Aahhaaaa kakvih sve dijagnoza...kvinoja wrote: ↑20/10/2022 12:46Tada je nick bio "skaljicmufid". Pošto je promijenio i spol i religiju, ima pravo na novi account na forumu.zateznistub wrote: ↑20/10/2022 12:40
Kako je mogla najavljivati nesto u julu 2021 ako je prijavljena na ovaj forum ni mjesec ranije?
Mislis klonirana
Zar je kloniranje dozvoljeno?![]()
Slučaj Dženan Memić
- zateznistub
#32476 Re: Slučaj Dženan Memić
-
martina01
#32477 Re: Slučaj Dženan Memić
E baš ste me dečki nasmijali, gotovo do suza.
nakon svega što sam napisala....
Podsjetili me vaši komentari na onu kultnu u scenu iz filma Ničija zemlja
kada u vojnik bh Armije u rovu čitajući novine, nakon granatiranja samo prozbori,
“A ja sranja u Ruandi."
nakon svega što sam napisala....
Podsjetili me vaši komentari na onu kultnu u scenu iz filma Ničija zemlja
kada u vojnik bh Armije u rovu čitajući novine, nakon granatiranja samo prozbori,
“A ja sranja u Ruandi."
-
bitangeIprinceze
-
martina01
#32479 Re: Slučaj Dženan Memić
The Titanic is sinking.... 
- uglavnomja
#32480 Re: Slučaj Dženan Memić
koja simbolika u ovoj (naravno nepismenoj) paroli

da nije bilo dokazano korumpirane gordane nikad ne bi bilo ovog besmislenog sudjenja na osnovu tragikomicne optuznice koju nijdan prosjecno obrazovan covjek ne bi smatrao osnovom za sudjenje ni na najnizem sudu, a pogotovo na najvisem sudu u zemlji
lakrdijasko sudjenje na kojem je optuzbi dozvoljeno da neograniceno reda svjedoke, nebitne, lazove, ljude sa naknadnim sjecanjem i pomijenjenim iskazima, kriminalce iz zatvora, psihicke bolesnike, nepismene rome ... rekla-kazala iz trece ruke ... i opet svi zajedno su postigli jedno veliko nista
toliko su kredibilni da ih je i odbrana ignorisala
osim normalnih i/ili strucnih svjedoka cije je svjedocenje odbrana preuzela
kome i cemu ova parola? sudjenje nije zavrseno, ali je i pticama na grani jasno sta ce biti na kraju
odbrana je tek pocela (a muriz nastavio baljezgati
)
ili memici misle da korupcija znaci biti protiv njihove ublehe?
ili je sud korumpiran zato sto ih je krunska svjedokinja izlevatila ii zdusila u njemacku?

da nije bilo dokazano korumpirane gordane nikad ne bi bilo ovog besmislenog sudjenja na osnovu tragikomicne optuznice koju nijdan prosjecno obrazovan covjek ne bi smatrao osnovom za sudjenje ni na najnizem sudu, a pogotovo na najvisem sudu u zemlji
lakrdijasko sudjenje na kojem je optuzbi dozvoljeno da neograniceno reda svjedoke, nebitne, lazove, ljude sa naknadnim sjecanjem i pomijenjenim iskazima, kriminalce iz zatvora, psihicke bolesnike, nepismene rome ... rekla-kazala iz trece ruke ... i opet svi zajedno su postigli jedno veliko nista
toliko su kredibilni da ih je i odbrana ignorisala
osim normalnih i/ili strucnih svjedoka cije je svjedocenje odbrana preuzela
kome i cemu ova parola? sudjenje nije zavrseno, ali je i pticama na grani jasno sta ce biti na kraju
odbrana je tek pocela (a muriz nastavio baljezgati
ili memici misle da korupcija znaci biti protiv njihove ublehe?
ili je sud korumpiran zato sto ih je krunska svjedokinja izlevatila ii zdusila u njemacku?
- zateznistub
#32481 Re: Slučaj Dženan Memić
Kad te" decko" prozvao za drugacije misljenje nisi se bunio/la da mu kazes nisam.ja to ja jer sam se ja orijavila ni mjesec na ovaj forum. Kako sam ja to mogla tvrditi kad nisam. Ni bila tu. Al ne, ti kazes da si imala/o neko svoje mialjenje, znaci slazes se sa njegovom konstatacijom. Znaci klon, a ja koliko znam kloniranje nije dozvoljeno..
-
bitangeIprinceze
#32482 Re: Slučaj Dženan Memić
Ma bice dalida, ona ce bas sve pojasniti, to je bitno 
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#32483 Re: Slučaj Dženan Memić
Rek'o ovaj, rek'o onaj...
Neka Dalida objasni sto ovo a sto ono...
Ja znam,neka oni kazu ovo,ja cu reci ono...
Ovo nema nigdje,ali nas pravni tim sa Feragetom ce ih poderati...
Kurumpiran ovaj,onaj,onaj tamo,ovaj iza njega,ona i njena jaranica,ovaj...a dodat cemo jos ovoga da podnesemo krivicnu prijavu...
Sto bi rek'o Zeljko Komsic: '' ma hajte molim vas''...
Neka Dalida objasni sto ovo a sto ono...
Ja znam,neka oni kazu ovo,ja cu reci ono...
Ovo nema nigdje,ali nas pravni tim sa Feragetom ce ih poderati...
Kurumpiran ovaj,onaj,onaj tamo,ovaj iza njega,ona i njena jaranica,ovaj...a dodat cemo jos ovoga da podnesemo krivicnu prijavu...
Sto bi rek'o Zeljko Komsic: '' ma hajte molim vas''...
-
martina01
#32484 Re: Slučaj Dženan Memić
Da, suđenje nije završeno u formalnom smislu,
ali je završen dokazni postupak, najznačajni dio suđenja iz kojeg možemo već sada zaključiti kakva će biti sudska odluka, očekivano oslobađajuća, te je zakazano završno obraćanje tužitelja i obrana za naredni četvrtak, dakle njihove završne riječi za četvrtak 27.10.2022.!!!
Presuda vjerojatno tijekom studenog/novembra,
Ende!
Motaj kablove, gasi svjetlo, račun Ćazimu i njegovom društvu u ćošku….
ali je završen dokazni postupak, najznačajni dio suđenja iz kojeg možemo već sada zaključiti kakva će biti sudska odluka, očekivano oslobađajuća, te je zakazano završno obraćanje tužitelja i obrana za naredni četvrtak, dakle njihove završne riječi za četvrtak 27.10.2022.!!!
Presuda vjerojatno tijekom studenog/novembra,
Ende!
Motaj kablove, gasi svjetlo, račun Ćazimu i njegovom društvu u ćošku….
-
bitangeIprinceze
#32485 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa jesmo li nasli ubicu/ubicE?
- uglavnomja
-
bitangeIprinceze
#32487 Re: Slučaj Dženan Memić
Jos malo pa ce izroniti snimci iz 2029 
-
YouAreMyDestiny
#32488 Re: Slučaj Dženan Memić
Tresla se gora, rodio se miš.
Kakva optužnica, takvo i suđenje.
Kakva optužnica, takvo i suđenje.
-
bitangeIprinceze
#32489 Re: Slučaj Dženan Memić
Ubice na vidiku 
-
YouAreMyDestiny
-
td_maajka
#32491 Re: Slučaj Dženan Memić
Jedna zagonetka brzinskiKao dokaz je predočen i listing poziva Zijada Mutapa prema kojem, kako kaže Kisić, Zijad je zadnji poziv uputio u 21:08, a sljedeći poziv je upućen ka njemu u 22:54.
Moze ko god zna, evo denden, sudbina…
-
kvinoja
#32492 Re: Slučaj Dženan Memić
Primijetio sam i ja danas to, ali nisam bio siguran da li je možda greška novinara koji je prenosio. Ukoliko nije greška novinara, koliko je onda mobitela bilo tu noć?
Iz svjedočenja dvojice policajaca sa lica mjesta:
"Svjedočio je i da je Alisa držala dva telefona, da je jedan zazvonio, da misli da je pisalo tata mobitel ili tata eronet, i da ga je dala policajcu zamolivši ga da se javi."
"Zazvonio je telefon i Alisa Mutap je rekla Ristivojeviću: "Javi se to mi je babuka"."
Iz svjedočenja dvojice policajaca sa lica mjesta:
"Svjedočio je i da je Alisa držala dva telefona, da je jedan zazvonio, da misli da je pisalo tata mobitel ili tata eronet, i da ga je dala policajcu zamolivši ga da se javi."
"Zazvonio je telefon i Alisa Mutap je rekla Ristivojeviću: "Javi se to mi je babuka"."
-
td_maajka
#32493 Re: Slučaj Dženan Memić
404 not found
- uglavnomja
#32494 Re: Slučaj Dženan Memić
iz raport.. b a
"Uložen je i rezultat timskog neurološkog vještačenja Alise Mutap iz 29. aprila 2016. godine, kao i listing telefona Zijada Mutapa iz kojeg je vidljivo s kim je komunicirao te se može prema baznim stanicama pratiti njegovo kretanje kritične noći."
mislite da su toliko glupi da bi ulozili tako nesto
ili da memici i ifet to ne bi upotrijebili u optuznici (listing je trebao biti dio optuzbe, ali su odustali, pa ga je odbrana uzela)
havazovstina za potkapacitirane
"Uložen je i rezultat timskog neurološkog vještačenja Alise Mutap iz 29. aprila 2016. godine, kao i listing telefona Zijada Mutapa iz kojeg je vidljivo s kim je komunicirao te se može prema baznim stanicama pratiti njegovo kretanje kritične noći."
mislite da su toliko glupi da bi ulozili tako nesto
ili da memici i ifet to ne bi upotrijebili u optuznici (listing je trebao biti dio optuzbe, ali su odustali, pa ga je odbrana uzela)
havazovstina za potkapacitirane
-
kvinoja
- uglavnomja
#32496 Re: Slučaj Dženan Memić
-
td_maajka
#32497 Re: Slučaj Dženan Memić
Nema ovdje nikakav *no link* i nije ni bitno, bit ce neki validan razlog.
Ali ova gore pomenuta vremena su takva procitana danas, to je ono sto je bitno. Valjda tako i pise, sto cemo najkasnije znati donosenjem presude uskoro ili objavljivanjem presude nekad kroz godinu dana ili tako
Ali ova gore pomenuta vremena su takva procitana danas, to je ono sto je bitno. Valjda tako i pise, sto cemo najkasnije znati donosenjem presude uskoro ili objavljivanjem presude nekad kroz godinu dana ili tako
- uglavnomja
#32498 Re: Slučaj Dženan Memić
evo ti link, izbaci razmak iza r u raportutd_maajka wrote: ↑20/10/2022 20:36 Nema ovdje nikakav *no link* i nije ni bitno, bit ce neki validan razlog.
Ali ova gore pomenuta vremena su takva procitana danas, to je ono sto je bitno. Valjda tako i pise, sto cemo najkasnije znati donosenjem presude uskoro ili objavljivanjem presude nekad kroz godinu dana ili tako![]()
https://r aport.ba/sudjenje-u-slucaju-dzenan-memic-pri-kraju-odbrane-ulozile-dokaze-tuzioci-spremaju-zavrsne-rijeci/
pa ga onda probaj kopirati ovamo u originalu
i nema to veze sa ovom temom nego sa svim temama i tekstovima
-
martina01
#32499 Re: Slučaj Dženan Memić
Vezano za prozivanje od pojedinih forumaša da sam bot, klon, mufid i dr. i sl.,
Zašto šutim i zašto ne odgovaram na takve prozivke?
Da li to znači, neki lik se pita, da se to slažem sa takvim tvrdnjama?
Pa, skoro sam jednom forumašu odgovorila, vjerojatno suviše pametno, duhovito i humoristično da me dotični uvrijeđen prijavio, tako da moj post nije dočekao jutro narednog dana.
Izvukla sam pouke, da se ne osvrćem više na takva podmetanja, uvrede, pokušaje uvreda da budem točnija, da istrpim jer su ipak neki forumaši malo ravnopravniji od ostalih (od mene recimo)...
Toliko. Onim likovima kojih se to tiče: slobodno nastavite sa time, više mi ne smeta.
Zašto šutim i zašto ne odgovaram na takve prozivke?
Da li to znači, neki lik se pita, da se to slažem sa takvim tvrdnjama?
Pa, skoro sam jednom forumašu odgovorila, vjerojatno suviše pametno, duhovito i humoristično da me dotični uvrijeđen prijavio, tako da moj post nije dočekao jutro narednog dana.
Izvukla sam pouke, da se ne osvrćem više na takva podmetanja, uvrede, pokušaje uvreda da budem točnija, da istrpim jer su ipak neki forumaši malo ravnopravniji od ostalih (od mene recimo)...
Toliko. Onim likovima kojih se to tiče: slobodno nastavite sa time, više mi ne smeta.
-
martina01
#32500 Re: Slučaj Dženan Memić
Nego, da se vratim temi.
Jučerašnje suđenje.
Tuga.
Tužno je bilo jučer na suđenju. Pravosudna, točnije tužiteljska lakrdija ogoljena do kraja.
Tužna je bila spoznaja da su tužitelji Ćazim i Dubravko utekli sa kraja suđenja. Nije bilo ni odvjetnika Ferageta na kraju. Tužno je bilo slušati Muriza jučer povodom njegovog viđenja jučerašnjeg suđenja. Čini se da on nije shvatio da je kraj ovog suđenja, valjda zato što ponovno nije bilo njegovog odvjetnika uz njega, da mu “trbuhozbori” kazao bi @denden. Niti je bilo tužitelja Ćazima i Dubravka koji su na suđenje gurnuli neku nepripremljenu i zatečenu predmetom kolegicu, samo je figurirala. Sudac Perić je presjekao i odlučio da se ide na završne riječi.
I dalje Muriz živi u nekom svom autističnom, začaranom svijetu u koji ga je uvukao i zaključao njegov beskrupulozni odvjetnik, svijet u kojem je on uvijek u pravu, ostali uvijek u krivu.
Imal' itko hrabrosti da mu saopći istine.
Da se ovo suđenje završava bez odgovora na njegova pitanja, naša pitanja. Jer ovakvog suđenja nije trebalo biti. Jer onakvu optužnicu nije trebalo podići, niti potvrditi.
Znaju to tužitelji Ćazim i Dubravko. Zna to odvjetnik Feraget. Zato nisu bili jučer.
Jučerašnje suđenje.
Tuga.
Tužno je bilo jučer na suđenju. Pravosudna, točnije tužiteljska lakrdija ogoljena do kraja.
Tužna je bila spoznaja da su tužitelji Ćazim i Dubravko utekli sa kraja suđenja. Nije bilo ni odvjetnika Ferageta na kraju. Tužno je bilo slušati Muriza jučer povodom njegovog viđenja jučerašnjeg suđenja. Čini se da on nije shvatio da je kraj ovog suđenja, valjda zato što ponovno nije bilo njegovog odvjetnika uz njega, da mu “trbuhozbori” kazao bi @denden. Niti je bilo tužitelja Ćazima i Dubravka koji su na suđenje gurnuli neku nepripremljenu i zatečenu predmetom kolegicu, samo je figurirala. Sudac Perić je presjekao i odlučio da se ide na završne riječi.
I dalje Muriz živi u nekom svom autističnom, začaranom svijetu u koji ga je uvukao i zaključao njegov beskrupulozni odvjetnik, svijet u kojem je on uvijek u pravu, ostali uvijek u krivu.
Imal' itko hrabrosti da mu saopći istine.
Da se ovo suđenje završava bez odgovora na njegova pitanja, naša pitanja. Jer ovakvog suđenja nije trebalo biti. Jer onakvu optužnicu nije trebalo podići, niti potvrditi.
Znaju to tužitelji Ćazim i Dubravko. Zna to odvjetnik Feraget. Zato nisu bili jučer.