Dobrovoljno se javljam, merak je ta matematika
1 orc 2 orc 3 orc 123 orc ahh mogao bih zaspati tako
Pa pobjedili su Svabe. A svabe su nasamarali sve ostale.sumirprimus wrote: ↑11/10/2022 13:09po ovom vidis da se i trunku razumijes u vojna pitanja, koliki su levati ove ruje, i da im je vojska rinaka zesca, kako su oni svijet lagali i drzali u toj nekoj tenziji 70ak godina meni nikako nije jasno
![]()
![]()
meeeh slaba ti je ta karika ko stopa na kerc mostumadner wrote: ↑11/10/2022 14:40Pa pobjedili su Svabe. A svabe su nasamarali sve ostale.sumirprimus wrote: ↑11/10/2022 13:09
po ovom vidis da se i trunku razumijes u vojna pitanja, koliki su levati ove ruje, i da im je vojska rinaka zesca, kako su oni svijet lagali i drzali u toj nekoj tenziji 70ak godina meni nikako nije jasno
![]()
![]()
![]()
Sad je cudo gradjevine. Dobio je i nizi, podmorski diosumirprimus wrote: ↑11/10/2022 13:29
stanje mosta najnovije slike...
bogme dobro je on izvaljen iz sedla hehe, negdje su i ove stope betonske ispucale dobrano hehe bice posla,
najlakse je po picijuMarcellus Wallace wrote: ↑11/10/2022 14:13
izvini pici sto sam tebe citirao, stigao sam do ove stranice i odlucio da progovorim. halali![]()
Izvinjavam se na preskakanju Čeha, nije namjerno.Marcellus Wallace wrote: ↑11/10/2022 14:13Bas bas rijetko pisem, sa uzivanjem pratim temu. Ali jedna stvar mi jako cesto "smeta" rekao bih... licno zivim vec duzi period u CZ i nekako stalno izostavljate i zaboravljate izrazito dobru podrsku Ceske Republike.
Ne bih da umanjim znacaj gore pobrojanih, apsolutno suprotno. Ali ne treba zaboraviti da od samog starta i CZ gura Ukrajinu na sve moguce nacine. Njih bi uvijek ukljucio u gore navedenu listu (mozda i Slovacku) drzava koje bezrezervno podrzavaju Ukrajinu.
p.s
izvini pici sto sam tebe citirao, stigao sam do ove stranice i odlucio da progovorim. halali![]()
jebga neko mora biti jebenpijo_zoljo wrote: ↑11/10/2022 14:43najlakse je po picijuMarcellus Wallace wrote: ↑11/10/2022 14:13
![]()
![]()
![]()
On ističe da Mađarska ima isti stav kao i ostatak EU kada se radi o karakteru rata: to je agresija i Moskva je prekršila međunarodno pravo. No, Orban kaže da ga prvenstveno zanimaju mađarski interesi i da „ne želi da pomaže Ukrajini a da pritom uništava Mađarsku“. U ratu je, kaže, već poginulo 200 mađarskih državljana.Peace in Ukraine is possible only on the basis of negotiations between Russia and the United States. The truce should not be concluded between Russia and Ukraine, but between Washington and Moscow. Anyone who thinks that this conflict will be ended through Russian-Ukrainian negotiations does not live in this world. The reality looks different...The war is going on today because the Americans wanted it that way. That's why the Americans have to come to an agreement with the Russians. And then the war is over." he said.
He also made it clear that he does not consider US President Joe Biden a suitable negotiator on the American side.
"The U.S. president has gone too far in his remarks about Putin. What I'm saying is going to sound cruel. But the hope for peace is the name of Donald Trump," Orban concluded.
Tesko, pogotovo na manjim udaljenostima (30-50km), ne moze se protiv fizike. Bilo je nekih spekulacija za srednje udaljenosti (100-200km).drug_profi wrote: ↑11/10/2022 11:45@zilog
moze li ovo cudo da se prisunja donekle i ispali salvo, te ode sasvim neprimjecen?
Tj da li bi radari registrovali lokaciju odakle stize salvo?
pa jednostavno...nikome ne odgovara rat i haos jer je loše za biznis...samo zbog toga se budala trpi dok baš ne prećerasumirprimus wrote: ↑11/10/2022 13:09po ovom vidis da se i trunku razumijes u vojna pitanja, koliki su levati ove ruje, i da im je vojska rinaka zesca, kako su oni svijet lagali i drzali u toj nekoj tenziji 70ak godina meni nikako nije jasno
![]()
![]()
zilog wrote: ↑11/10/2022 15:16Tesko, pogotovo na manjim udaljenostima (30-50km), ne moze se protiv fizike. Bilo je nekih spekulacija za srednje udaljenosti (100-200km).drug_profi wrote: ↑11/10/2022 11:45
@zilog
moze li ovo cudo da se prisunja donekle i ispali salvo, te ode sasvim neprimjecen?
Tj da li bi radari registrovali lokaciju odakle stize salvo?
Stealth ne znaci da je nesto 100% nevidljivo za radare, prije bi se moglo reci "nenanisanivo". Smanjen RCS se najvise odnosi na frekvencije nisanskih radara. Uostalom i kada bi bio potpuno nevidljiv, municija, koju ispusta, nije.
Na kojem ruskom mediju je ova informacija objavljena?drug_profi wrote: ↑11/10/2022 09:54ja se ne mogu nacuditi ovolikoj nesposobnosti koja se stalno ponavlja kod Rusa.
pa ni fejk news ne mogu napraviti da se ne provali za sekundu.
nešto se slabo javljaš kako Mordor dobija po tamburi...jebga fale tvoje analize i razumjevanje kotlićamadner wrote: ↑11/10/2022 14:40Pa pobjedili su Svabe. A svabe su nasamarali sve ostale.sumirprimus wrote: ↑11/10/2022 13:09
po ovom vidis da se i trunku razumijes u vojna pitanja, koliki su levati ove ruje, i da im je vojska rinaka zesca, kako su oni svijet lagali i drzali u toj nekoj tenziji 70ak godina meni nikako nije jasno
![]()
![]()
![]()
Biće, a i NASAMS će uskoro.(ja vjerujem da je već tamoMa samo više da dođe, čekam Iris ko ožebo sunce
vrbas1979 wrote: ↑11/10/2022 15:29Na kojem ruskom mediju je ova informacija objavljena?drug_profi wrote: ↑11/10/2022 09:54
ja se ne mogu nacuditi ovolikoj nesposobnosti koja se stalno ponavlja kod Rusa.
pa ni fejk news ne mogu napraviti da se ne provali za sekundu.