Firmin auto ba, BMK.
A u martu je i meni registracija, hladno ću u RS ako bude aktuelana ova pljačka zvana ekotest.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Đesi bitango, stari esdeaovće.bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 19:54da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
prvo sto su amateri,a drugo ako mogu izbjegnem bilo kakve pare da ostavljam ovima sto su pucali 4 godine po meni i zavrtali mi hranu, vodu i struju kad god su mogli....
evo me ,jedem senGviĆ i forumam
Idem godinama u Darkom na servis plina i zašto ne bih otišo i kod Neškovica na tehnicki--pregleda mi sve što treba da pregleda i vozdra--da preporuci neku intervenciju oni mi je ne bi radili taman da mi besplatno ponude.bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 19:54da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
prvo sto su amateri,a drugo ako mogu izbjegnem bilo kakve pare da ostavljam ovima sto su pucali 4 godine po meni i zavrtali mi hranu, vodu i struju kad god su mogli....
Meni skrenuli paznju na stanje guma, lijepo od njih. Jako prijatni i apsolutno nenametljivi.muha_sa wrote: ↑13/10/2022 19:59Idem godinama u Darkom na servis plina i zašto ne bih otišo i kod Neškovica na tehnicki--pregleda mi sve što treba da pregleda i vozdra--da preporuci neku intervenciju oni mi je ne bi radili taman da mi besplatno ponude.bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 19:54
da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
Jesi, spomenuo si autokliniku, podebljanim slovimatopcam wrote: ↑13/10/2022 19:40Ja se tebi direktno nisao obracao, a to sto si se ti pronasao u mojoj prici je licno tvoj problem.Al'din wrote: ↑13/10/2022 00:37
Seljacino, pazi kome i kako se obracas, da ti ponovim jos jednom? Sa prvim postom si poceo da nazivas pogrdnim imenima. Ovo vise nije stvar mehanike i dijelova nego tvog seljackog ponasanja. Ukoliko nisi zadovoljan uslugom, u pekari, mesari i kod mehanicara, skrenes paznju doticnom koji te usluzuje a ne da vrijedjas pisanjem po forumima. Mislis da ces nesto dobro postici s tim? Pazi sta pricas i kome pricas, jel' ti jasno?
Tvoj vid i nacin komunikacije sa mnom i ostalim forumasima govori o tome kakva si osoba, kakav si covjek,
koliko si nekulturan, koliko si nepristojan, i degutantno bezobrazan.
Nisi ovdje u vojnoj misiji da prijetis.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 19:54da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
Al'din wrote: ↑13/10/2022 20:38Jesi, spomenuo si autokliniku, podebljanim slovimatopcam wrote: ↑13/10/2022 19:40
Ja se tebi direktno nisao obracao, a to sto si se ti pronasao u mojoj prici je licno tvoj problem.
Tvoj vid i nacin komunikacije sa mnom i ostalim forumasima govori o tome kakva si osoba, kakav si covjek,
koliko si nekulturan, koliko si nepristojan, i degutantno bezobrazan.
Nisi ovdje u vojnoj misiji da prijetis.![]()
Moj nacin komunikacije prema insanima je svima dobro poznat, kako porukama ovdje, mailom, tako i putem telefona ili direktno. Nemozes me ocrniti koliki problem sebi mozes natovariti na ledja lazima i gibetom prema drugima.
Dzaba ti skolovanje i vokabular, ako si seljak u glavu, zena, pa dodjes na forum da lazes i potvoris.
Ja sam svugdje u misiji![]()
24/7 zvao me jedan danas, pita imam li tvoj broj, da li te znam itd...
Potrazi psihijatra nisi dobar. Vidis i sam da mi nista nisi radio na autu.Al'din wrote: ↑13/10/2022 00:08
Lazesne sjecam te se niti sam ti ja radio ista na vozilu, svi znaju kako i na koji nacin radim. Drugo, prozvao si da nisam skolovan. Mislim da sam medju jedinim, nema ih par, mehanicarima koji ima ASE certifikat, skolovani znaju sta je to, za obicna i Emergency vozila (okacen je u radionici svima na uvid). Trece, ako vec dolazis kod vulkanizera na balansiranje, treba da napomenes da ti prvo rade provjeru, jer ni jedan te to nece pitati, tegovi se odmah skidaju i radi se balansiranje novim tegovima. Koja to jos...da ne kazem sta, radi zamjenu amortizera "onako" bez da ode na tehnicki.pregled i radi ispitivanje istih? Aksijalni se ne mjenjaju uz zamjenu amortizera, samo odbojne gume i zastita od prasine. Ja nikada nikoga nisam poslao da opere vozilo, moji klijenti su dovoljno kulturni da sami operu vozilo prije dolaska kod doktora Napoleona specijalistu za ovjes
isto kao sto bi trebali oprati zubice kad idemo zubaru
![]()
Dosadno mi, pred spavanje pa sam se raspisao, a inace ne odgovaram na glupe objave postove itd, samo ove saljive, ili ako treba nekome rijesiti problem. Da cujem jos? Ostalo mi kokica![]()

A ovdje me nisi spomenuo odakle je pocela sva rasprava
vidim i ja - al nisam ga ja namotavobitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 21:16 nije tu saraf toliki problem koliko je to umotano crijevo ...to mu uopste nije prirodni polozaj....
Nisi stao u red.Snake Eyes wrote: ↑13/10/2022 20:45 Ovaj @topcam ne odgovori na pitanje koliko bi on naplatio testiranje balansa a koliko balansiranje.
probaj slave clutch cylinder hoseskrbavi-admin wrote: ↑13/10/2022 21:20vidim i ja - al nisam ga ja namotavobitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 21:16 nije tu saraf toliki problem koliko je to umotano crijevo ...to mu uopste nije prirodni polozaj....![]()
najgore je sto stvarno nemam pojma kako se ovo crijevo zove da narucim.
znam samo da je crijevo hidraulike za kvacilo - al nemam pojma kako se zove - jer ga ne mogu izguglat tek tako
Svaka ćas,.....još da si iz Rogatice, manu ne bi imao.bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/10/2022 19:54da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
malo dalje od rogatice -štavanj
Mogu mislit jesti ga pocastio, kod mene odvodno crijevo kutije zraka blago dodiruje crijevo od kvacila i vremenom ga trosi. Ali ja sam crijevo podebljo na tom mjestu takonda nece probit. Isto vwskrbavi-admin wrote: ↑13/10/2022 21:11 Nesto mi propalo kvacilo![]()
![]()
![]()
- evo eklatantan primjer majstorskog bolikurca koji je ostavio strseci saraf nakon obavljenog posla da dere okolo bez da barem upozori.....
![]()
Bolje ti ide spletkarenje od humora.topcam wrote: ↑13/10/2022 21:28Nisi stao u red.Snake Eyes wrote: ↑13/10/2022 20:45 Ovaj @topcam ne odgovori na pitanje koliko bi on naplatio testiranje balansa a koliko balansiranje.