Ovo je takav škandaldale cooper wrote: ↑19/10/2022 20:12 Čekajte ba, SaraFina ima hrvatski pasoš?![]()
Znam da je na zapadu, ali konto sam da ima pasoš te zemlje gdje živi.
Isto npr da sam ja krio fimozu
Ovo je takav škandaldale cooper wrote: ↑19/10/2022 20:12 Čekajte ba, SaraFina ima hrvatski pasoš?![]()
belfy wrote: ↑19/10/2022 21:26bratko na tatko... tako prosto i licemjerno. zaliti se na uvrede, a tako ih olako dijeliti... da si pratila forum znala bi da ja Chmolju bas i ne podrzavam inace, ali krhko je znanje, a pretpostavka majka svih zaheba... bespotrebno se blamiras nadalje, ali sta ti drugo ostaje nakon onakvog uvoda...SaraFina wrote: ↑19/10/2022 00:29
Stigla verbalna potpora pa si opet došao. Nije moglo bez @belfy skutonoše? Ako![]()
A sada ozbiljno:
Iz koje ja to pozicije ja to nastupam? A ti si zakinut?
Pameti imam dovoljno jer ti nijednu od 2 slovima DVIJE, stavke nisi uspio argumentima osporiti.
Uzgred Sram Te bilo za uvrede.
Ah, kako duhovito.L u c i f e r wrote: ↑19/10/2022 21:28 Ako more da se ovaj put fino ponasamo na protestima
Da ne bidne ko prosli put:
![]()

Zamijenio si me bome s nekim ljudinoakcelerator wrote: ↑19/10/2022 21:34Ah, kako duhovito.L u c i f e r wrote: ↑19/10/2022 21:28 Ako more da se ovaj put fino ponasamo na protestima
Da ne bidne ko prosli put:
![]()
![]()
Da se podsjetimo malo, kako ono bi, 111?
![]()

ubi puru u njimaSaraFina wrote: ↑19/10/2022 21:32belfy wrote: ↑19/10/2022 21:26
bratko na tatko... tako prosto i licemjerno. zaliti se na uvrede, a tako ih olako dijeliti... da si pratila forum znala bi da ja Chmolju bas i ne podrzavam inace, ali krhko je znanje, a pretpostavka majka svih zaheba... bespotrebno se blamiras nadalje, ali sta ti drugo ostaje nakon onakvog uvoda...
Ja na forum dolazim iz svog ćejfa. A ne da pratim ko koga podržava. I gdje, ko i sto piše. Toliko dokona nisam. Da me zanima tvoj forumski opus. Za razliku od @MarlboroGold. On ti zna sve o svakome.
Ja sam se referirala na ovoj temi iskljucivo o posljedicama nametnutog IZ. Vaše privatne, familijarne i druge relacije totalno su mi nezanimljive. Si?
Temu je otvorio sdaovac koji se krije pod nevinim nickom "bogoljub", a koji je provocirao sve forumaše na temama koje nisu pro-sda, pa dalje sam izvodi zaključke.
Bakeljub…agent_zero wrote: ↑19/10/2022 21:48Temu je otvorio sdaovac koji se krije pod nevinim nickom "bogoljub", a koji je provocirao sve forumaše na temama koje nisu pro-sda, pa dalje sam izvodi zaključke.
Čisti biznis. Ta putovnica. BiH mi je u srcu i duši!Black swan wrote: ↑19/10/2022 21:31Ovo je takav škandaldale cooper wrote: ↑19/10/2022 20:12 Čekajte ba, SaraFina ima hrvatski pasoš?![]()
Isto npr da sam ja krio fimozu![]()
Pazi labudana sto je živnuo na pomisao da sam “njegova”
Da ti odgovorim.canvra888 wrote: ↑19/10/2022 13:29Da imaš trunku objektivnosti pri sebi, spomenuo bi i proteste 6.7.2022. koje je također organizovao Musa zajedno sa studentima, organizovane povodom nepravde i katastrofalnog životnog standarda.agent_zero wrote: ↑19/10/2022 08:53 Da se malo vratimo na početak. Dakle:
- temu otvara lik koji je u izbornoj noći i u danima nakon izbora sa ostalom ekipom sendvič brigade iz centrale u mehmeda spahe 14 ordinirao po temama opozicionih političkih partija, provocirao forumaše i širio sda propagandu;
- temu otvara lik čija je stranka od '93 usvojila doktrinu palestinizacije bošnjaka, i tome udarila pečat u dejtonu, a konačnu ovjeru palestinizacije bošnjaka su dali u zadnjih 20 godina vlasti dajući šakom i lopatom sve moguće pozicije HDZ-u i SNSD-u;
- organizatori protesta - ekipa homofoba na čelu sa saninom musom, ekipa vehabija koja je donedavno bila krilo sda, pa se kobajagi razišli, najveći problem na svijetu im je gay populacija, inače ekipa mentalno baždarena na bliski istok;
'Nuff said.
Ali ne, naravno važno se uhvatiti samo jedne spike, bolje bi ti bilo da za početak provjeriš ko je uopće organizovao i prve proteste protiv Schmidta. I čuj bila ekipa SDA? Može li info kad je Musa bio dio SDA? Ili je to ješ jedna od rekla-kazala forumskih potvora? Pa čovjek dobijao prijetnje smrću od SDA-ovaca zbog ovih protesta u julu.
Pa tvoj premijer, prema vlastitom priznanju u vasem Saboru, je kumovao nametnutim izmjenama koje je donio VP.SaraFina wrote: ↑19/10/2022 21:32belfy wrote: ↑19/10/2022 21:26
bratko na tatko... tako prosto i licemjerno. zaliti se na uvrede, a tako ih olako dijeliti... da si pratila forum znala bi da ja Chmolju bas i ne podrzavam inace, ali krhko je znanje, a pretpostavka majka svih zaheba... bespotrebno se blamiras nadalje, ali sta ti drugo ostaje nakon onakvog uvoda...
Ja na forum dolazim iz svog ćejfa. A ne da pratim ko koga podržava. I gdje, ko i sto piše. Toliko dokona nisam. Da me zanima tvoj forumski opus. Za razliku od @MarlboroGold. On ti zna sve o svakome.
Ja sam se referirala na ovoj temi iskljucivo o posljedicama nametnutog IZ. Vaše privatne, familijarne i druge relacije totalno su mi nezanimljive. Si?
Pa i ja sam iznenađen sa ovim...otkrićem, sa obzirom na tvoje stavove prema HR politici. Ali kontam, pragmatizam, biznis i to je pošteno.
To je “otkriće” u rangu onog “otkrića” što si mi bio uputio čestitku. Šta ću.dale cooper wrote: ↑19/10/2022 22:11Pa i ja sam iznenađen sa ovim...otkrićem, sa obzirom na tvoje stavove prema HR politici. Ali kontam, pragmatizam, biznis i to je pošteno.
Ali sad retroaktvino gledajući još me više ljuti ona tvoja tema o bojkotu proizvoda iz Hrvatske. Jesi li ti i u jednom momentu pomislila
da je i tu u pitanju biznis i pragmatizam odnosno novčanik nas koji živimo ovdje i kupujemo proizvode koji nam daju najbolji omjer
cijene i kvalitete? E to već nije pošteno.
Molim te da mi ne napadaš sunarodnjakinjudale cooper wrote: ↑19/10/2022 22:11Pa i ja sam iznenađen sa ovim...otkrićem, sa obzirom na tvoje stavove prema HR politici. Ali kontam, pragmatizam, biznis i to je pošteno.
Ali sad retroaktvino gledajući još me više ljuti ona tvoja tema o bojkotu proizvoda iz Hrvatske. Jesi li ti i u jednom momentu pomislila
da je i tu u pitanju biznis i pragmatizam odnosno novčanik nas koji živimo ovdje i kupujemo proizvode koji nam daju najbolji omjer
Pa zar nije zadnjom odlukom povecao broj delegata u domovima naroda tako da bi trajno onemogucio demokratskoj vecini da upravlja drzavom?JohnnyS wrote: ↑19/10/2022 20:59Da netko sa strane pročita tvoj upis pomislio bi da je Šmit oformio domove naroda i dao mu ovlasti koje ima.Jordan1961 wrote: ↑19/10/2022 18:51
Pa napisao sam. VP je oduzeo pravo demokratskoj vecini da upravlja drzavom.
Hoćeš da kažeš da lažeš i u ovom slučaju?SaraFina wrote: ↑19/10/2022 22:15To je “otkriće” u rangu onog “otkrića” što si mi bio uputio čestitku. Šta ću.dale cooper wrote: ↑19/10/2022 22:11
Pa i ja sam iznenađen sa ovim...otkrićem, sa obzirom na tvoje stavove prema HR politici. Ali kontam, pragmatizam, biznis i to je pošteno.
cijene i kvalitete? E to već nije pošteno.Nestašna sam, pa povremeno serviram neke stvari da zabavim raju.
![]()
Pa dosad je cijelo vrijeme mogla, kao što se ovdje netočno kaže, manjina vladati nad većinomJordan1961 wrote: ↑19/10/2022 22:16Pa zar nije zadnjom odlukom povecao broj delegata u domovima naroda tako da bi trajno onemogucio demokratskoj vecini da upravlja drzavom?
Nisam ustav mijenjao ja nego upravo on.
JohnnyS wrote: ↑19/10/2022 22:16Molim te da mi ne napadaš sunarodnjakinjudale cooper wrote: ↑19/10/2022 22:11
Fino sročeni redci!MuaDib wrote: ↑19/10/2022 21:54 Pseudograđanska populistička bulumenta, koja jaše na najprimitivnijem političkom diskreditovanju prava Hrvata da kao manjinski narod ravnopravno učestvuju u političkom životu ove zemlje je ravna državnom udaru. Nažalost niko nema ni političke mudrosti ni hrabrosti da objasni javnosti da se ovim aktivnostima ruši Washingtonski sporazum i da SAD sigurno neće dozvoliti da ih trećerazredni političari iz BiH vuku za nos. Ali politički polupismene mase i botovi to niti mogu pojmiti niti mogu razumjeti kao opasnost po budućnost ove zemlje. Jer ako mi odbijamo prihvatiti istinu da je otpočeo proces, koji za cilj ima kreirati neutemeljeni bošnjačku frustraciju kao izgovor za političku dominaciju bošnjačkih političkih elita, to ne znači da svijet vidi upravo to. Svijet je upozorio ŽK da se za građansku državu bori kroz zastupnički dom i da ne zloupotrebljava etnički determinisane pozicije, a on umjesto da posluša samo uskogrudo je rekao ne i gurnuo je prst u oko ljudima čija je misija čvršće vezati BiH za citirati ću Lavrova kolektivni zapad. Neodgovorno i bahato poručujući da ne mari za političke posljedice i da će iza njega stati bošnjačke narodne mase kojima je pun kufer i Amerike i Evrope, jer ne čine ništa da obuzdaju institucionalno urušavanje BiH. Naravno takve paranoični opservacije niti su istinite niti imaju i jedno uporište za potvrdu, jer ih demantira složna raspodjela javnog novca, koja ide ko podmazana, bez blokada i vitalnih interesa. A dok su god tokovi novca u rukama ljutih političkih neprijatelja, država neće stati. A mi i dalje umjesto da pitamo gdje su pare gospodo, pitamo samo gdje moj narod iako redovno pljujemo po etnički pelcovanim funkcionerima. Jer nismo u stanju izađi iz nacionalno obojenih matrica i emocionalnih ucjena nacionalno ostrašćenih političara. I zato glasamo ko pleme, a ne slobodna ljuska bića i građani. A za to nije Herr Schmidt kriv, već isključivo glupost velikog broja građana ove zemlje.
nemam pojma sta ti znaci ovo da bih ja trebao licno znati da je sahara biznis... opet neka tvoja pretpostavka (a o pretpostavkama vec rekoh).SaraFina wrote: ↑19/10/2022 21:22Šahara je biznis. To bi ti trebao barem lično znati. A BiH je ljubav i domovina. Ne?belfy wrote: ↑19/10/2022 21:15
ti potegnes pitanje drzavljanstva prijeteci da ces se "prepisati u Hrvate", pa te covjek podsjeti da si to vec uradila, a onda ti kazes kako tvoje drzavljanstvo nije bitno. pa sto si ga onda ti prva pominjala? i govorila o nekakvom "prepisivanju", kada si to vec uradila?
i, naravno da je validan kontraargument jer si ti sa tim pocela "prijetiti". sada se samo smijemo svemu tome. ovo o "dociranju s visoka" samo ti znas sta si mislila, jer ja u postu na koji si odgovorila nisam napisao ni rijeci tebi, niti o tebi.
ne pratis ko koga podrzava, ali si slobodna reci da je neko nekome skutonosa (i profulati, naravno)? i to u istom postu gdje se zalis na uvrede? i kako opet sama sebi skaces u stomak? ne pratis ko sta pise, ali ces neke nazvati skutonosama, neke sveznalicama, a onda reci kako si pricala samo o posljedicama nametnutog IZ? pa, da li ti ikada procitas sta napises? meni nije mrsko da ti saberem postove sa ove teme da mozes sve na jednom mjestu vidjeti i procitati... ili da se samo pogledas u ogledalo?SaraFina wrote: ↑19/10/2022 21:32belfy wrote: ↑19/10/2022 21:26