022 07:37
Styling wrote: 20/10/2022 07:35

Neka lupa. To ionako nema nikakvih posljedica. Bošnjo će opet glasati za SDA.
Jadni bošnjo
Zašto su jadni? Pa svi oni vjeruju da je Alija reformator 'građanske' BIH.
Nisamsdaali

#80152 Re: SDA-All about

Post by Nisamsdaali »

LA Vicent wrote: 20/10/2022 07:30 Opet riđi lupa ne mogu da vjerujem da je ovako glup.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /221019153
Ovaj bi fakat da napravi sliku o nama kao teroristima, još kad se sjetim one priče o islamskom svijetu
tandmand

#80153 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Izetbegović: Alija se u isto vrijeme borio za muslimansku stvar i građansku državu

Tako Bake, stavi svome narodu metu na čelo.

Muslimani u Jugoslaviji su imali vjerske slobode, tako da se za to nije trebalo boriti. U agresiji bila borba za opstanak Bošnjaka, ostalih probosanaca i države BiH.

Šta može biti "borba za muslimansku stvar"
1. stvaranje islamske države
2. terorizam

To je upravo ono što žele da čuju u EU. Jebali ste vi nas sa tom "borbom za muslimansku stvar" za sva vremena ...
drug_profi

#80154 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Bakir je jednostavno glup ko kurac.
Neću da cenzurišem.
Bloo
Globalna šefica

#80155 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

tandmand wrote: 21/10/2022 22:41
Izetbegović: Alija se u isto vrijeme borio za muslimansku stvar i građansku državu

Muslimani u Jugoslaviji su imali vjerske slobode, tako da se za to nije trebalo boriti. U agresiji bila borba za opstanak Bošnjaka, ostalih probosanaca i države BiH.

2. terorizam

To je upravo ono što žele da čuju u EU. Jebali ste vi nas sa tom "borbom za muslimansku stvar" za sva vremena ...
Povelik broj ljudi i dalje glasa za SDA tako da ne bih rekla da su nas jebali...

Sve ide prema planu :D
konami666

#80156 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

tandmand wrote: 21/10/2022 22:41

2. terorizam

Većina je i za jednu fildžan državu, opet sto se može zaključiti iz rezultata izbora. Jedan geto u Europi, europska palestina iz koje se neće moći prnuti. To je sto većina želi i to je ono sto će gospodin Šmidt da uradi. On je znao rezultate izbora u 21:00 na dan izbora, nije bezveze novi zakon donesen u ta doba. A i vidimo po bolimekurac pristupu da to nikome ne smeta tako da to je to sad :) jedino ja mislim pitanje je kako će spojiti bosansku gazu sa bosanskom zapadnom obalom, možda da bude neka cesta brza izmedju te dvije regije ili šta već, to ćemo tek da vidimo.
I možda da se dozvoli onima koji su ipak za normalan život i ne žele da žive u europskom getu da im se dozvoli da uzmu drzavljanatvo Srbije ili Hrvatske u zamjenu za onu plavu knjižicu sa zvjezdicama.
tramvajtrojka

#80158 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

odbacili mulahusica , lingu , i ovog rock vehabiju :lol: :lol: a dobili @Prpa.ba u zamjenu :mrgreen: :mrgreen:

Image

oni dolaze 8-) 8-) 8-) , tri musketira :mrgreen:
nles

#80159 Re: SDA-All about

Post by nles »

Da, da... kad ne mozes da se rijesisi duhova koje si prizvao...
nles

#80160 Re: SDA-All about

Post by nles »

konami666 wrote: 22/10/2022 09:41

Većina je i za jednu fildžan državu, opet sto se može zaključiti iz rezultata izbora. Jedan geto u Europi, europska palestina iz koje se neće moći prnuti. To je sto većina želi i to je ono sto će gospodin Šmidt da uradi. On je znao rezultate izbora u 21:00 na dan izbora, nije bezveze novi zakon donesen u ta doba. A i vidimo po bolimekurac pristupu da to nikome ne smeta tako da to je to sad :) jedino ja mislim pitanje je kako će spojiti bosansku gazu sa bosanskom zapadnom obalom, možda da bude neka cesta brza izmedju te dvije regije ili šta već, to ćemo tek da vidimo.
I možda da se dozvoli onima koji su ipak za normalan život i ne žele da žive u europskom getu da im se dozvoli da uzmu drzavljanatvo Srbije ili Hrvatske u zamjenu za onu plavu knjižicu sa zvjezdicama.
Kako nam je promakla ova botovska dijareja? :-)
Uvek obektivni konamom666
ultima_palabra

#80161 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

nles wrote: 22/10/2022 14:59

Mogao je dodati i obavezne bijele/zute trake, bez njih nije to to. Gospodjo, za vas 30 deka fasizma za ponijeti...
konami666

#80162 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

Ja sam realista a ti možeš sanjariti koliko god hoćeš (u određenoj mjeri). Lijepo je sanjariti ali kada iluzija preuzme primat kontrole tvog života, može da bude i opasno u slučaju spoznaje realnosti.
konami666

#80163 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

ultima_palabra wrote: 23/10/2022 04:17

Mogao je dodati i obavezne bijele/zute trake, bez njih nije to to. Gospodjo, za vas 30 deka fasizma za ponijeti...
Ne vjerujem da će se ići na tu opciju, mislim da je realnije da se ide u mirnu podjelu. Kažem mirnu jer neće niko pomaci prsta sutra da je bude. Rezultati izbora su pokazali svoje, ne znam u cemu je sad problem?
Bloo
Globalna šefica

#80164 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Ne morate mu odgovarati. Ima foe.
YouAreMyDestiny

#80165 Re: SDA-All about

Post by YouAreMyDestiny »

Image
nles

#80166 Re: SDA-All about

Post by nles »

klix wrote: 23/10/2022 12:55 Image
Kada skupim rajuuu kraj Ibrine pekareee,
bude cevapaa, dobro se i popijeee...
Johnny_x

#80167 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

Hoce li nam Bisera ostati bez budzetskog primanja? Na budzetu je od 93. Sad nije prosla u parlment, sda nema clana predsjednistva koji imenuje ambasadore, a u novom vijecu ministara bosnjaci nece sigurno dobiti ministra vanjskih poslova, tako da bi Bisera mogla izvisiti za budzetske pare.
Takodjer Biserin zet leti sa ambasadorske pozicije.
nles

#80168 Re: SDA-All about

Post by nles »

Johnny_x wrote: 23/10/2022 16:21 Hoce li nam Bisera ostati bez budzetskog primanja? Na budzetu je od 93. Sad nije prosla u parlment, sda nema clana predsjednistva koji imenuje ambasadore, a u novom vijecu ministara bosnjaci nece sigurno dobiti ministra vanjskih poslova, tako da bi Bisera mogla izvisiti za budzetske pare.
Takodjer Biserin zet leti sa ambasadorske pozicije.
Taman da se napravi film o usponu i padu jedn porodice.
Johnny_x

#80170 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

klix wrote: 23/10/2022 12:55 Image
Jer prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli Yasmin Mulahusein je u ratu takođe bio priveden i ispitan od stranaca jer je svojom kamerom koju je donio iz inostranstva snimao mučenje zarobljenika. Nakon što su ga stranci priveli i ispitali u zamjenu za njegovu slobodu oduzeli su mu snimke i prikupili korisne informacije o egzikutorima ovog neljudskog čina

Ovo stoji u tekstu, je li ima istine o ovome, je li zbog snimaka Sakib Mahmuljanin osudjen, postoji liogucnost da su to upravo Mulahasicevi snimci.
tramvajtrojka

#80171 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Image

@Login77777 , za ovo bi mogli reci Nedime dragi sta nam ovo rade :mrgreen: :oops: hahahaha
agent_zero

#80172 Re: SDA-All about

Post by agent_zero »

Zar taj sda psihopata i umobolnik još nije blokiran na facebooku i u luksemburškom zatvoru?
tramvajtrojka

#80173 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

agent_zero wrote: 23/10/2022 19:34 Zar taj sda psihopata i umobolnik još nije blokiran na facebooku i u luksemburškom zatvoru?
neka nek ga ne diraju sad kad se zakuhalo u raju/dzenetu :mrgreen: :lol: , ovako ni @Prpa.ba u vakat nije pljuvao po zahi, i dijareji , kao sto njihovi botovi pljuju po njima :oops:
MarlboroGold

#80174 Re: SDA-All about

Post by MarlboroGold »

Nijaz Nanić: "Zvanične informacije kažu da je Izet poginuo u zasjedi koju su napravili četnici, na dan deblokade USK koju smo doživjeli kao kraj rata! Mi imamo sumnje, kao porodica, u njegovu smrt, još od samog početka, od njegove pogibije. Zvanična istraga o tome nikada nije sprovedena! 2008. godine sam tražio da se sprovede istraga; imao sam jednog svjedoka koji je htio da se povjeri. Rekao je ko je i kada naredio ubistvo Izeta. Predao sam službeni zapis i tražio istragu, ali zvanični odgovor nikad nisam dobio. Usmeno sam dobio odgovor da nema elemenata i da istraga neće biti sprovedena. Rečenicu 'Ja ću srediti Nanića' rekla je jedna izvjesna osoba. On je to jako ozbiljno shvatio. U tom periodu, nekoliko puta kada je bio pozvan od strane komande na sastanke, njegovo službeno vozilo je bilo ispred nas, a on i ja smo bili u drugom autu. To je bila vrsta predostrožnosti sa njegove strane; svjestan je bio činjenice da se treba paziti i poduzeo je određene korake da se sam zaštiti. Imam šest Izetovih dnevnika kod sebe; zapisivao je mnoge stvari! Veći dio sadržaja je operativnog tipa, ali na nekoliko ključnih mjesta se nalaze zapisi koji počinju s njegovim razmišljanjima. Pismo koje sam objavio bio je vrh ledenog brijega; tu je počeo pucati. Bilo je mnogo ukora, priča na koje nije reagovao. Trpio je i istrpio do zadnjeg, do smrti! Uvjeren sam da je dobro što je Bakir izgubio! Nije dorastao liderstvu! Najodgovorniji je, što ne smijeni Novalića?! Što vjeruje Šemsudinu Dediću?! Previše je SDA tu da bi se neko nadao da se oni mogu popraviti! Prema svojoj djeci sam postupao bez nade da se nešto može popraviti! SDA je sve razvalila! Skoro svi su isti! Nisu mi dali kadrovski kredit u 'BH Telecomu'; rekli su mi da nisam SDA! Nakon promjene vlasti, kada je SDP preuzeo 'BH Telecom', ni tada mi nisu dali. Rekli su da nisam SDP! Nema granica SDA-ovoj oholosti! Trebali bi se boriti da pred međunarodnim institucijama ukinemo RS, a zbog mahalske politike SDA borimo se da sačuvamo državu! Svi koji su u mojoj mahali 1992. mahali zastavama SDA, nijedan od njih nije uzeo pušku u ruke! Borba za državu nije prestala – branit ću je do kraja života! I poslije rata je rat!"
veddeta

#80175 Re: SDA-All about

Post by veddeta »

Atif Dudakovic i Hamdija Abdic Tigar su izuzetno sumnjive osobe. Ne treba smetnuti sa uma da je i Irfan Ljubijankic poginuo pod sumnjivim okolnostima nakon sto je predao Dudakovicu ogromne pare ciji je dio bio predvidjen i za borce. Pare su nestale, borci sipak dobili a Nanic je uklonjen jer je isuvise znao a rat se blizio kraju.
Porodica sumnja da je Irfan Ljubijankić ubijen u helikopteru
https://informer.ba/tekstovi/vijesti/po ... likopteru/
Tu je i nerasvjetljeno ubistvo generala Vlade Santica

Novi napad iz Sarajeva! Adem Zalihić (SDA) poručio Nijazu Naniću: “Bliži si Fikretu Abdiću nego Izetu Naniću bez obzira što si Nanić”

Članovi SDA stranke nisu ostali imuni na javne istupe Nijaza Nanića, brata preminulog Izeta Nanića komadanta 5. korpusa Armije Bosne i Hercegovine. Nijaz Nanić je na Facebook profilu iznio je detalje i informacije iz dnevnika rahmetli Izeta Nanića, gdje se između ostalog iznio šokantne, o smrti njegovog brat. Nakon 27 godina prvi put je objavljeno pismo koje je rahmetli Izet ostavio iza sebe, u jednom od svojih ratnih dnevnika.
Nanić je gostovao i na FACE televiziji kod Senada Hadžifejzovića, gdje se između ostalog iznio šokantne, nezvanične informacije o smrti njegovog brata Izeta Nanića.
U gostovanju je iznio šokantnu priču: “Rekli su da je Izet poginuo od naših!”
Post Reply