SDA dala sve srbima i hrvatima u ovih skoro 30 postratnih godina, u izbornoj noći podržali Šmitovo nametanje i sad se klix kvazinovinarčići bave šta je Dino twito u Neumu
Elem, sunovrat tobože objektivnog novinarstva.
Vec sam napisao prije Osmica ima svakog bivseg i sadsnjeg SDA clana u maloj knjizici aferima. Smicao je mnogo opasniji nego sto obicni puk blebece ovdje. Puno jaci i veci igrac od bilo kog nadri politicara u nasoj bosnjackoj strukturi. Od njega prezaju i Dodik i Covic. Da pojasnimo smicao je americki igrac sa svim mogucim alatima sluzbe a naravno i novcem potrebnim da se odradi posao koji treba da se odradi. Eh sad kao sto vidimo Niksic zna o kakvoj se jebenoj igri radi i polako lagano kruzi okolo dok se ne dodje do cilja. Dino navalio isto ko neke ratne godine ufuro se na tekmi puca frajer puca a kosa nigdje. Ne moze mu niko reci da nije igrao kosarku a bogami ni da nije bio ni u ratu. Pitanje je kako je kvalitetno igrao i kako je kvalitetno ratovao. Ovo pisanja klixa je naravno za one neupucene big deal, klix je godinama u rukama tipova koje vedre i oblace u ovom nasem fildzanu. Usotalom mora se od necega zivjeti, to Dino nudi neku lovu klixu koje on nema. Licno bi volio da se SDA skine , pun mi je racku lobanja ala Zahiragic. Isto tako je red ako se vec prave koalicije da se krene od onih koji uzeli najvise glasova a to nije NiP. Eh ako ta koalcija kaze Dino premijer idemo ga podrzati ali Dino i Nermin i bilo ko drugi ne smije biti sveta krava. Nema izuzimanja od kritika pa makar i od ovog avava (mada sumnjam u njegove namjere ali covjek ima vjerovatno uvid u ovaj tefter od smicao). Sad je najvaznije izabrati normalne ljude da nas vode ali cini mi se tu smo tanki.agent_zero wrote: ↑10/10/2022 22:57Ko ga kome više ućeruje, on Avdo Osmici ili Osmica njemu?saale wrote: ↑10/10/2022 22:37 https://istraga.ba/elmedin-konakovic-or ... clana-133/
Alaj mu ga Avdo ucera![]()
Kako li će tek biti kad budu skupa dijelili prdekanu![]()
zato ti navijas da jelkica i fadilaga dokazu svoju nevinost na sudu
Hvataju se trivijalnih stvari popit tvita, jer nemaju ništa drugo ni za ponuditi kao kontra argument za sve one gadosti koje su počinili u proteklih 30 godina a kojih je javnost svjesna. Očajni su i kako vrijeme bude odmocalo i pregovori o formiranju vlasti postajali konkretniji možemo očekivati još prljavije napade. Gamad je to.duh_sa_sjekirom wrote: ↑11/10/2022 06:20 Klix je dotakao dno...Informer i Kurir za njih su pojam objektivnih medija![]()
Nisam stranački čovjek, nisam ni simpatizer neke stranke, ali ovakve stvari fakat izazivaju mučninu i gađenje. Portal sam izbrisao sa svih uređaja.
I fakat, ako je Konakovićev "grijeh" nekakv twit od prije 6 mjeseci onda znaš u kakvoj su septičkoj jami ovi što ga napadaju. A šta bi tek bilo da Konaković iza sebe ima Respiratore, propalu reviziju tužbe, Asima & co...
Apsolutno jesam, kolege se mogu sjetiti i mojih reakcija na pricu o Domu naroda. Tada sam bio prekrizio NiP, u medjuvremenu su iznijeli korektne stavove kao stranka (dok se Dino i dalje koprcao jer nikad ne smije priznati da je pogrijesio). I onda opet reteriranje nakon izbora, s tim sa trecu sansu ne dajem.
Jedno je kritika, a drugo je haranga koja se ovdje pokusava sprovesti
Dino je jedan od rijetkih koji nema problem da prizna da je pogrijesio. SDP i NS u svojim istupima se ponasaju kao da nisu dio koalicije i kao da ih se ne tice sve to sto SDA govori. Dino, s druge strane, kupi gelere za sve njih.Prpa.ba wrote: ↑11/10/2022 09:42Apsolutno jesam, kolege se mogu sjetiti i mojih reakcija na pricu o Domu naroda. Tada sam bio prekrizio NiP, u medjuvremenu su iznijeli korektne stavove kao stranka (dok se Dino i dalje koprcao jer nikad ne smije priznati da je pogrijesio). I onda opet reteriranje nakon izbora, s tim sa trecu sansu ne dajem.
Ponavljam, SDP i NS rade korektne poteze i imaju OK istupe u medijima i drzim fige da iskontrolisu proces bez obzira kako zavrsilo. Ostrasceni fb ratnik nije kapacitiran.
opusteno, ravnodusno i mrtvo hladno samo da reknem: osjecaj i dozivljavaj sve oko sebe kako god hoces i kako ti je po voljiIdemedosumom wrote: ↑11/10/2022 09:56Jedno je kritika, a drugo je haranga koja se ovdje pokusava sprovesti![]()
za gelere bi dino jos i lako ali detonacija i radijacija ga bacaju na pod bez sanse da ustaneStyling wrote: ↑11/10/2022 10:12Dino je jedan od rijetkih koji nema problem da prizna da je pogrijesio. SDP i NS u svojim istupima se ponasaju kao da nisu dio koalicije i kao da ih se ne tice sve to sto SDA govori. Dino, s druge strane, kupi gelere za sve njih.Prpa.ba wrote: ↑11/10/2022 09:42
Apsolutno jesam, kolege se mogu sjetiti i mojih reakcija na pricu o Domu naroda. Tada sam bio prekrizio NiP, u medjuvremenu su iznijeli korektne stavove kao stranka (dok se Dino i dalje koprcao jer nikad ne smije priznati da je pogrijesio). I onda opet reteriranje nakon izbora, s tim sa trecu sansu ne dajem.
Ponavljam, SDP i NS rade korektne poteze i imaju OK istupe u medijima i drzim fige da iskontrolisu proces bez obzira kako zavrsilo. Ostrasceni fb ratnik nije kapacitiran.
pa i ispadne tako forto i niksic mirno spavaju dok on uzima udarce za njih , en i forto je jucer objavio da bi da udje na vlast pa niko se nije ni osvrnuo na to , jer su okrenuli citavu masineriju na kiflu
Nek' si mi reknositni svercer wrote: ↑11/10/2022 10:13 opusteno, ravnodusno i mrtvo hladno samo da reknem: osjecaj i dozivljavaj sve oko sebe kako god hoces i kako ti je po volji![]()
klix šilji ko dobro plati, a vidjelo se još tri mjeseca prije izbora da je Don Neonko dobro platio...gledali smo riđu njušku svaki dan na naslovnici iz svake moguće vukojebine u koju je kročioagent_zero wrote: ↑10/10/2022 23:23 Ne slažem se sa Dininim stavovima apropo pregovora u Neumu, ali ovo što rade klix novinari je stvarno presmiješno i pretužno, totalno u funkciji sda mafije.
SDA dala sve srbima i hrvatima u ovih skoro 30 postratnih godina, u izbornoj noći podržali Šmitovo nametanje i sad se klix kvazinovinarčići bave šta je Dino twito u Neumu, iako se, ponavljam, ne slažem s tim njegovim stavovima tada, a nisam ni glasač NIPa.
Elem, sunovrat tobože objektivnog novinarstva.