@Telemach
Telemaše, Telemaše, danas sam potpisao produzenje ugovora, a sve su prilike da cu odmah zatraziti raskid istog.
Danas su dosli momci i prikljucili novi EON box, jedan vec imam dugo vremena na adresi i sve je bilo odlicno do danas. Instalacije u kuci su vec provedene, tako da su momci samo to trebali prikopcati, prijaviti uslugu, updateovati box, ono osnovne stvari. Sto su i uradili, sasvim korektno svoj posao jer nisu imali sta dodatno provlaciti, cackati, busiti. Nakon prijave usluge, javlja im se "koordinator" i govori da provjere signal koji dolazi do modema jer nije najbolji, da ima dosta oscilacija. Ja im tvrdim da je signal u redu zadnjih 4-5 godina, nikada niti jednog problema nisam imao, jer da jesam davno bih uslugu odjavio. Oni to nesto mjere, to kao nesto oscilira, ali je sve ok i odose. Kontam bezveze momke muce da stimaju signal, kad sve radi.
Kako oni preko vrata meni usluga ode u 100 klinaca, niti imam interneta niti TV-a, sve dodje na 20 minuta, pa nestane, pa opet dodje. Sta se desilo ljudi odjednom? Iskljucim skroz drugi box, kontam da nije do njega. Ma jok, i dalje nista ne radi, kratki spoj svega. Sta ste vi danas uradili pa se je sve palo, zasto mi je odjednom usluga katastrofa?
Napominjem, u zadnjih par godina nikada nisam imao problema, prekida interneta, TV signala, danas 20ak puta u toku dana sto je poprilicno iritantno postalo. Takodjer napominjem da su sve instalacije provucene, kolege su trebale samo izvaditi CAM modul karticu i kabl staviti u box i odraditi svoj dio posla. Molim da me neko kontaktira odmah ujutro, da se ovaj rijesi problem sto hitnije... Ukoliko nije moguce, ukoliko trebam cekati neke majstore i izlazak na teren, molim da mi se ugovor ponisti i da se vrati sve na prijasnje stanje i "fabricke postavke". Neko je danas iz centrale sjebao stvar, pa neka to tako i rijese... Hvala!