Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
-
l33t
#8526 Re: Kodi/XBMC Media centar
Jel ovo vise ne radi ovaj bluethunder pvr. Ili treba portale ove update. Green revolution build
Vidim pise se, nekom radi nekome ne
Vidim pise se, nekom radi nekome ne
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#8527 Re: Kodi/XBMC Media centar

Al' ih šalta Peđa legenda. Ode u mirovinu.
- irac300
#8528 Re: Kodi/XBMC Media centar
A daj...
Ovo je kao iz Alen Ford stripova ili Dnevna doza Peđe.
Ovo je kao iz Alen Ford stripova ili Dnevna doza Peđe.
- mc-twin
#8529 Re: Kodi/XBMC Media centar
Izgleda ne znaju napisati post bez "donacija".
Meni je/su gori ovaj post Adnana. 
- irac300
- MehmedPasaMoric
#8531 Re: Kodi/XBMC Media centar
Taj Adnan Ciric bukvalno dobije erekciju na pomen Pedje i Balkan Greena, pise im hvalospjeve na svakoj objavi
Evo link za novu VIP grupu na Telegramu, mada ce vjerovatno biti beskorisna kao i Facebook grupa
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3 ... eO6GD3wp7Q
Evo link za novu VIP grupu na Telegramu, mada ce vjerovatno biti beskorisna kao i Facebook grupa
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3 ... eO6GD3wp7Q
- Student_u_Ostavci
#8532 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pa imaju li kakve privilegije ti VIP članovi grupe? 
- mc-twin
#8533 Re: Kodi/XBMC Media centar
I sam ne znam oko trazenja listi niti sam se kad bakcao s tim, doduse nisam ni imao potrebu za tim sem prosle godine za formulu. Ok mi je da neko ako to zeli naplati svoje znanje, vrijeme, trud... al ovo pisanje i prozivanje na dnevnoj bazi donacije, donacije...
Radije cu platiti listu nego citati ono svakodnevno, ali eto, dok je ljudi kao Adnan bit ce i kao Pedja.
- irac300
#8534 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ja to i pokusavam reci. Kome je mrsko, i ne da mu se traziti, ima kineskih listi po istim cijenama kao donacije kod Pedje. Samo sto Kinezi ne kmeče svakih par dana.mc-twin wrote: ↑15/10/2022 17:43I sam ne znam oko trazenja listi niti sam se kad bakcao s tim, doduse nisam ni imao potrebu za tim sem prosle godine za formulu. Ok mi je da neko ako to zeli naplati svoje znanje, vrijeme, trud... al ovo pisanje i prozivanje na dnevnoj bazi donacije, donacije...
Radije cu platiti listu nego citati ono svakodnevno, ali eto, dok je ljudi kao Adnan bit ce i kao Pedja.
Ali eto, ljudi iz neznanja ili čega već, postanu lakovjerni, kontaju da je ovaj stvarno dobročinitelj.
-
bogata_sirotinja
#8536 Re: Kodi/XBMC Media centar
Meni se malo čas desilo da sam otvorio Kodi na Android box-u i da mi se pojavio originalni interface Kodi-a i pomislio sam to je to, BT više ne radi. No izašla mi je poruka da ako želim vratiti BT Vizard kliknem DA. Kliknuo i u par sekundi sve se vratilo i radi PVR.
Kao da se Kodi iz nekog razloga vratio na fabričke postavke jer mi je sam uključio auto update. Naravno, to je prvo što sam provjerio i odmah ga isključio. Za sada sve radi...
Imam osjećaj da će ovo sa Peđom još malo potrajati i da će odjednom potpuno prestati ažurirati build i da će to biti kraj ali ne samo za nas, već i za VIP-ovce.
-
eLephaNt_1
#8537 Re: Kodi/XBMC Media centar
Zna neko neki besplatni Kodi build koji mogu koristiti? Robinhood ne radi više, a Zadar team build radi ali želim probati neki drugi.
-
digoxin_24
#8538 Re: Kodi/XBMC Media centar
Crkao green pvr? Neće ni naopako. Ili je do mog neta nešto?
- Sanjarko
#8539 Re: Kodi/XBMC Media centar
finiks, ali on nema pvreLephaNt_1 wrote: ↑15/10/2022 22:24 Zna neko neki besplatni Kodi build koji mogu koristiti? Robinhood ne radi više, a Zadar team build radi ali želim probati neki drugi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8540 Re: Kodi/XBMC Media centar
Znaci crko nam BT.Kuda dalje rodjace.Ja sam preko mobitela ipao neke IPTV, ukucali mi crnogorci prosle godine al to se mora azurirati godisnje imaju email i pass.Mislim da rade preko reklama itd.Kodi je dobar zato sto imas ogromnih mogucnosti tj buildova.
Ja vise nisam toliki manijak pa da mi treba 1000 kanala i 1000 portala.To sam srezao na nekih dvadesetak i to je to.Ne koristim ni FB, Twiter mi suspendovali, uletio neki spam i poceo mi izbacivati neke sponzor reklame, pisao im a oni koda sam Taliban, rekoh im jebite se i ko vas jebe, instagram ni pod razno, tik tok sta je to, telegram nemam pojma, yt imam svoju listu i to pratim itd.
Imamo Kodi i on je sasvim dovoljan a ovi mesetari sto bi piratski da zaradjuju quqnjavom nek se jebu, uvjek ce se naci novi entuzijasta i pokrenuti nesto novo, sjetim se osijek builda i slicnih sad se ne mogu ni sjetiti koji su sve bili.BT je bio vrh, jebiga, bice nesto novo, pedja idi kosi travu i hrani pilice.
Ja vise nisam toliki manijak pa da mi treba 1000 kanala i 1000 portala.To sam srezao na nekih dvadesetak i to je to.Ne koristim ni FB, Twiter mi suspendovali, uletio neki spam i poceo mi izbacivati neke sponzor reklame, pisao im a oni koda sam Taliban, rekoh im jebite se i ko vas jebe, instagram ni pod razno, tik tok sta je to, telegram nemam pojma, yt imam svoju listu i to pratim itd.
Imamo Kodi i on je sasvim dovoljan a ovi mesetari sto bi piratski da zaradjuju quqnjavom nek se jebu, uvjek ce se naci novi entuzijasta i pokrenuti nesto novo, sjetim se osijek builda i slicnih sad se ne mogu ni sjetiti koji su sve bili.BT je bio vrh, jebiga, bice nesto novo, pedja idi kosi travu i hrani pilice.
-
jasko__10
#8541 Re: Kodi/XBMC Media centar
Meni uredno radi BT na svim uredjajima.pici wrote: ↑16/10/2022 07:43 Znaci crko nam BT.Kuda dalje rodjace.Ja sam preko mobitela ipao neke IPTV, ukucali mi crnogorci prosle godine al to se mora azurirati godisnje imaju email i pass.Mislim da rade preko reklama itd.Kodi je dobar zato sto imas ogromnih mogucnosti tj buildova.
- Peacean
#8542 Re: Kodi/XBMC Media centar
Na androidu možete probati i modovanu Watched aplikaciju:
https://drive.google.com/file/d/1v_xh5f ... AvEfk/view
Kao izvor ukucate huhu.to i imaćete dosta naših programa uključujući i arene. Meni ovo uredno radi na boxu već neko vrijeme, ali s obzirom da nema puno informacija o porijeklu ove modifikacije skinite je na sopstvenu odgovornost.
https://drive.google.com/file/d/1v_xh5f ... AvEfk/view
Kao izvor ukucate huhu.to i imaćete dosta naših programa uključujući i arene. Meni ovo uredno radi na boxu već neko vrijeme, ali s obzirom da nema puno informacija o porijeklu ove modifikacije skinite je na sopstvenu odgovornost.
- TheWatcher
#8543 Re: Kodi/XBMC Media centar
nece ni green ni blue
izgleda da repo.drycloth vise nije u upotrebi
- MehmedPasaMoric
#8544 Re: Kodi/XBMC Media centar
Evo ti novi linkTheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08 nece ni green ni blue
https://repo.drycloth.org/greenvip/GR/
- Student_u_Ostavci
#8545 Re: Kodi/XBMC Media centar
Imaju novi url.TheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08 nece ni green ni blue
Ja bio sinoć pola sata u toj grupi, da vidite te histerije oko tog novog urla
Više nepismenih i potkapiciranih ljudi na jednom mjestu ne vidjeh odavno a ordiniram po forumima od 2010te. Napustio sam to društvo brzinom svjetlosti jer sam osjećao da zaglupljujem.
Uglavnom, novi url je valjda u fji. Glupo mi što oni to navodno pokušavaju sakriti
-
digoxin_24
#8546 Re: Kodi/XBMC Media centar
Student_u_Ostavci wrote: ↑16/10/2022 13:22Imaju novi url.TheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08 nece ni green ni blue
Ja bio sinoć pola sata u toj grupi, da vidite te histerije oko tog novog urla![]()
![]()
Više nepismenih i potkapiciranih ljudi na jednom mjestu ne vidjeh odavno a ordiniram po forumima od 2010te. Napustio sam to društvo brzinom svjetlosti jer sam osjećao da zaglupljujem.
Uglavnom, novi url je valjda u fji. Glupo mi što oni to navodno pokušavaju sakriti![]()
Kako pokušavaju sakriti, a javno objavljeni url?
-
eLephaNt_1
#8547 Re: Kodi/XBMC Media centar
Koji je novi URL od Balkan Green? Može na PP.
- MehmedPasaMoric
#8548 Re: Kodi/XBMC Media centar
Imas na prethodnoj stranici
Ja mislim da su mnogi nasjeli na reklame za boxove tipe "10 hiljada kanala dozivotno bez pretplate" i sl., te su ih pokupovali i momentalno odjavili kablovsku, digitalnu, sta su vec imali, a prethodno se naravno nisu ni o cemu informisali pa im je sad bukvalno jedini nacin da uopste gledaju TV preko Kodija i zelenog odronaStudent_u_Ostavci wrote: ↑16/10/2022 13:22Imaju novi url.TheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08 nece ni green ni blue
Ja bio sinoć pola sata u toj grupi, da vidite te histerije oko tog novog urla![]()
![]()
Uglavnom, novi url je valjda u fji. Glupo mi što oni to navodno pokušavaju sakriti![]()
- Tiger 033
#8549 Re: Kodi/XBMC Media centar
Meni GR nije radio 2 dana...evo danas sve OK...u međuvremenu a zahvaljujući @irac300TheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08 nece ni green ni blue
- TheWatcher
#8550 Re: Kodi/XBMC Media centar
evo ja gledam mun - new na arenapremium2 slika odlicna ni sekunde nije zakocilo