Jesam li ja otisao i pisao n bilo kojoj temi koje se ticu drugih politickih stranaka, lajao po njima, vrijedjao ih, omalovazavao, pljuvao itd itd...NISAM NITI CU! E pa vidis ovde se skupila klasicna bagra da pljuje po DF-u i po Zeljku identicno kako pljuju iz HDZ-a, SBB-a, NS, NiP-a i ja im samo odgovaram istom mjerom sto bih ocekivao i od tih beskimecnjaka da odem na teme njihovih stranaka i da im kresem po Dini, Covicu, Cudicki itd itd. Dosta su raznorazna govna iz BiH srala po DF-u, Zeljku, Armiji BiH, zlatnim ljiljanima itd itd e pa nece moci vise.....ponavljam kad me vidis na temi o NiP-u da je ovako pisem o njima i o Dini slobodno me zatjer u pizdu materinu!!!seksi_ideje wrote: ↑15/10/2022 22:16Napricao si se ti zadnji par dana daleko vise nego potrebno. Zbog cega ta nervoza? Ako su svi drugi tako minorni a DF toliko velik, uzivaj u tome i zauzmi mjesto na tribini.
Demokratska fronta Željko Komšić
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#55351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
seksi_ideje
#55352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato si jucer vjesio pola dana u threadu Nase stranke i citaohrasno38 wrote: ↑15/10/2022 22:22Jesam li ja otisao i pisao n bilo kojoj temi koje se ticu drugih politickih stranaka, lajao po njima, vrijedjao ih, omalovazavao, pljuvao itd itd...NISAM NITI CU! E pa vidis ovde se skupila klasicna bagra da pljuje po DF-u i po Zeljku identicno kako pljuju iz HDZ-a, SBB-a, NS, NiP-a i ja im samo odgovaram istom mjerom sto bih ocekivao i od tih beskimecnjaka da odem na teme njihovih stranaka i da im kresem po Dini, Covicu, Cudicki itd itd. Dosta su raznorazna govna iz BiH srala po DF-u, Zeljku, Armiji BiH, zlatnim ljiljanima itd itd e pa nece moci vise.....ponavljam kad me vidis na temi o NiP-u da je ovako pisem o njima i o Dini slobodno me zatjer u pizdu materinu!!!seksi_ideje wrote: ↑15/10/2022 22:16
Napricao si se ti zadnji par dana daleko vise nego potrebno. Zbog cega ta nervoza? Ako su svi drugi tako minorni a DF toliko velik, uzivaj u tome i zauzmi mjesto na tribini.
- hrasno38
#55353 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jasta sam ubio se od citanjaseksi_ideje wrote: ↑15/10/2022 22:25Zato si jucer vjesio pola dana u threadu Nase stranke i citaohrasno38 wrote: ↑15/10/2022 22:22
Jesam li ja otisao i pisao n bilo kojoj temi koje se ticu drugih politickih stranaka, lajao po njima, vrijedjao ih, omalovazavao, pljuvao itd itd...NISAM NITI CU! E pa vidis ovde se skupila klasicna bagra da pljuje po DF-u i po Zeljku identicno kako pljuju iz HDZ-a, SBB-a, NS, NiP-a i ja im samo odgovaram istom mjerom sto bih ocekivao i od tih beskimecnjaka da odem na teme njihovih stranaka i da im kresem po Dini, Covicu, Cudicki itd itd. Dosta su raznorazna govna iz BiH srala po DF-u, Zeljku, Armiji BiH, zlatnim ljiljanima itd itd e pa nece moci vise.....ponavljam kad me vidis na temi o NiP-u da je ovako pisem o njima i o Dini slobodno me zatjer u pizdu materinu!!!![]()
-
zposao
#55354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zašto bi jedan član DF-a toliko mrzio npr stranku NIP ako ne zahvataju glasove iz istog bazena, to jest, ne ovracaju se istom birackom tijelu?
Nema logike. Kakvu prijetnju DF vidi u NIP-u da ga se toliko boji?
- hrasno38
#55355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Škobo Habu
#55356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidi što se komšićoidima vratilo samopouzdanje!?
Sad se, ono, baca lafina o prodaji zemlje i sličnim ublehama. Ne brinem se ja za to, Nato će brzo na Drinu. Komšić potvrdio.
- vee-jay
#55357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne razumijem svadjanja.
Ako se izbori ne ponove, DF ce se pridruziti Trojci na svim nivoima i napravit ce vlast.
Ako se izbori ne ponove, DF ce se pridruziti Trojci na svim nivoima i napravit ce vlast.
- hrasno38
#55358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako se moze vratiti nesto sto uvijek imas? Ja kad sam ovdje prije izbora tvrdio da cemo biti na nivou 2018 vecina vas ukljucujuci i tebe je tvrdila da ce DF propasti ko kauc. I priznajeem pogrijesio sam nismo na nivou 2018 nego smo jos jaciŠkobo Habu wrote: ↑15/10/2022 22:42Vidi što se komšićoidima vratilo samopouzdanje!?![]()
Sad se, ono, baca lafina o prodaji zemlje i sličnim ublehama. Ne brinem se ja za to, Nato će brzo na Drinu. Komšić potvrdio.![]()
E da dolazi ovaj mjesec EUFOR iz 20 drzava u BiH (citaj NATO)...jednomjesecna vjezba.......za levate je to samo vjezba a u pozadini puno vise! I da Komisc sto potvrdi to i bude.......mada vidim da vas mnoge to razalosti!
- hrasno38
- vee-jay
#55360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bit ce i slikanja, sa HDZom.
- hrasno38
- hrasno38
#55363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Necu ne brini....rekao sam da se prica sa SDP-om i mozda ce se pricati sa NS jer bez obzira to su dvije strankee s kojima je DF programski najblizi, ssa NiP-om nece jer su oni gora varijanta od SDA i nista koalicija sa njima ne bi donjela. Mada ja smatram da je imalo pameti da trebaju da se zakopaju sve ratne sjekire zarad drzave, da se posalju u pizdu materinu HDZ i SNSD, da se za ove 4 godine probaju donjeti svi zakoni krucijalni za NATO i EU i onda kad udjemo nek se onda krhaju opet do mile volje. Milsim da ce zarad vlastitih interesa SDS i PDP leci na rudu jer ako pobjedi Trivicka tu ce i te kako biti umjesani prsti zapada.
U Sarajevu sto se mene tice DF nek ide u opoziciju i neka nastavi da vlada Trojka u kojoj samo SDP pokazuje nekakve rezultate....ali nema veze svakako su izbori opet za 2 godine
-
kluz franjo
#55364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno nema potrebe za ostrašćenim slijepilom.
Ja prvi priznajem da sam bio u krivu.
Ja sam u predizborno vrijeme bio uvjeren da nema nijednog racionalnog opravdanja da DF (kao stranka) osvoji ni trećinu glasova koje je dobila.
ŽK-fanatikosi su tvrdili da ih ima puno više nego što sam ja racionalno argumentovao.
ŽK-fanatikosi su bili u pravu, a ja u krivu.
Samo u sarajevskoj IJ 7 za parlament FBiH je njih preko 15 hiljada glasalo za Mirzu Čelika i Adžema.
Da je demokratija logična i racionalna zvala bi se matematika.
Ovako... Čelik i Adžem... 4 more years!

Ja prvi priznajem da sam bio u krivu.
Ja sam u predizborno vrijeme bio uvjeren da nema nijednog racionalnog opravdanja da DF (kao stranka) osvoji ni trećinu glasova koje je dobila.
ŽK-fanatikosi su tvrdili da ih ima puno više nego što sam ja racionalno argumentovao.
ŽK-fanatikosi su bili u pravu, a ja u krivu.
Samo u sarajevskoj IJ 7 za parlament FBiH je njih preko 15 hiljada glasalo za Mirzu Čelika i Adžema.
Da je demokratija logična i racionalna zvala bi se matematika.
Ovako... Čelik i Adžem... 4 more years!
- Ozimician
#55365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hrasno38 wrote: ↑16/10/2022 00:02Necu ne brini....rekao sam da se prica sa SDP-om i mozda ce se pricati sa NS jer bez obzira to su dvije strankee s kojima je DF programski najblizi, ssa NiP-om nece jer su oni gora varijanta od SDA i nista koalicija sa njima ne bi donjela. Mada ja smatram da je imalo pameti da trebaju da se zakopaju sve ratne sjekire zarad drzave, da se posalju u pizdu materinu HDZ i SNSD, da se za ove 4 godine probaju donjeti svi zakoni krucijalni za NATO i EU i onda kad udjemo nek se onda krhaju opet do mile volje. Milsim da ce zarad vlastitih interesa SDS i PDP leci na rudu jer ako pobjedi Trivicka tu ce i te kako biti umjesani prsti zapada.
U Sarajevu sto se mene tice DF nek ide u opoziciju i neka nastavi da vlada Trojka u kojoj samo SDP pokazuje nekakve rezultate....ali nema veze svakako su izbori opet za 2 godine![]()
- Styling
#55366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Khm, khm……čiji su ono ministri donijeli odluke o povećanju naknada za porodilje, besplatne udžbenike za đake, subvencije za vrtiće, stsnove za boračku populaciju, finansiranje reprezentacija. Znam da gajiš netrpeljivost prema NIP-u koju vam je spustio predsjednik stranke na sve nivoe, ali konkretni rezultati se ne mogu negirati. Ljudi vide.hrasno38 wrote: ↑16/10/2022 00:02Necu ne brini....rekao sam da se prica sa SDP-om i mozda ce se pricati sa NS jer bez obzira to su dvije strankee s kojima je DF programski najblizi, ssa NiP-om nece jer su oni gora varijanta od SDA i nista koalicija sa njima ne bi donjela. Mada ja smatram da je imalo pameti da trebaju da se zakopaju sve ratne sjekire zarad drzave, da se posalju u pizdu materinu HDZ i SNSD, da se za ove 4 godine probaju donjeti svi zakoni krucijalni za NATO i EU i onda kad udjemo nek se onda krhaju opet do mile volje. Milsim da ce zarad vlastitih interesa SDS i PDP leci na rudu jer ako pobjedi Trivicka tu ce i te kako biti umjesani prsti zapada.
U Sarajevu sto se mene tice DF nek ide u opoziciju i neka nastavi da vlada Trojka u kojoj samo SDP pokazuje nekakve rezultate....ali nema veze svakako su izbori opet za 2 godine![]()
-
Officer Crabtree
#55367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro jutro. I nedjeljnom?Styling wrote: ↑16/10/2022 08:18
Khm, khm……čiji su ono ministri donijeli odluke o povećanju naknada za porodilje, besplatne udžbenike za đake, subvencije za vrtiće, stsnove za boračku populaciju, finansiranje reprezentacija. Znam da gajiš netrpeljivost prema NIP-u koju vam je spustio predsjednik stranke na sve nivoe, ali konkretni rezultati se ne mogu negirati. Ljudi vide.
- Styling
#55368 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svaki danOfficer Crabtree wrote: ↑16/10/2022 08:38Dobro jutro. I nedjeljnom?Styling wrote: ↑16/10/2022 08:18
Khm, khm……čiji su ono ministri donijeli odluke o povećanju naknada za porodilje, besplatne udžbenike za đake, subvencije za vrtiće, stsnove za boračku populaciju, finansiranje reprezentacija. Znam da gajiš netrpeljivost prema NIP-u koju vam je spustio predsjednik stranke na sve nivoe, ali konkretni rezultati se ne mogu negirati. Ljudi vide.
Vidim i ti si nazočan.
-
Officer Crabtree
#55369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- vee-jay
#55370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slazem se sa svime osim one da je NiP gora varijanta SDA.hrasno38 wrote: ↑16/10/2022 00:02Necu ne brini....rekao sam da se prica sa SDP-om i mozda ce se pricati sa NS jer bez obzira to su dvije strankee s kojima je DF programski najblizi, ssa NiP-om nece jer su oni gora varijanta od SDA i nista koalicija sa njima ne bi donjela. Mada ja smatram da je imalo pameti da trebaju da se zakopaju sve ratne sjekire zarad drzave, da se posalju u pizdu materinu HDZ i SNSD, da se za ove 4 godine probaju donjeti svi zakoni krucijalni za NATO i EU i onda kad udjemo nek se onda krhaju opet do mile volje. Milsim da ce zarad vlastitih interesa SDS i PDP leci na rudu jer ako pobjedi Trivicka tu ce i te kako biti umjesani prsti zapada.
Nije.
Sto se tice KSa --- Sarajevo nije jedini grad u BiH.
- hrasno38
#55371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Donjela je koalicija ili ti Trojka a ne NiP! Nego kad je tako objasni mi sto su KK Bosni dali 50.000 KM a dva njena bivsa igraca na celu NiP-a a u Sandzak poslali 100.000 a u Janju 150.000??? Sto se tice finansiranja reprezentacija sve postave do sada u Kantonu Sarajevo su uvijek finansirale reprezentacije i to nije nesto ekskluzivno, sto se tice naknade za porodilje donjeli su ga i tuzlanski kanton gdje nema NiP-a ni u mislima...ovo sve ostalo sto si nabrojala je bilo i u proslim sazivima skupstine i vlade Kantona Sarajevo. Pa sta mislis ko je do pojave NiP-a davao borcima stanove, automobile, itd itd.Styling wrote: ↑16/10/2022 08:18Khm, khm……čiji su ono ministri donijeli odluke o povećanju naknada za porodilje, besplatne udžbenike za đake, subvencije za vrtiće, stsnove za boračku populaciju, finansiranje reprezentacija. Znam da gajiš netrpeljivost prema NIP-u koju vam je spustio predsjednik stranke na sve nivoe, ali konkretni rezultati se ne mogu negirati. Ljudi vide.hrasno38 wrote: ↑16/10/2022 00:02
Necu ne brini....rekao sam da se prica sa SDP-om i mozda ce se pricati sa NS jer bez obzira to su dvije strankee s kojima je DF programski najblizi, ssa NiP-om nece jer su oni gora varijanta od SDA i nista koalicija sa njima ne bi donjela. Mada ja smatram da je imalo pameti da trebaju da se zakopaju sve ratne sjekire zarad drzave, da se posalju u pizdu materinu HDZ i SNSD, da se za ove 4 godine probaju donjeti svi zakoni krucijalni za NATO i EU i onda kad udjemo nek se onda krhaju opet do mile volje. Milsim da ce zarad vlastitih interesa SDS i PDP leci na rudu jer ako pobjedi Trivicka tu ce i te kako biti umjesani prsti zapada.
Medjutim ja sam bio vrlo jasan kad sam napisao da Trojka ostane u Kantonu Sarajevo i stojim iza toga da je SDP se jedini ponasa odgvorno i ne dijeli nase pare po "inostranstvu".
- hrasno38
#55372 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I te kako gora a vrijeme ce pokazati!vee-jay wrote: ↑16/10/2022 14:14Slazem se sa svime osim one da je NiP gora varijanta SDA.hrasno38 wrote: ↑16/10/2022 00:02
Nije.
Sto se tice KSa --- Sarajevo nije jedini grad u BiH.
-
channel10
#55373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam tvrdio da ce biti jos jaci, ali ova nejac od stranackih botova je gledala da svojim postovima urusi sve vece povjerenje u DF strankuhrasno38 wrote: ↑15/10/2022 22:57Kako se moze vratiti nesto sto uvijek imas? Ja kad sam ovdje prije izbora tvrdio da cemo biti na nivou 2018 vecina vas ukljucujuci i tebe je tvrdila da ce DF propasti ko kauc. I priznajeem pogrijesio sam nismo na nivou 2018 nego smo jos jaciŠkobo Habu wrote: ↑15/10/2022 22:42
Vidi što se komšićoidima vratilo samopouzdanje!?![]()
Sad se, ono, baca lafina o prodaji zemlje i sličnim ublehama. Ne brinem se ja za to, Nato će brzo na Drinu. Komšić potvrdio.![]()
A sto smo jaci? Zato sto nismo NIKADA kalkulisali sa neprijateljima ove drzave tj sa "vama" i nismo nikada radili protiv ove drzave za razliku od "vas". Ako sam ja kreten nisu gradjani ove zemlje kreteni bar onih 100.000 koji su na svim nivoima vlasti u drzavi i F BiH glasali za DF jer su uvidjeli da koalicija sa SDA nema blage veze sa ljubavi prema toj stranci neggo sam vcistoj prakticnosti i jacem bedemu koji je trebao da nastupi prema retrogradnim politikama i domacim izdajnicima. I ajde da ne spominjem vise NATO koji malte ne sam kaze da smo mi vec dio svega toga osim na papiru da ne spominjem pusenje HDZ-a sa Izbornim zakonima, odlucno NE ruskoj retrogradnoj politici i Lavrovu sto celnici vasih stranaka koje podrzavate ne bi smjeli da urade ni u mislima nego bi mu popusili da se vide sa njim, sikaniranjem Dodika na svim poljima koji je mozda vama i drag i simpatican....odlicnom lobiranju koje je dovelo do toga da je Visoki predstavnik vise nego ocito sam odlucio da pomogne HDZ-u sto ce ga opet najvjerovatnije skupo kostati.
E da dolazi ovaj mjesec EUFOR iz 20 drzava u BiH (citaj NATO)...jednomjesecna vjezba.......za levate je to samo vjezba a u pozadini puno vise! I da Komisc sto potvrdi to i bude.......mada vidim da vas mnoge to razalosti!
I eto vidimo koliko im je uspjelo i koliko riču na DF i poslije izbora
Sta kaze vJesio
Last edited by channel10 on 16/10/2022 14:26, edited 3 times in total.
- hrasno38
#55374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
channel10 wrote: ↑16/10/2022 14:21Ja sam tvrdio da ce biti jos jaci, ali ova nejac od stranackih botova je gledala da svojim postovima urusi sve vece povjerenje u DF stranku .Dhrasno38 wrote: ↑15/10/2022 22:57
Kako se moze vratiti nesto sto uvijek imas? Ja kad sam ovdje prije izbora tvrdio da cemo biti na nivou 2018 vecina vas ukljucujuci i tebe je tvrdila da ce DF propasti ko kauc. I priznajeem pogrijesio sam nismo na nivou 2018 nego smo jos jaciA sto smo jaci? Zato sto nismo NIKADA kalkulisali sa neprijateljima ove drzave tj sa "vama" i nismo nikada radili protiv ove drzave za razliku od "vas". Ako sam ja kreten nisu gradjani ove zemlje kreteni bar onih 100.000 koji su na svim nivoima vlasti u drzavi i F BiH glasali za DF jer su uvidjeli da koalicija sa SDA nema blage veze sa ljubavi prema toj stranci neggo sam vcistoj prakticnosti i jacem bedemu koji je trebao da nastupi prema retrogradnim politikama i domacim izdajnicima. I ajde da ne spominjem vise NATO koji malte ne sam kaze da smo mi vec dio svega toga osim na papiru da ne spominjem pusenje HDZ-a sa Izbornim zakonima, odlucno NE ruskoj retrogradnoj politici i Lavrovu sto celnici vasih stranaka koje podrzavate ne bi smjeli da urade ni u mislima nego bi mu popusili da se vide sa njim, sikaniranjem Dodika na svim poljima koji je mozda vama i drag i simpatican....odlicnom lobiranju koje je dovelo do toga da je Visoki predstavnik vise nego ocito sam odlucio da pomogne HDZ-u sto ce ga opet najvjerovatnije skupo kostati.
I eto vidimo koliko im je uspjelo i koliko riču na DF
Sta kazes vJesio![]()