Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono sto te nervira zaobidjes, tako ja radim, kao i sve ostalo u zivotu Nisi bio kod mene, od svega nabrojanog meni samo lisce ispod haube smeta
Radis klinac moj, kad ti treba nesto hitno, nemas vremena da guglas trazis nego naletis na prvog eventualno al eventualno na nekog drugog i trazis pomoc, kao i doktora - jer niko tu kod vas ne dodje jer mu je zabavno nego zato sto se sjebalo nesto iznenada jer nisu svi rodjeni da budu mehanicarski eksperti ako svi imaju auta..... Kad postoje mogucnosti - ljudi i zaobilaze - ja sam ispusio kod jed.nog vulkanizera dva puta - prvi put kontam haj zadesilo mu se, drugi put sam mu dao priliku za popravni mi je od sranja napravio jos vece .
Problem je sto tvoja bransa misli da je kupila CERN ako kupi dizalicu, alata, kompresor i gedore.....
Jednom odem kod "Profe" u Zenici da mi pogleda gresku na airbagu kaze - ostavi auto.
Odem kod covjeka kad sam se vratio u vajnu EU - ima visestran dijagnosticki sistem, pojavio se na vrijeme, ponistio gresku, testiro, upali ugasi. Nije se pojavilo vise (nakon sto sam popravio spulu airbaga i sVirene).
Ono sto ja definitivno razumijem je kolicina zgadije koja vama dodje / i taj dio bahatog ponasanja i razumijem jer vam svakakve mrake dodje.
Problem je sto vi reflektirate takvima servirano ponasanje i ljudima koji dodju ponizno i kulturno da vam se obrate za pomoc i spremni su da je plate.
Ponizno? ne treba niko ponizno da dolazi, nismo merhamet, naplacujemo usluge
Ne radim klinac tvoj nego radim ono u cemu sam expeRat i hvalim se s tim. Ne zanimaju me airbagovi, antene, "stakla na struju" motor itd, samo ovjes. Dodji svrati, da te opalim po usima za zamjenu krajnice i spuru, 30 KM oboje, jefino a niko je bolje nece uraditi
Ja sam zakljucio da ste vi pojedini isfrustrirani, opaljeni po usima vise puta, razumljivo vam je ponasanje ..
TheGodfather001 wrote: ↑13/10/2022 09:47
Prije optike trapa i zamjenu amoNtizera sa aksIalnim, moram odvesti auto na dubinsko i hemijsko pranje?! Hoće li ga servisirati na perzijskom tepihu ili u ginekološkoj ordinaciji?! Moram li nositi i masku na licu da ne kontaminiram sterilni prostor servisa?
Ako se neko reklamira kao top klasa servis, treba posjedovati kerHer ili Lavor da, uz saglasnost vlasnika pmv, sapere to silno blato sa felUga i naravno ispostavi račun za tu uslugu ili da odbije pružiti uslugu tom klijentu. Dobro je neko napisao, internet je prejeftin za neke kategorije graDŽana.
Ma jok, u HaDZicima nemas hraDZana sve seljaci ali su bar starosjedioci
U ordinaciji naravno, tu se speciJalni zahvati rade na vasim ljubiMcimovima. I da, posjedujemo Lavor, onaj najjeftiniji da sapiramo vasa podvozja i skinute blatnjave dijelove, i tu vrstu usluge ne naplacujemo, kao ni pregled vozila, dijagnosticiranje kvarova (ono, dijagnostickim uredjajem za 10ak minuta) a vec nesto vise sto zahtjeva vremena, to moramo naplatiti. Ima ljudi rade svoj posao jer ga vole, a ne da udaraju po usima. Kad to shvatite bit ce vam zivot mnogo ljepsi
Odradi prekvalifikaciju u ginekologa. Ne znam šta da ti kažem, ne dolazim ti u goste nego u servis. Što se mene konkretno tiče, više bih volio da mi naplatiš još 2KM za uslugu sapiranja, navodno, blatnjavih dijelova auta nego da mi sereš o higijeni i kako trebam odijelo i kravatu obući kada dolazim u servis. Isto, čekanje od 1-1.5 sat kada dođem u terminu mnogima smeta i ja lično tempiram sve prema tom terminu, ali tebe to ne dotiče jer si ti u svojoj kući i ne žuriš nigdje. Kritika ti ne godi i shvataš je kao napad, pogrešno. Ja sam odustao jer mi ušteda od 10-20KM kod tebe ništa ne znači kada izgubim i vrijeme i živce i još moram trpiti priču o lišći, blatnjavom trapu, prljavim gumama, itd. A da ne pominjem da si prešutio da je tvoj majstor slomio 3 brezona, a prijavio 1. Zamjena ispravnog ležaja nije zaboravljena. Preporučio te još 2 prijatelja, čekali 2h na uslugu i još 1h na dijelove iz Simimpex-a. Mislim da smo svi zaslužili jedno izvinjenje i najmanje, političku, korektnost, a ne napad i prijetnje u stilu "pazi šta pričaš i kome pričaš". To je destruktivno za tvoju egzistenciju.
Uglavnom, ON TOPIC, je li Bojan Maletić još uvijek popravlja alufelge? Hvala.
Ma jok, u HaDZicima nemas hraDZana sve seljaci ali su bar starosjedioci
U ordinaciji naravno, tu se speciJalni zahvati rade na vasim ljubiMcimovima. I da, posjedujemo Lavor, onaj najjeftiniji da sapiramo vasa podvozja i skinute blatnjave dijelove, i tu vrstu usluge ne naplacujemo, kao ni pregled vozila, dijagnosticiranje kvarova (ono, dijagnostickim uredjajem za 10ak minuta) a vec nesto vise sto zahtjeva vremena, to moramo naplatiti. Ima ljudi rade svoj posao jer ga vole, a ne da udaraju po usima. Kad to shvatite bit ce vam zivot mnogo ljepsi
Odradi prekvalifikaciju u ginekologa. Ne znam šta da ti kažem, ne dolazim ti u goste nego u servis. Što se mene konkretno tiče, više bih volio da mi naplatiš još 2KM za uslugu sapiranja, navodno, blatnjavih dijelova auta nego da mi sereš o higijeni i kako trebam odijelo i kravatu obući kada dolazim u servis. Isto, čekanje od 1-1.5 sat kada dođem u terminu mnogima smeta i ja lično tempiram sve prema tom terminu, ali tebe to ne dotiče jer si ti u svojoj kući i ne žuriš nigdje. Kritika ti ne godi i shvataš je kao napad, pogrešno. Ja sam odustao jer mi ušteda od 10-20KM kod tebe ništa ne znači kada izgubim i vrijeme i živce i još moram trpiti priču o lišći, blatnjavom trapu, prljavim gumama, itd. A da ne pominjem da si prešutio da je tvoj majstor slomio 3 brezona, a prijavio 1. Zamjena ispravnog ležaja nije zaboravljena. Preporučio te još 2 prijatelja, čekali 2h na uslugu i još 1h na dijelove iz Simimpex-a. Mislim da smo svi zaslužili jedno izvinjenje i najmanje, političku, korektnost, a ne napad i prijetnje u stilu "pazi šta pričaš i kome pričaš". To je destruktivno za tvoju egzistenciju.
Uglavnom, ON TOPIC, je li Bojan Maletić još uvijek popravlja alufelge? Hvala.
Sve je to tako lijepo upakovano i receno, ubacujes rijec kao sto je "navodno" da izgleda sta? Zasto se nisi javio licno ako nisi zadovoljan uslugom? Jesi li ti savrsen u svemu lepi moj Kakve veze ima tvoja prica o gostima? Ja ne serem, ja radim kako ja hocu imam musterije, klijente, koji cijene i posuju taj moj rad. Tempitam i ja vrijeme, zato i radim po terminima ali nekada, vozilo prije tebe ne bude zavrseno na vrijeme tako da...zao mi je. Ja nista nisam presutio, nista mi nije bilo prijavljeno od tebe niti od majstora, da jeste snosio bih troskove. Ne znam zasto si se ti pronasao u ovome "pazi sta pricas" jer nije tebi bilo upuceno. Nisi ti taj koji odlucuje o egzistenciji, nafaku odredjuje neko drugi, nase je da radimo.
Jesam li dovoljno jasan ili?
Last edited by Al'din on 13/10/2022 15:34, edited 1 time in total.
skrbavi-admin wrote: ↑13/10/2022 15:54
valjal ta fordina sto se tice kvalitete - meni svaki put okrene glavu kako je lijep
Dobar.
Ja ga uzeo prije tri godine sa 70.000 km na tabli, sad evo gazim 199.000 i kusur, od troškova vanrednih imao glupu račvu hladnjaka (kućište termostata) jer je od plastike i na šavu procuri. To im je mana na 2.0 TDCI i košta 520 KM plus zamjena. Nema zamjenske, samo OEM.
Al eto i to je otišlo na 165000.
Ostalo samo redovan servis i bokteveselio.
Mnogo udobna vozilica sa finom opremom i odličnim mjenjačem i motorom. Zvučna izolacija je na nivou Mercedesa, baš vrhunska.
Odem do Beča, izađem odmorniji nego kad sam krenuo
skrbavi-admin wrote: ↑13/10/2022 15:54
valjal ta fordina sto se tice kvalitete - meni svaki put okrene glavu kako je lijep
Dobar.
Ja ga uzeo prije tri godine sa 70.000 km na tabli, sad evo gazim 199.000 i kusur, od troškova vanrednih imao glupu račvu hladnjaka (kućište termostata) jer je od plastike i na šavu procuri. To im je mana na 2.0 TDCI i košta 520 KM plus zamjena. Nema zamjenske, samo OEM.
Mnogo udobna vozilica sa finom opremom i odličnim mjenjačem i motorom. Zvučna izolacija je na nivou Mercedesa, baš vrhunska.
topcam wrote: ↑13/10/2022 00:22
Smijesno. Trebam li postavljati polufiskalni racun od kvazi majstora koji su se pronasli?
Seljacino, pazi kome i kako se obracas, da ti ponovim jos jednom? Sa prvim postom si poceo da nazivas pogrdnim imenima. Ovo vise nije stvar mehanike i dijelova nego tvog seljackog ponasanja. Ukoliko nisi zadovoljan uslugom, u pekari, mesari i kod mehanicara, skrenes paznju doticnom koji te usluzuje a ne da vrijedjas pisanjem po forumima. Mislis da ces nesto dobro postici s tim? Pazi sta pricas i kome pricas, jel' ti jasno?
Ja se tebi direktno nisao obracao, a to sto si se ti pronasao u mojoj prici je licno tvoj problem.
Tvoj vid i nacin komunikacije sa mnom i ostalim forumasima govori o tome kakva si osoba, kakav si covjek,
koliko si nekulturan, koliko si nepristojan, i degutantno bezobrazan.
muha_sa wrote: ↑13/10/2022 19:49
Mrsko ti bilo otic kod Neškovica na tehnicki Prije 10 dana platio tehnicki 53 marke.
da je 3 marke ja tamo ne bi nikad otisao...
prvo sto su amateri,a drugo ako mogu izbjegnem bilo kakve pare da ostavljam ovima sto su pucali 4 godine po meni i zavrtali mi hranu, vodu i struju kad god su mogli....