Demokratska fronta Željko Komšić
- JohnnyS
#55301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nek su zato HDZ i SDA zdravo tkivo
- relativno84
#55302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije lijepo od nekog ko podrzava NS da tako ostro udara po clanu iste. Razumijem i da je tebi logicno da jedan vrijedi kao 5+.JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 17:39
Jedini koji je omogućio da poštovani dr. Kordić postane gradonačelnik su ekipa iz SDA koja nije htjela prihvatiti da ostanu bez neke funkcije pa nisu glasale za Irmu. Da su podržale osobu koja je bila najzaslužnija za izbore u Mostaru, ne bi mrski UZPovac bio gradonačelnik. Dakle, ovo je šuplja
- JohnnyS
#55303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slušaj, nisu građanske stranke totalitarističke kao SDA i DF pa da se ne smije kritizirati stranačke kolege ili ne do Bog vođu. Kritičko mišljenje svakog pojedinca nema alternativu.relativno84 wrote: ↑15/10/2022 17:53Nije lijepo od nekog ko podrzava NS da tako ostro udara po clanu iste. Razumijem i da je tebi logicno da jedan vrijedi kao 5+.JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 17:39
Jedini koji je omogućio da poštovani dr. Kordić postane gradonačelnik su ekipa iz SDA koja nije htjela prihvatiti da ostanu bez neke funkcije pa nisu glasale za Irmu. Da su podržale osobu koja je bila najzaslužnija za izbore u Mostaru, ne bi mrski UZPovac bio gradonačelnik. Dakle, ovo je šuplja
A apropo 5 za 1, tako se potpisalo 1995., jebat ga.
- relativno84
- JohnnyS
#55305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nitko ga ne krivi, realno nije imao izbora. Rat završi ili primirjem ili nečijom potpunom pobjedom, naš je završio na prvi način. A tu onda dolazi do kompromisa
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#55306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jok nisu a da malo popricas sa onima sto su izasli iz Nase stranke posto je ona jedina gradjanska jer NiP nije ni prosao pored gradjanske.JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 17:56Slušaj, nisu građanske stranke totalitarističke kao SDA i DF pa da se ne smije kritizirati stranačke kolege ili ne do Bog vođu. Kritičko mišljenje svakog pojedinca nema alternativu.relativno84 wrote: ↑15/10/2022 17:53
Nije lijepo od nekog ko podrzava NS da tako ostro udara po clanu iste. Razumijem i da je tebi logicno da jedan vrijedi kao 5+.
A apropo 5 za 1, tako se potpisalo 1995., jebat ga.
- hrasno38
#55307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- JohnnyS
#55308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Login77777
#55309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dzaba im to pricas. SDAovci su to.JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 17:39Jedini koji je omogućio da poštovani dr. Kordić postane gradonačelnik su ekipa iz SDA koja nije htjela prihvatiti da ostanu bez neke funkcije pa nisu glasale za Irmu. Da su podržale osobu koja je bila najzaslužnija za izbore u Mostaru, ne bi mrski UZPovac bio gradonačelnik. Dakle, ovo je šuplja
-
shandrprcSA
#55310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Miokovic prica o kredibilitetu 
- hrasno38
#55311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ja kod vas iz Vase stranke nema izgleda niko kredibilitet ko je bio u Armiji BiH ili Policiji a mozda imaju oni sto su bili u HVO-u ili vosjci RS-a
-
Škobo Habu
#55312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prva Norčeping virtualna bojna do sada se pokazala toliko amaterskom da ne barata ni osnovnim pojimovima. Ovaj put ide korak dalje.
Ostavi se ove države i zaradi penziju u Skandinaviji.
Ne znam što ti je teško priznati da je Komšić najodaniji bojovnik familije Izetbegović?Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine nakon cjelodnevnog zasjedanja nije prihvatio zaključak pet zastupničkih klubova kojima se traži od premijera Fadila Novalića i Vlade FBiH da podnesu ostavke.
Ovaj zaključak predložili su klubovi zastupnika SDP-a, Naše stranke, Nezavisnog bloka, PDA i SBB-a
Prijedlog zaključka DF-a kojim se traži ostavka čelništva Vlade FBiH, odnosno premijera Fadila Novalića i dopremijera Veska Drljače i Jelke Milićević, također je odbijen većinom glasova zastupnika.
Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas je izvanredno zasjedao zbog afere “Respiratori”, odnosno zbog rasprave o javnim nabavama u vrijeme stanja prirodne nesreće u FBiH izazvane pandemijom koronavirusa.
- tony stark
#55313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To besramno pitanje treba postaviti stotinama hiljada gradjana koji glasaju za DF ili Komsica.
Siguran sam da bi popljuvali te konstatacije.
Na kraju dana nije Zeljko isao na umru sa Bakirom skoro ili mu drzao predizborne govore na kampanjama ne tako davno.
Koaliciju sa sda je prije df imao sdp.
A teoriju da je sdp zbog toga propao ponovo su popljuvali biraci DF na izborima neki dan.
Nije mi namjera zaustaviti ovo sikaniranje Komsica jer smo mi sa foruma nebitni. Nego iznosim cinjenice koje se ne mogu osporiti.
Opet se vracam na rezultat izbora od neki dan a haranga na DF je bila kudikamo jaca uoci glasanja..
Na kraju dana nije Zeljko isao na umru sa Bakirom skoro ili mu drzao predizborne govore na kampanjama ne tako davno.
A teoriju da je sdp zbog toga propao ponovo su popljuvali biraci DF na izborima neki dan.
Nije mi namjera zaustaviti ovo sikaniranje Komsica jer smo mi sa foruma nebitni. Nego iznosim cinjenice koje se ne mogu osporiti.
Opet se vracam na rezultat izbora od neki dan a haranga na DF je bila kudikamo jaca uoci glasanja..
- JohnnyS
#55314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tony stark wrote: ↑15/10/2022 19:09 To besramno pitanje treba postaviti stotinama hiljada gradjana koji glasaju za DF ili Komsica.
Pa očito je da stotinama tisuća birača Komšića i DFa ne smeta koalicija sa SDA u kojoj se godinama nalaze
- hrasno38
#55315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opet lazes? A ko laze taj i krade...DF je u koaliciji sa SDA samo u ovom mandatu. U proslom mandatu na samom pocetku DF je izasao iz koalicije zato sto ih je Bakir izradio i nije se drzao dogovora. U prvom mandatu nisu bili ni blizu SDA. Dakle misevi mali dzaba pjenite, lazete, lajete vi ste oni koji bi ovu zemlju prodali HDZ-u bez razmisljanja ali doci cete i vi na red polako.....u stvari dosli ste na red u mnogim nivoima vlasti...na zalost sarajlije boli po obicaju nacu za ostale dijelove BiH pa jos uvijek vam daju podrsku ali ni to nece dugo trajati.JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 19:10Pa očito je da stotinama tisuća birača Komšića i DFa ne smeta koalicija sa SDA u kojoj se godinama nalazetony stark wrote: ↑15/10/2022 19:09 To besramno pitanje treba postaviti stotinama hiljada gradjana koji glasaju za DF ili Komsica.
- JohnnyS
#55316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poznato je da starost utječe loše na kognitivne sposobnosti, a ova tvoja replika je školski prikaz neurološkog propadanja. Ja sam napisao "godinama u koaliciji". Godinama može biti svaki vremenski interval od dvije do bezbroj godina. Ja nisam ništa slagao, napisao sam da su godinama u koaliciji, a ti si u tvom upisu to i dokazao, pritom me bezobrazno oklevetavši. Ništa neobično za bota narančastog krila SDAhrasno38 wrote: ↑15/10/2022 19:26Opet lazes? A ko laze taj i krade...DF je u koaliciji sa SDA samo u ovom mandatu. U proslom mandatu na samom pocetku DF je izasao iz koalicije zato sto ih je Bakir izradio i nije se drzao dogovora. U prvom mandatu nisu bili ni blizu SDA. Dakle misevi mali dzaba pjenite, lazete, lajete vi ste oni koji bi ovu zemlju prodali HDZ-u bez razmisljanja ali doci cete i vi na red polako.....u stvari dosli ste na red u mnogim nivoima vlasti...na zalost sarajlije boli po obicaju nacu za ostale dijelove BiH pa jos uvijek vam daju podrsku ali ni to nece dugo trajati.
- hrasno38
#55317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eih ajmo sad malo filozofirati......nisam ja bot ja sam aktivan clan Demokratske fronte....ne radim ja za sok i sendvic kao ti!JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 20:51Poznato je da starost utječe loše na kognitivne sposobnosti, a ova tvoja replika je školski prikaz neurološkog propadanja. Ja sam napisao "godinama u koaliciji". Godinama može biti svaki vremenski interval od dvije do bezbroj godina. Ja nisam ništa slagao, napisao sam da su godinama u koaliciji, a ti si u tvom upisu to i dokazao, pritom me bezobrazno oklevetavši. Ništa neobično za bota narančastog krila SDAhrasno38 wrote: ↑15/10/2022 19:26
Opet lazes? A ko laze taj i krade...DF je u koaliciji sa SDA samo u ovom mandatu. U proslom mandatu na samom pocetku DF je izasao iz koalicije zato sto ih je Bakir izradio i nije se drzao dogovora. U prvom mandatu nisu bili ni blizu SDA. Dakle misevi mali dzaba pjenite, lazete, lajete vi ste oni koji bi ovu zemlju prodali HDZ-u bez razmisljanja ali doci cete i vi na red polako.....u stvari dosli ste na red u mnogim nivoima vlasti...na zalost sarajlije boli po obicaju nacu za ostale dijelove BiH pa jos uvijek vam daju podrsku ali ni to nece dugo trajati.
- JohnnyS
#55318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hrasno38 wrote: ↑15/10/2022 20:55Eih ajmo sad malo filozofirati......nisam ja bot ja sam aktivan clan Demokratske fronte....ne radim ja za sok i sendvic kao ti!JohnnyS wrote: ↑15/10/2022 20:51
Poznato je da starost utječe loše na kognitivne sposobnosti, a ova tvoja replika je školski prikaz neurološkog propadanja. Ja sam napisao "godinama u koaliciji". Godinama može biti svaki vremenski interval od dvije do bezbroj godina. Ja nisam ništa slagao, napisao sam da su godinama u koaliciji, a ti si u tvom upisu to i dokazao, pritom me bezobrazno oklevetavši. Ništa neobično za bota narančastog krila SDA
Još gore, aktivni član DF kleveće ljude po forumima
- BHCluster
#55319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
O lazov opet ti, nikako da dobije odgovor od tebe a nesto bi piskarao.Škobo Habu wrote: ↑15/10/2022 19:02Prva Norčeping virtualna bojna do sada se pokazala toliko amaterskom da ne barata ni osnovnim pojimovima. Ovaj put ide korak dalje.
Ostavi se ove države i zaradi penziju u Skandinaviji.![]()
Ne znam što ti je teško priznati da je Komšić najodaniji bojovnik familije Izetbegović?Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine nakon cjelodnevnog zasjedanja nije prihvatio zaključak pet zastupničkih klubova kojima se traži od premijera Fadila Novalića i Vlade FBiH da podnesu ostavke.
Ovaj zaključak predložili su klubovi zastupnika SDP-a, Naše stranke, Nezavisnog bloka, PDA i SBB-a
Prijedlog zaključka DF-a kojim se traži ostavka čelništva Vlade FBiH, odnosno premijera Fadila Novalića i dopremijera Veska Drljače i Jelke Milićević, također je odbijen većinom glasova zastupnika.
Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas je izvanredno zasjedao zbog afere “Respiratori”, odnosno zbog rasprave o javnim nabavama u vrijeme stanja prirodne nesreće u FBiH izazvane pandemijom koronavirusa.
- hrasno38
#55320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tako je sta te boli cuna sta ja radim u svoje slobodno vrijeme. ja se makar ne krijem ko posljednja dronja.
- JohnnyS
#55321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa boli me jer mene optužuješ da lažem kad nisam. Nisam ni rekao da se kriješ, to sam rekao za Vođu ti, koji ne smije kročiti na većinu državnog teritorija
- Login77777
#55322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel nam Vođa rekao doklen se stiglo s potpisima za gradjansku? Kolilo jos do milioncica…
Last edited by Login77777 on 15/10/2022 21:19, edited 1 time in total.
- BHCluster
#55323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prosipaju lazi i demagogiju pa kad ih se prozove onda izgravaju zrtvu.
- hrasno38
#55324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ko ce mu to zabraniti?? Ustaska govna mozda?? Ali nebitno vazno je da Cudicka, Dino, Fahro i komapnija mogu da idu bez problema kao i svaki domaci izdajnici
-
Bodkin
#55325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Treba im neko reci da je ovo kontraproduktivno. Tj ne treba. Neka nastavi