Bloo wrote: ↑19/10/2022 22:35
Tito_i_Partija wrote: ↑19/10/2022 15:48
Mislim da ću konačno moć' da ukinem članarinu za teretanu, jer sam haman pa jedini koji regularno dižem ovu temu iz mrtvih.
Igrate li vi išta gospodo?
Posaljem ti sliku za par dana

Misliš konačno nešto što nije ona tvoja pixel Sherlock Holmes igra, koja ustvari uopšte nema Sherlocka Holmesa, nego je samo jeftina obmana sa šarenim kockicama bez stvarnog gameplaya??!
Hejtam to. Kao da se ne mogu raspitati, ono raj, Internet, azili...ffs.
Posebno mjesto u paklu za takve ljude, a pogotovo one koji u Bosni sutnu cuke vani jer je narastao a mislili smo da ce ostati patuljasti rotvajler..
Al' fakat je nevjerovatno koliko je danas teško ljudima uzet pola sata il' sat vremena da se raspitaju za neku bitniju kupovinu, il' da u najmanju ruku malo dublje proguglaju. Ovoliki tehnološki napredak ipak ne može izliječit' raspon pažnje jedne amebe i čistu lijenost.
Jbt ja evo nekoliko mjeseci gledam da uzmem novi TV, pa čitam specove i reviews, pratim cijene, prolazim kroz reklame, čitam članke...a ljudi kupe živo biće i kroz sedmicu dana su spremni da ga izbace napolje, jer nije onako kako su to vidjeli u Lassie ili Benji epizodama. Ludilo.