Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jutros sa zenom komentarisem. SDA je namazana. SDA ne bi pustila prugu ako imaju 17 tramvaja samo. Vec bi "probili rokove" a svakako narod naviknut na bus i da ne radi tramvaj. Ovaj dio sto vozari od c.vile do carsije bi bio zadovoljniji itd.
Trojka naivci poletili sa prugom, pustili je i sad im vecina jebe mater jer nema tramvaja.
Zato mi je i žao da ih previše kritikujem.
Ali bi trebali malo raditi i na komunikaciji. Za ove Centrine buseve koji voze sa grbom kantona i u kojim vrijedi Grasov kupon sam slučajno čuo. Redovi vožnje tih autobusa, trolejbusa i tramvaja su misaona imenica. To su gluposti a strašno mnogo znače.
Centrotrans je u vrijeme prvih talasa panedmije ukinuo (bar) pola linija i nikad ih nije vratio. Sad (bar prema Ilijašu, Visokom, Kaknju, Varešu) idu prepuni autobusi u kojima ljudi stoje jedno na drugom. Nikome ne pada na pamet da sad svi idu na posao, ne kao 2020. kad je radio online ko god je mogao.
Nema niceg ustvari. Dok se moze auto priustiti dobro jeste.
Ja u septembru radio u vogosci i ilijasu. Jebote iz nedjarica dok se organizujes sa jp pravu malu avanturu imas. I onda si na poslu debelo ranije ako sve potrefis ili zakasnis.
Onda svaki dan auto jebi ga, dva dana 20KM goriva plus 2,4KM za autoput.
Doduse usputna stanica djete ostaviti na grbavici.
nepass1 wrote: ↑14/10/2022 10:40
Ja u septembru radio u vogosci i ilijasu. Jebote iz nedjarica dok se organizujes sa jp pravu malu avanturu imas. I onda si na poslu debelo ranije ako sve potrefis ili zakasnis.
Onda svaki dan auto jebi ga, dva dana 20KM goriva plus 2,4KM za autoput.
Doduse usputna stanica djete ostaviti na grbavici.
To se desi kad je bitnija "vjera" od drzave. To se desi kad se odrzava kult licnost i stranke.
Na kraju krajeva, sve sto se desi je po zasluzi. Tako da i mi imamo ono sto smo uzgajali trijes godina
So What! wrote: ↑14/10/2022 15:04
Pustio sebi, isto oni klipovi za odmaranje ociju, ASMR i slicne stvari, ljepota ...
Ovaj početni dio toliko mi lijep da sam na trenutak pomislio da je ovo animacija
Nadajmo se da će i kod nas ovo uskoro postati standard a ne nešto što slavimo ko da smo piramide izgradili
Gdje li je sad udarna SDP sendvic ekipa tipa onaj printer ili registaraka tabla,sa bojnim poklicem "Šteta ostavka" da brane covjeka u teskim trenutcima
S obzirom na nedostatak tramvaja koji ce ocigledno potrajati do dolaska novih,jedino rjesenje je dizanje pruge prema Marin dvoru da skrate radijus duzine same pruge.
Wauuu jedino rjesenje je dizanje pruge prema gradu koja se radi po planu i programu i koja ce se dici poslije raskrsnice. Vrhunski. Isto tako vrhunski da steta treba odrzavati tramvaje i narucivati dijelove
nakon onako malo glasova ja bih se odao vinu i ženama sljedeći mandat
ne bih prstom mrdnuo za "građane" pardon šljeglu seljadiju neglasače i radikale
i naravno korupcija i jebanje mame ujkama i čedama
wickerman wrote: ↑14/10/2022 21:31
Gdje li je sad udarna SDP sendvic ekipa tipa onaj printer ili registaraka tabla,sa bojnim poklicem "Šteta ostavka" da brane covjeka u teskim trenutcima
S obzirom na nedostatak tramvaja koji ce ocigledno potrajati do dolaska novih,jedino rjesenje je dizanje pruge prema Marin dvoru da skrate radijus duzine same pruge.
Nominiram ovo za najgljuplji post u historiji foruma
Nominiram ovo za najgljuplji post u historiji foruma
Black swan wrote: ↑14/10/2022 21:48
nakon onako malo glasova ja bih se odao vinu i ženama sljedeći mandat
ne bih prstom mrdnuo za "građane" pardon šljeglu seljadiju neglasače i radikale
i naravno korupcija i jebanje mame ujkama i čedama
I tako pokazao da si, ipak, sve do sada radio za glasove, ne za građane KS-a. Postao isti.
Time za sva vremena završio sa šansama da postaneš vlast.
Sve je nekako traljavo i u disbalansu,isto koda su prvi put u nekom projektu i nemaju odgovor na problem koji se pojavio. Imam osjecaj da ih je iznenadilo kvar tramvaja ko snijeg u januaru.
Sve je nekako traljavo i u disbalansu,isto koda su prvi put u nekom projektu i nemaju odgovor na problem koji se pojavio. Imam osjecaj da ih je iznenadilo kvar tramvaja ko snijeg u januaru.
Sta bi ti uradio, koji bi bio tvoj odgovor na problem?
Možemo pričati šta hoćemo ali je činjenica da su radovi stali od kako su prošli izbori. Ne znam gdje nestadoše oni Turci i Kinezi.
Da su nastavili raditi kao pred izbore mogli su do Nove godine sve završiti. To opet dovodi do zaključka da onaj ko je postavio rok završetka radova je realni rok pomnožio najmanje sa dva. Jebu oni nas..svi bez izuzetka.
animus wrote: ↑15/10/2022 09:43
Možemo pričati šta hoćemo ali je činjenica da su radovi stali od kako su prošli izbori. Ne znam gdje nestadoše oni Turci i Kinezi.
Da su nastavili raditi kao pred izbore mogli su do Nove godine sve završiti. To opet dovodi do zaključka da onaj ko je postavio rok završetka radova je realni rok pomnožio najmanje sa dva. Jebu oni nas..svi bez izuzetka.
Da, to je primjetno većini. Poslije izbora radovi su prepolovljeni, ili gotovo skroz stali u odnosu na period prije.
Pa ne mogu ništa raditi dok okretaljku ne završe. Poslije toga ne mogu ništa raditi dok raskrsnicu ne završe. Tek kada završe, prvo okretaljku, a kasnije i raskrsnicu mogu intenzivnije krenuti prema gradu. Samo je pitanje i kakvi će vremenski uslovi biti.