Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#37926 Re: Utakmice.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fedja ... /221020022
Svaka čast Dudiću.
Sve i da su ga pojedinci bojkotovali, mogao je to primijetiti pa da uradi nešto po tom pitanju. Mogao je reći šta je problem, a ne da krije, uvijek ima opcija slanja na klupu/tribine, a mogao je i otići.
Svaka čast Dudiću.
Sve i da su ga pojedinci bojkotovali, mogao je to primijetiti pa da uradi nešto po tom pitanju. Mogao je reći šta je problem, a ne da krije, uvijek ima opcija slanja na klupu/tribine, a mogao je i otići.
- rocco_siffredi
#37927 Re: Utakmice.
Ismire, Vincente, hvala vam za sve, ali možete li molim vas da nam vratite naš klub. Naše Sarajevo. Ovaj uzmite i vodite ga gdje želite. Ovo nije naše Sarajevo, ono koje sam zavolio.
-
Oznaka Tablica
#37928 Re: Utakmice.
Zamisli prestigao Jesica i Jarnija, eto koliko je los trenerLogovan wrote: ↑20/10/2022 10:58 https://www.klix.ba/sport/nogomet/fedja ... /221020022
Svaka čast Dudiću.
Oj ublehe sunce ti yebem, kad se sjetim koliko nas je nahajcao da nas protiv Sloge i Posusja bude preko 20 hiljada
Pa ti protiv TC dodje 4 milje u Zenicu...
-
last mohicans
#37929 Re: Utakmice.
Znalo se da je najlosiji niz, jer ja ne pamtim najgori učinak kad sam skoro Semu pitao da mi to potvrdi. Interesantno da je Kodro imao najbolji procenat, iako je otjeran kao najveca ubleha koji je od Berberovica i sličnih pokusao napraviti profrsionalce. Siguran sam da se tadašnjoj gospodi isto nije sviđao način baš kao i ovoj današnjoj ekipi. Nekome bi stvarno trebalo je....,.da ne lajem ko Mamic.
- Grean
#37930 Re: Utakmice.
Niko nije reko' da oni nisu tu zbog para.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/10/2022 07:49 Možda je pretjerano pričati o pranju para, bez ikakvih dokaza za to, al i vi sto mislite da Tan/Mirvic nisu ovdje samo i isključivo zbog para takodjer pretjerujete.
Njima je cilj da zarade, a na fan shopu i kartama to sigurno neće. Ostaju samo prodaja igrača, nekretnine i mutna posla.
PS Daleko smo još od prave zarade kroz nastupe u Evropi.
Ali svi znamo da smo imali 5 miliona duga (ili bi 3, nebitno) i da je taj dug nuliran a kasnije u toku korone se pojavio neki novi ali ni blizu toliko, da je napravljen kamp i da oni isplacuju plate i da nikom nismo duzni.
Znaci poenta je da trebamo biti sretni sto su tu kakvi god njihovi motivi bili.
- nota1969
#37931 Re: Utakmice.
+1rocco_siffredi wrote: ↑20/10/2022 11:26 Ismire, Vincente, hvala vam za sve, ali možete li molim vas da nam vratite naš klub. Naše Sarajevo. Ovaj uzmite i vodite ga gdje želite. Ovo nije naše Sarajevo, ono koje sam zavolio.
pa šta god bude
i ne zaboravite ove iz Titove povest
-
sencobih
#37932 Re: Utakmice.
Samo neprijatelji kluba mogu poželjeti da ode investitor i da nam "vrati" Sarajevo. Povratak na viršle nam ne bi ništa dobro donio, a u današnjim vremenima i okruženju kakvo jeste začas bi kao čelik u kantonalnoj ligi završili
- Dinostula
#37933 Re: Utakmice.
Niko to ne osporava ali treba priznati da stvari kojima se oni bave nisu ciste.Ispasti od treceligasa i imati ovakav niz znaci da se mucka na kladionici i nista drugo.Svi nesta kukaju ugasili bi se bez Tana i Mirvica kako se drugi klubovi ne ugase.Zeljovci nemaju hljeba da jedu pa opet ispred nas na tabeli.Mislim da raja malo previse kredita daju investitorima.Sarajevo je bilo i prije Tana i Mirvica bice i poslije.Grean wrote: ↑20/10/2022 16:39Niko nije reko' da oni nisu tu zbog para.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/10/2022 07:49 Možda je pretjerano pričati o pranju para, bez ikakvih dokaza za to, al i vi sto mislite da Tan/Mirvic nisu ovdje samo i isključivo zbog para takodjer pretjerujete.
Njima je cilj da zarade, a na fan shopu i kartama to sigurno neće. Ostaju samo prodaja igrača, nekretnine i mutna posla.
PS Daleko smo još od prave zarade kroz nastupe u Evropi.
Ali svi znamo da smo imali 5 miliona duga (ili bi 3, nebitno) i da je taj dug nuliran a kasnije u toku korone se pojavio neki novi ali ni blizu toliko, da je napravljen kamp i da oni isplacuju plate i da nikom nismo duzni.
Znaci poenta je da trebamo biti sretni sto su tu kakvi god njihovi motivi bili.
- Grean
#37934 Re: Utakmice.
Zeljo je drugo, uvijek su imali vise i imat ce bolje finansije ako se izuzme investitor.
Tako je bilo i prije rata 80-tih, stariji se sjecaju. Kod nas je uvijek skripalo pa FDS ulijetao sa lovom. Ne kontam razliku, stadion bi trebao da im je samo teret, oni poslovni nisu nikakva pljacka bar u danasnje vrijeme (prije rata su mozda i znacili nesto) ali je razlika bila.
Tako je bilo i prije rata 80-tih, stariji se sjecaju. Kod nas je uvijek skripalo pa FDS ulijetao sa lovom. Ne kontam razliku, stadion bi trebao da im je samo teret, oni poslovni nisu nikakva pljacka bar u danasnje vrijeme (prije rata su mozda i znacili nesto) ali je razlika bila.
-
sencobih
#37935 Re: Utakmice.
Nama ne bi ni licencu za takmičenje daliGrean wrote: ↑20/10/2022 21:12 Zeljo je drugo, uvijek su imali vise i imat ce bolje finansije ako se izuzme investitor.
-
last mohicans
#37936 Re: Utakmice.
Svede se priča da treba šućurati do Kijametskog dana jer imamo investitore koji sem u finansijskoj stabilizaciji ni jedan segment nisu unaprijedili,mozda djelimicno akademiju, mada ni to nije kako bi trebalo biti i sta rade klubovi sa svojim podmlatkom u regiji. Nama investitori postali teret, a ne olaksavajaca okolnosti, jer ne znaju ili ne žele staviti kompetentne ljudi na prave poziciji. U čemu smo mi to napredovali u odnosu na Zrinjski, recimo sa silnim finansijskim injekcijama kada nam igrači iz najcrnijih dana mahalštine se pitaju ko ce i kako ih trenirati,pitam se? Neka se jebu najprije igrači svi odreda, pizde jedne raspale,pa onda Hadzic,Ajla pa i Mirvic koji nije sposoban napraviti slagalicu kako treba.
Last edited by last mohicans on 20/10/2022 22:21, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#37937 Re: Utakmice.
Logovan wrote: ↑20/10/2022 10:58 https://www.klix.ba/sport/nogomet/fedja ... /221020022
Svaka čast Dudiću.
A na cemu mu svaka cast?
-
sencobih
#37938 Re: Utakmice.
Dok ne nađemo boljeg dobar je i ovaj,last mohicans wrote: ↑20/10/2022 21:50 Svede se priča da treba sućurati do Kijametskog dana jer imamo investitore koji sem u finansijskoj stabilizaciji ni jedan segment nisu unaprijedili,mozda djelimicno akademiju, mada ni to nije kako bi trebalo biti i sta rade klubovi sa svojim podmlatkom u regiji. Nama investitori postali teret, a ne olaksavajaca okolnosti, jer ne znaju ili ne žele staviti kompetentne ljudi na prave poziciji. U čemu smo mi to napredovali u odnosu na Zrinjski, recimo sa silnim finansijskim injekcijama kada nam igrači iz najcrnijih dana mahalštine se pitaju ko ce i kako ih trenirati,pitam se? Neka se jebu najprije igrači svi odreda, pizde jedne raspale,pa onda Hadzic,Ajla pa i Mirvic koji nije sposoban napraviti slagalicu kako treba.
A sto se tiče Zrinjskog sta je on to specijalno uradio? Osvoji sumnjivo prvenstvo, provali se u europi malo se izvadi kasnije. A dok igra europu odgodi sve utakmice u domaćem prvenstvu meni se cini pet tekmi, odgodi izgradnju travnjaka (očito je imao info kako će to kilavo da ide) , a i oni nisu kokuzi, imaju one izraelce kao sponzore i HDZ da ih gura. Sve im ide na ruku. Ali da bi se nekoga guralo nekoga se mora i provaljivali, ovaj put mi pušimo foru, a imamo Čolpu da nas predstavlja i štiti u savezu
-
last mohicans
#37939 Re: Utakmice.
Pa pola ovih stvari sto si naveo mi ni u ludilu ne bi uspijeli. Uopce se nisu obrukali u Evropi i malo im je falilo da uđu u grupnu fazu, za razliku od nas koji je vjerovatno ni drugu godinu necemo igrati. Zašto, treba pitati vlasnike i mozda što mahalski vodimo klub i što nam igrači smatraju da su vredniji od trenera. Sve te silne odgođene utakmice im nisu bile teret (mogu misliti nasih balerina da im se isto desilo) i dosli su iz dubokog minusa na prvo mjesto i to govori o mentalnoj snazi ekipe, mi se sa Igmanom, Slogom i treceligašem ne mozemo izboriti. Nisu oni tema i ne želim da ih falim, samo sam naveo kao primjer dobre politike vođenja kluba za razliku od nas koji se busamo investitorima a u ostalim segmentima karina obična. Kad spominješ travnjake, ko je naše kloceve tjero da isti dan napuste AFH koji jos uvijek zjapi prazan i izroven. Od TC je i krenulo sve nizbrdo.sencobih wrote: ↑20/10/2022 21:58Dok ne nađemo boljeg dobar je i ovaj,last mohicans wrote: ↑20/10/2022 21:50 Svede se priča da treba sućurati do Kijametskog dana jer imamo investitore koji sem u finansijskoj stabilizaciji ni jedan segment nisu unaprijedili,mozda djelimicno akademiju, mada ni to nije kako bi trebalo biti i sta rade klubovi sa svojim podmlatkom u regiji. Nama investitori postali teret, a ne olaksavajaca okolnosti, jer ne znaju ili ne žele staviti kompetentne ljudi na prave poziciji. U čemu smo mi to napredovali u odnosu na Zrinjski, recimo sa silnim finansijskim injekcijama kada nam igrači iz najcrnijih dana mahalštine se pitaju ko ce i kako ih trenirati,pitam se? Neka se jebu najprije igrači svi odreda, pizde jedne raspale,pa onda Hadzic,Ajla pa i Mirvic koji nije sposoban napraviti slagalicu kako treba.
A sto se tiče Zrinjskog sta je on to specijalno uradio? Osvoji sumnjivo prvenstvo, provali se u europi malo se izvadi kasnije. A dok igra europu odgodi sve utakmice u domaćem prvenstvu meni se cini pet tekmi, odgodi izgradnju travnjaka (očito je imao info kako će to kilavo da ide) , a i oni nisu kokuzi, imaju one izraelce kao sponzore i HDZ da ih gura. Sve im ide na ruku. Ali da bi se nekoga guralo nekoga se mora i provaljivali, ovaj put mi pušimo foru, a imamo Čolpu da nas predstavlja i štiti u savezu
- Logovan
- Logovan
- Dinostula
#37942 Re: Utakmice.

Nema kapitena hvala Bogu da Catakovic igra napokon u spicu.
-
mirza_15
#37944 Re: Utakmice.
Ja ne gledam, ali po statistici i komentarima koje pratim tekstualno bit će dobro ako izdržimo pritisak strašnog Posušja 
- Grean
#37945 Re: Utakmice.
Eto svi igraju na svojim pozicijama sem Varesanovica.
- Maharadza
#37946 Re: Utakmice.
Samopouzdanje nula, energija nula, zelja nepostojeca haman, ima li zivota u vama pichkurine jedne...
-
Oznaka Tablica
#37947 Re: Utakmice.
Nema ovde kuveta u igracima.
Mrsko im potrcati. Boze sacuvaj
Mrsko im potrcati. Boze sacuvaj
-
mirza_15
#37948 Re: Utakmice.
Evo ga igrač više. Mogao bi se sada bod izvući sa teškog gostovanja 
- vicious
#37949 Re: Utakmice.
Do sad je Posusje imalo igraca vise (Tomasevic), sad smo tek izjednaceni
-
Piaty
#37950 Re: Utakmice.
Ovo će najvjerovatnije završiti neriješeno ili će ga Posušje uvaliti. Može Posušje ostati i sa 9 igrača, nema to nikakvr veze kada su u pitanju igrači Sarajeva (ako njih neko uopće igračima može nazvati).