Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sad kad se ispucaju , moci ce ukr armija rahat da ih cijepa po liniji
mogu mislit morala sad kod ukra kad vide ove slike svojih gradova. budale budalaste. samo ce im nabit jos veci kapric i inat! kakav strah, pogresne su im sve dosad bile pretpostavke, a preptostavka je majka svih zajeba!
nota1969 wrote: ↑10/10/2022 11:52
Ovo što je napisao graniči sa ludilom ili je neviđeni bezobrazluk.
Na obraz ovim što dopuštaju
Sta dopustaju da napisem svoje misljenje, i to je bezobrazluk ?
A hu iz ju, neka osjetljiva pravednicka dusa ?
Ako jesi eto ti RS pred nosom pa da vidimo kako ispravljas nepravdu, Ukrajina ti je svakako predaleko.
Ja sam bio na pravoj strani i tad i sad,ti se drži homeinija,Putina i šta će iz mula Sadra reći,
A sad u skokovima
Vedoo wrote: ↑10/10/2022 14:20
Šta je ovo, Rusi izvukli krstareće iz naftalina, gađaju nasumične civilne objekte = automatski porast rusofila na forumu... Jade, jadne...
Čitam na indexu malo komentare i ono je nevjerovatno, sve putkolovers se nakotilo. Raja kliče putinu i napadima
meni je nevjerovatan broj hrvata koji podrzavaju putina. ja sam mislio da su oni dosta eurocentricniji, ili je to maslo srbijanskih sluzbi, nikad ne reci nikad. doduse i milinaovicu je dodik najblizi saveznik a dodik je putinov izvrsni potrcko ovde.
djeciji park, ili legitimna meta bre kako kazu . ili podbacaj kak god uzmes rusko smece. i ovak i onako.zajedno sa sovjim saveznicima. da ne propsutim priliku da hraknem.
Čitam na indexu malo komentare i ono je nevjerovatno, sve putkolovers se nakotilo. Raja kliče putinu i napadima
meni je nevjerovatan broj hrvata koji podrzavaju putina. ja sam mislio da su oni dosta eurocentricniji, ili je to maslo srbijanskih sluzbi, nikad ne reci nikad. doduse i milinaovicu je dodik najblizi saveznik a dodik je putinov izvrsni potrcko ovde.
Ne znam na čemu baziraš mišljenje, ja bih rekao da većina Hrvata kao i mi ovo emotivno posmatra kroz prizmu velikosrpske agresije.
Druga stvar je šta kupljeni narkoman sa Pantovčaka priča.
As a result of missile strikes, about 90% of Lviv is without power supply, trams and trolleybuses do not run. This was reported by the Lviv City Council. Instead, they increased the number of buses on the routes.
"More than 80% of traffic lights do not work. Traffic controllers are working at large intersections," the message says. In addition, there is no hot water supply in the city. Cold water is supplied through the backup power supply. "Also, difficulties with cellular communication. In contact with mobile operators," the city council added.
I da znaš, ima mnogo istine u ovome.
Izdajnička stranka, koja drzavu okreće ka Rusiji da bi spasila svoje licne guzove od pravne drzave.
Sta ima veze sto ce Bošnjakistan biti samo begovat unutar neke Srbije. Davaće vojsku za napade na komšije po Aziji.
Ne znam na čemu baziraš mišljenje, ja bih rekao da većina Hrvata kao i mi ovo emotivno posmatra kroz prizmu velikosrpske agresije.
Druga stvar je šta kupljeni narkoman sa Pantovčaka priča.
Ma bazira na komentarima na vijest na portalu, ali to je kao i na klixu, rad botova srpske agende
Ministar je potsjetio i da je Ministarstvo obrane BiH dio Kontaktne skupine za obranu Ukrajine, u kojoj sudjeluje na poziv Ministarstva obrane Sjedinjenih Američkih Država.
Sad se pitam kako, ako je ovo ministarstvo podjeljeno na 3.
Kako je srpski zamjenik ministra ovo odobrio?
Last edited by drug_profi on 10/10/2022 14:48, edited 1 time in total.
shape of despair wrote: ↑10/10/2022 14:25
meni je nevjerovatan broj hrvata koji podrzavaju putina.
meni je nevjerovatan broj hrvata koji podrzavaju putina.
Je si siguran da su to Hrvati ???
Meni je veće iznenađenje da veći broj slovenaca nije za to " da se putin naljuti". Nego da treba skinuti gaće pred njim. Doduše nije svako ko piše slovenački autohtoni slovenac.