Evo ima i na g2a, piše da podržava u BiH, a jeftinije je
Moderator: Benq

Valjda više nije šupak.ferratilis wrote: ↑20/10/2022 11:33 Vratio se 2GD. Prestao sam pratit Dotu kad je on dobio otkaz, sad mozda i pogledam par meceva.
https://clips.twitch.tv/EnthusiasticCal ... 5p-TnBGHHo

E steta sto nisi danas upratio Entity - RnGRiddle wrote: ↑20/10/2022 18:22Valjda više nije šupak.ferratilis wrote: ↑20/10/2022 11:33 Vratio se 2GD. Prestao sam pratit Dotu kad je on dobio otkaz, sad mozda i pogledam par meceva.
https://clips.twitch.tv/EnthusiasticCal ... 5p-TnBGHHo![]()
Bio je u Stockholmu na turniru nedavno, ali iza scene.
Ako nisi pratio otkad je on otišao, propustio si mnogo. Propustion si Wings Gaming i naravno OG. Team Spirit koji je branio naslov od prošle godine je danas ispao što je meni veliki šok.
šteta samo što ništa ne mogu gledati uživo osim vikendom. Mečevi su fenomenalni ove godine.
Nisam jos uzeo, jos se kontam hocu li, imas na onoj facebook stranici Football manager balkan, oni ti prodaju offline mode, pa im se javirusdotokija wrote: ↑20/10/2022 20:36Mozda neko da podjelimo igru , to jest offline mod . i will pay![]()
pričaj mi o tomedale cooper wrote: ↑20/10/2022 00:55 Pogledah sad trailer, super izgleda.Probudi mi nestalgiju, ovo mi je bio uvijek jedan od omiljenih gaming serijala.
Koliko se samo noći provelo uz ove igre.![]()
Nick ti sve govori.silent hill wrote: ↑21/10/2022 01:52pričaj mi o tomedale cooper wrote: ↑20/10/2022 00:55 Pogledah sad trailer, super izgleda.Probudi mi nestalgiju, ovo mi je bio uvijek jedan od omiljenih gaming serijala.
Koliko se samo noći provelo uz ove igre.![]()
![]()
ja se radujem svakoj SH igri u svakom pogledu
Roker u duši
dale cooper wrote: ↑21/10/2022 02:20Više preferiram ambient pasaže soundtracka koji tako dobro funkcionišu uz atmosferu igre, ali su dobri i samostalno.
Počeo sam sinoć snimak gledati i zaspao, jer sam baš bio umoran. Zato sam se sad u ova doba probudio što je dobro, jer mogu OG meč pogledati.PhilJacksonIzvala wrote: ↑20/10/2022 19:57E steta sto nisi danas upratio Entity - RnG
Ovi iz Rng, jedna na stejdzu i cetvorica iz bolnice igraju, ufatili koronu
107 minuta, najduzi mec na main eventu ikad
rapiera na sve strane lezeAncient Aparition nosi dva, u jednom trenutku
![]()