Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Elubrylla wrote: ↑09/10/2022 16:23
Moze li mi neko objasniti razliku izmedju Philips 58 8506 i ovogodisnjeg modela 8507?
Model 8507 ti ima več AI P5 prošlogodišnji procesor za obradu slike što se odmah vidi pošto je kvalitet slike bolji na modelu 8507.. Također nudi nadzornu ploču za igre na kojoj dobivaš potrebne informacije o kašnjenju unosa i broju sličica u sekundi i gdje možeš podesiti niz postavki slike. tu je još Android 11,malo drugčiji daljinski i drukčije postolje.
Je li stigao?
Maloprije meni brza pošta dovezla...
nije kume, jutros im pisem, kazu da ce danas.
ja vec poceo gubiti zivce.
ako ne dodje do sutra, ne znam imam li ja pravo otkazati robu i da mi vrate novac. ovaj racun sto sam dobio sa pos aparata, vec se izlizao i nista se ne vidi na njemu.
Je li stigao?
Pisi kakav je kad stignes
Ma ne razumijem se ja u televizore. Bitno mi je da može ovaj prvi red aplikacija bez firestick. I njih sam naštimao.
Mogu neke igrice bez konzole koje se upare sa Bluetooth džojsikom. Nije loše za nekoga ko ima manju djecu a nema novca za konzolu...
MarkoIvkovic wrote: ↑13/10/2022 12:53
Ma ne razumijem se ja u televizore. Bitno mi je da može ovaj prvi red aplikacija bez firestick. I njih sam naštimao.
Mogu neke igrice bez konzole koje se upare sa Bluetooth džojsikom. Nije loše za nekoga ko ima manju djecu a nema novca za konzolu...
Pusti na stremio Rings of power seriju sa HDR10+ od 10tak giga pa javi jesi li zadovoljan slikom ili na HBO Max neku seriju sa HDR
MarkoIvkovic wrote: ↑13/10/2022 16:56
Pusti na stremio Rings of power seriju sa HDR10+ od 10tak giga pa javi jesi li zadovoljan slikom ili na HBO Max neku seriju sa HDR
Je li stigao?
nije kume, jutros im pisem, kazu da ce danas.
ja vec poceo gubiti zivce.
ako ne dodje do sutra, ne znam imam li ja pravo otkazati robu i da mi vrate novac. ovaj racun sto sam dobio sa pos aparata, vec se izlizao i nista se ne vidi na njemu.
Imas pravo otkazati. Mozda ga nemaju na stanju, pa te "zavlace" dok im dodje?
MarkoIvkovic wrote: ↑13/10/2022 12:53
Dje ti je stoljnjak ispod TV a i komoda ti je katastrofa , nije dobro sastavljena .
mogu li se noge pomjeriti u sredinu? ako ne mogu onda sam ga najebal
mc-twin wrote: ↑13/10/2022 17:26
rekli su mi da su ostala mozda dva tv.a i da sam ja uspio ugrabiti jedan. izgleda da zapravo nemaju tv i da samo odgadjaju. a rok dostave je 3 dana. tj u srijedu sam trebao dobiti, a jutros su mi javili da bih danas trebao dobiti.
sutra ako mi ne dostave do 12h lijepo cu ih nazvati i otkazati narudzbu i traziti povrat novca.
Bobi wrote: ↑13/10/2022 23:03
Dje ti je stoljnjak ispod TV a i komoda ti je katastrofa , nije dobro sastavljena .
Kako znaš? Bio je stolnjak. Ja ga izbacio...
Sve za mamu. Renoviranje sobe + namještaj + TV
Sve oko 6000 KM. Ona uštedjela od one minimalne penzije.
TV sam ja platio... Još samo da je naučim da koristi TV. Komoda nije ni predviđena za TV ali može poslužiti...
@Quaresma
Bice da je neko u medjuvremenu ugrabio zadnji il taj radnik nije bio informisan, odnosno tebi suplju bacio.
Nista cudno da nemaju robu na stanju koju prodaju. Ako mozes drugdje uzeti po slicnoj cijeni il drugi tv otkazi.
Last edited by mc-twin on 13/10/2022 23:33, edited 1 time in total.
mogu li se noge pomjeriti u sredinu? ako ne mogu onda sam ga najebal
mc-twin wrote: ↑13/10/2022 17:26
rekli su mi da su ostala mozda dva tv.a i da sam ja uspio ugrabiti jedan. izgleda da zapravo nemaju tv i da samo odgadjaju. a rok dostave je 3 dana. tj u srijedu sam trebao dobiti, a jutros su mi javili da bih danas trebao dobiti.
sutra ako mi ne dostave do 12h lijepo cu ih nazvati i otkazati narudzbu i traziti povrat novca.
Mislim da se ne mogu noge pomjeriti? Po dva šarafa drže jednu nogu. Kada sam zavrtao nisam vidio druge rupe za šarafe.
Ja sam dobio kod za narednu narudžbu. Znači mogao bih isti kupiti još jeftinije. Ne znam da li bi računalo i onih 5%
[img]https:
Last edited by -Chesterfield- on 14/10/2022 10:18, edited 1 time in total.
Mislim da se ne mogu noge pomjeriti? Po dva šarafa drže jednu nogu. Kada sam zavrtao nisam vidio druge rupe za šarafe.
Ja sam dobio kod za narednu narudžbu. Znači mogao bih isti kupiti još jeftinije. Ne znam da li bi računalo i onih 5%
gledao sam kod nekih modela mozes noge pomjeriti u sredinu i da ih tu pricvrstis.
ma posrali su mi se u ćejf iskreno. ne sjecam se jesam li pricao kakvih sam problema imao oko placanja na prosloj stranici. i hajde sve lijepo durao kontam bice to ok na kraju. al jebem ga kad mi vamo obecavaju bice sve kako treba, kontam tako je.
gledao sam kod nekih modela mozes noge pomjeriti u sredinu i da ih tu pricvrstis.
ma posrali su mi se u ćejf iskreno. ne sjecam se jesam li pricao kakvih sam problema imao oko placanja na prosloj stranici. i hajde sve lijepo durao kontam bice to ok na kraju. al jebem ga kad mi vamo obecavaju bice sve kako treba, kontam tako je.
a jel to popust kako vidim samo za visa kartice?
Za ovaj što sam naručio nije bio popust na visa
Nego za jednokratno plaćanje.