Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#58826 Re: Zeničani
E jebiga Bobi sad 
- Not My Idea
#58827 Re: Zeničani
Bravo, Čelik
Bobi, budi drug i čestitaj, sta isfuravas tom pricom

Bobi, budi drug i čestitaj, sta isfuravas tom pricom
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Casual's
-
Bobi
- Forum administrator
#58830 Re: Zeničani
Čestitam tiNot My Idea wrote: ↑19/10/2022 22:07 Bravo, Čelik![]()
Bobi, budi drug i čestitaj, sta isfuravas tom pricom![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Not My Idea
#58832 Re: Zeničani
Jah....Kako je ono išlo: neću reć da vam je priča glupa, reći ću da je malo glupa
Nego,il mene moje oči varaju il sam ugledala @kamen spoticanja online
nek si živ i zdrav!
Nego,il mene moje oči varaju il sam ugledala @kamen spoticanja online
-
Tempo
- ZeModerator
#58833 Re: Zeničani
Ko je odlucio, zasto, ima li obrazlozenje te odluke, ima li dokument o tome, ko se slozio sa tim, zasti nk, poserem mu se u nk?
Mi smo u zenici uvjek igrali fudbal. I lopta nam se zvala fudbal. Za nogomet ne znam. Mozda su curice igrale nogomet. Muskarci nisu.
-
Bobi
- Forum administrator
#58834 Re: Zeničani
Kako se ono kaže, kad nemaš argumenata kažeš nekom da je glupNot My Idea wrote: ↑19/10/2022 22:17 Jah....Kako je ono išlo: neću reć da vam je priča glupa, reći ću da je malo glupa![]()
Nego,il mene moje oči varaju il sam ugledala @kamen spoticanja onlinenek si živ i zdrav!
-
Bobi
- Forum administrator
#58835 Re: Zeničani
Pravi si toša
-
kuglanje_ze
#58836 Re: Zeničani
Jesam se pronašao, dio sam tog svijeta od kad znam za sebe, vise od 40 godina. Od onakve utakmice, onakvog ambijenta, onakve pobjede ti si našao ljude, koji krvare za ovaj klub godinama, nazivati pogrdnim imenima.
Trošimo svoj novac, vrijeme, živce, pratimo klub po livadama i živili smo za ono sinoć, ono nam je satisfakcija za sve sto ju učinjeno od odlaska Turčina i znak da se ide u dobrom pravcu i ti nekog nazivaš điberom. Điberi su sad klub i pokazuju se mnogo boljim, kvalitetnijim, pametnijim od sve gospode koja je u odjelima pljačkala Čelik 30 godina.
- Not My Idea
#58837 Re: Zeničani
Nisam rekla da si ti glup,nego da ti je priča glupa.
Sinoć je bio ponosan valjda svako ko je živio u Zenici duže od dva dana, a kamoli rodjeni Zenicani, sto si vjerujem i ti.
Ljudi su bili sretni, veseli, djeca se radovala, atmosfera prelijepa, gostujući navijači prihvaćeni sportski, fer igra bila, sve proteklo dobro. Na koncu Čelik kao trećeligaš, nakon sto mu je toliko nepravde učinjeno pobijedi prvoligaša i vječitog ljutog protivnika Sarajevo. I to čestitaju ljudi iz svih gradova pa i Sarajlije i hvala im na tim čestitkama.
A samo ti tu dodjes i hraknes na to sve sa dva komentara, prvi je da su navijaci dziberi a na drugoj temi napišeš da te stid.
Mislim, šta reć, ako si se šalio, drugi put radije prešuti, nekad je ipak bolje ne reći ništa.
-
Bobi
- Forum administrator
#58838 Re: Zeničani
Jutros slušam pricu kako mu je supruga potrošila vec 50 KM da dobije 100 KM. Prvi dan cekala pred MUP-om vazdan za cips, drugi dan cekala pred bankom 4 sata da preda papire za racun, treci dan morala doci da digne potvrdu od banke, cetvrti dan predala na biro. Troskovi svaki dan prevoza, dva puta snahu vodila sa malim unukom.Not My Idea wrote: ↑20/10/2022 09:09 Ljudi su bili sretni, veseli, djeca se radovala, atmosfera prelijepa
Sretna ona, sretna snaha jos sretniji unuk,veselje na licima..on jebe državu,vlast,...ali je sretan sto su su dobili 50 KM(nisu josh opet ce morat platit prevoz )
Član 56,upotreba pirotehničkih sredstava, minimalna kazna 1000 KM, svi sretni
- Not My Idea
#58839 Re: Zeničani
Sve je to tako,al neke se stvari ne mogu platiti novcem, a to je ono od sinoć.
Al ako ti to sam ne razumijes, dzaba ti objašnjavat.
Sve kontam da ipak možda trolas...al dabogda.
Al ako ti to sam ne razumijes, dzaba ti objašnjavat.
Sve kontam da ipak možda trolas...al dabogda.
-
veliki_ah
#58840 Re: Zeničani
Bobi je ocito isfrustriran nekim unutrasnjim nemirima i onda mu smeta sve oko njega. U sranju kojim smo okruzeni desi se jedna pozitivna stvar i kad ona nije vezana za ono sto on zastupa, naravno da ce on to popljuvati. Bez obzira sto su te bakljade dio navijackog foklora na cijelom svijetu i sto se on tome i divi na drugim stadionima (ako je dovoljno musko da prati fudbal), kod nas ce naci nacin da to popljuje. S druge strane, prezadovoljan sam da je tako, jer ako je to jedina zamjerka na velicanstvenu fudbalsku noc i pobjedu, onda je to jos jedan pokazatelj da je Čelik na pravom putu.
Npr, ako u zadnjih 4-5 godina uradite neku statistiku, vidjecete da je na samo par utakmica u BiH (ukljucujuci reprezentaciju), bilo vise gledalaca nego sinoc. Tih par utakmica su uglavnom sarajevski derbi, proslava titule, finale kupa i slicno. To samo pokazuje da fudbal u zenici zivi i zivjece i sramota je da jedino gradske vlasti i njihovi poltroni to ne prepoznaju. Sramota je da cestitke i podrska stizu iz cijele zemlje, ali ne iz gradske uprave koja se nalazi nekoliko stotina metara od stadiona.
Tempo se malo pravi kvrgav jer on kao stari protivnik svega pozitivnog oko celika sada ne moze da nadje nacin da hrakne, pa pita sto je nk, a ne fk, i sto je ljiljan, a ne zvijezda. Promjena se desila 1994 godine i do danas nije ispravljena. Svaki navijac i clan kluba moze podnijeti inicijativu za povratak starog grba i imena, a koliko znam da se o tome i pricalo prije par godina i da je zakljuceno da bi to u ovom momentu bio prevelik trosak i opterecenje za klub.
U svakom slucaju, cestitke upravnom odboru kluba, strucnom stabu, igracima i pogotovo navijacima. Nadam se da ce ih bar pola doci na sljedecu utakmicu u ligi i da zajedno nastave da grade ovu pricu. Siguran sam da ovo nije bila jedna slucajna utakmica i da cemo ih se puno nagdledati u narednim godina.a
Npr, ako u zadnjih 4-5 godina uradite neku statistiku, vidjecete da je na samo par utakmica u BiH (ukljucujuci reprezentaciju), bilo vise gledalaca nego sinoc. Tih par utakmica su uglavnom sarajevski derbi, proslava titule, finale kupa i slicno. To samo pokazuje da fudbal u zenici zivi i zivjece i sramota je da jedino gradske vlasti i njihovi poltroni to ne prepoznaju. Sramota je da cestitke i podrska stizu iz cijele zemlje, ali ne iz gradske uprave koja se nalazi nekoliko stotina metara od stadiona.
Tempo se malo pravi kvrgav jer on kao stari protivnik svega pozitivnog oko celika sada ne moze da nadje nacin da hrakne, pa pita sto je nk, a ne fk, i sto je ljiljan, a ne zvijezda. Promjena se desila 1994 godine i do danas nije ispravljena. Svaki navijac i clan kluba moze podnijeti inicijativu za povratak starog grba i imena, a koliko znam da se o tome i pricalo prije par godina i da je zakljuceno da bi to u ovom momentu bio prevelik trosak i opterecenje za klub.
U svakom slucaju, cestitke upravnom odboru kluba, strucnom stabu, igracima i pogotovo navijacima. Nadam se da ce ih bar pola doci na sljedecu utakmicu u ligi i da zajedno nastave da grade ovu pricu. Siguran sam da ovo nije bila jedna slucajna utakmica i da cemo ih se puno nagdledati u narednim godina.a
-
Bobi
- Forum administrator
#58841 Re: Zeničani
Očigledno da vi ne gledate nogomet, bakljade na stadionima nisu dozvoljene i to je devijantno ponašanje cemu se vi divite. da pratite fudbal znali biste osnove ali ne znaju ni fudbalski treneri a i što bi znali. Svjesno cineci nesto sto dovodi do materijalne stete na ustrub zadovoljena pripadanja devijaciji je samo po sebi devijantno. Ko ce se od vas isprsit da da 1000 kerma
, aha, nismo mi
, ja necu ti sto napišeš da hoces tesko da ces
.
Kršenje propisa je ispravan put do uspjeha, onda se čudimo drugim , haj lijepo
.
Kršenje propisa je ispravan put do uspjeha, onda se čudimo drugim , haj lijepo
- Oi
#58842 Re: Zeničani
Kome smeta ovo u i oko NK Čelika, uvijek može da gleda ABA ligu u areni...
-
Bobi
- Forum administrator
#58843 Re: Zeničani
Pa platit ce neko...give me para za klub da možemo biti vaki-makiNot My Idea wrote: ↑20/10/2022 09:44 Sve je to tako,al neke se stvari ne mogu platiti novcem, a to je ono od sinoć.
- -Chesterfield-
#58844 Re: Zeničani
Kome ide ova hiljadarka? Koji nivo vlasti?Bobi wrote: ↑20/10/2022 11:40 Očigledno da vi ne gledate nogomet, bakljade na stadionima nisu dozvoljene i to je devijantno ponašanje cemu se vi divite. da pratite fudbal znali biste osnove ali ne znaju ni fudbalski treneri a i što bi znali. Svjesno cineci nesto sto dovodi do materijalne stete na ustrub zadovoljena pripadanja devijaciji je samo po sebi devijantno. Ko ce se od vas isprsit da da 1000 kerma, aha, nismo mi
, ja necu ti sto napišeš da hoces tesko da ces
.
Kršenje propisa je ispravan put do uspjeha, onda se čudimo drugim , haj lijepo.
-
Bobi
- Forum administrator
#58845 Re: Zeničani
Onim sto su glasali da se igra utakmica sa Rusima
- Casual's
#58846 Re: Zeničani
-
Bobi
- Forum administrator
-
kuglanje_ze
#58848 Re: Zeničani
Koje tuđe pare? Ne brini se, platiće navijači. Klub pripada navijačima i platiće navijači kaznu. Neće ni Fudo, ni budzet, ni kanton, platiće navijači. Informiši se malo o lojaliti programu u klubu pa ćeš drugu priču pričati.Bobi wrote: ↑20/10/2022 11:45Pa platit ce neko...give me para za klub da možemo biti vaki-makiNot My Idea wrote: ↑20/10/2022 09:44 Sve je to tako,al neke se stvari ne mogu platiti novcem, a to je ono od sinoć., svi ste vi širokogrudi kad su tudje pare u pitanju svoje ne date nikom ali lijepo biti fin pripadnik skupine,biti cool,ici na mjesta gdje kuleri idu...biti clan grupe
...oh
.
-
veliki_ah
#58849 Re: Zeničani
Ma pusti, sve on to zna, ovo je klasicna trol prica i zabacivanje teme.
Ali evo ovako: hvala ti sto brines za tih 1000 km. Klub je sinoc zaradio bar 30 puta toliko.
Takodjer, kad vec brines o parama kluba, cudi me da ne hrakas gradonacelnika koji je tom istom klubu oteo 400 puta vise.
Ah da, dupli standardni. Bitno je malo pljuc i praviti se pametan.
Ali evo ovako: hvala ti sto brines za tih 1000 km. Klub je sinoc zaradio bar 30 puta toliko.
Takodjer, kad vec brines o parama kluba, cudi me da ne hrakas gradonacelnika koji je tom istom klubu oteo 400 puta vise.
Ah da, dupli standardni. Bitno je malo pljuc i praviti se pametan.
- Panzer_Daddy
#58850 Re: Zeničani
Ova utakmica od sinoc...
Čuo se onaj "beep",Zenica daje signal...
Mislio sam da mi je grad preminuo.
Čuo se onaj "beep",Zenica daje signal...
Mislio sam da mi je grad preminuo.