Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I hajde ti sad objasni ovci da moze drzati router ugasen 20 godina, da moze promijeniti elektricnu instalaciju u kuci ako treba pa cak se i preseliti u drugu kucu u drugoj drzavi i da lista opet nece raditi jer ju je pravi vlasnik iskljucio ili je sama pukla zbog velikog broja konekcija. Dzaba je, za njih Pedja i donacija za server= stabilan IPTV. Lakse bi bilo ubijediti ravnozemljasa da je Zemlja okrugla
Koji lopovi.
Ne morate ništa platiti sve je besplatno ali da bi ste dobili VIP status i URL sa novim repom trebate "dobrovoljno" uplatiti donaciju ,ako ne uplatite "dobrovoljnu" donaciju ništa od VIP članstva i URL_a .
Ovim lopovima i varalicama samo totalni idiot može dati pare...
To je to... Ne radi mi više BT na Kodi-u...
Ovog Peđu i njegovu bagru treba prijaviti nadležnim organima. Mislim, hvala mu za sve do sada što je omogućavao ali ovo sada...
Najsmjesnije je ovo kada kaže da se ne dijeli novi URL drugima, a onda kaže da svako ko donira će dobiti URL za repo i može ga instalirati na više uređaja... Ko je ovde lud???
bogata_sirotinja wrote: ↑19/10/2022 23:04
To je to... Ne radi mi više BT na Kodi-u...
Ovog Peđu i njegovu bagru treba prijaviti nadležnim organima. Mislim, hvala mu za sve do sada što je omogućavao ali ovo sada...
Najsmjesnije je ovo kada kaže da se ne dijeli novi URL drugima, a onda kaže da svako ko donira će dobiti URL za repo i može ga instalirati na više uređaja... Ko je ovde lud???
TheWatcher wrote: ↑19/10/2022 15:29
gdje je nestala fb grupa kodi bih
Vidi stvarno, nisam ni primjetio. Da je nisu supci prijavljivali, jer je u zadnje vrijeme pocelo otvoreno da se ogradjuje od ovih zelenasa i njihovih buildova.
TheWatcher wrote: ↑19/10/2022 15:29
gdje je nestala fb grupa kodi bih
Vidi stvarno, nisam ni primjetio. Da je nisu supci prijavljivali, jer je u zadnje vrijeme pocelo otvoreno da se ogradjuje od ovih zelenasa i njihovih buildova.
Ruke ti se pozlatile, zlatnim kašikama da jedeš i najbolje ženske da j...š.
Konačno ubodoh kanale, KONAČNO!
Slomilo me tražeći dobru listu za OTT navigator.Koju god nadjem, pola dana radi i kraj! Danima se patim.Hvala još jednom
Posto ja ovo nisam koristio Bog zna otkad, vidim da titlovi.com ne rade na elementumu. Treba unijeti user i pass u postavkama add-ona, pretpostavljam? Jesu li oni davali neke podatke da se unesu, ili?
Rogie wrote: ↑20/10/2022 23:07
MehmedPasa je izgleda glavni donator
Posto ja ovo nisam koristio Bog zna otkad, vidim da titlovi.com ne rade na elementumu. Treba unijeti user i pass u postavkama add-ona, pretpostavljam? Jesu li oni davali neke podatke da se unesu, ili?
Rade li titlovi.com na stremiu bez problema?
Nema to veze sa Elementumom, nego titlovi com imaju svoj oficijelni add-on, za koji trebas biti registrovan na njihovom sajtu, a onda user i pass unijeti u add-on. To je vec godinama tako. Titlovi rade odlicno.