Kakav je Island u zadnje vrijeme?dječak sa šibicama wrote: ↑09/10/2022 12:45 Luxemburg je trenutno ozbiljna repreznetacija, a Slovacku ne bih ni komentarisao.
Moglo je bolje.
Jesu li šta oslabili?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kakav je Island u zadnje vrijeme?dječak sa šibicama wrote: ↑09/10/2022 12:45 Luxemburg je trenutno ozbiljna repreznetacija, a Slovacku ne bih ni komentarisao.
Moglo je bolje.
Jasta su, dosta tanki rezultati u zadnjih godinu dana, zadnjih 10 utakimica pobjede protiv Lihtenstajna i San Marina, ostalo remiji i porazi, Spanija ih naguzila 5 razlike, zadnje kvalifikacije predzadnji u grupi iza Armenije recimo, ali nismo ni mi nesto bolji bili u kvalifikacijama.Edin H. wrote: ↑09/10/2022 13:40Kakav je Island u zadnje vrijeme?dječak sa šibicama wrote: ↑09/10/2022 12:45 Luxemburg je trenutno ozbiljna repreznetacija, a Slovacku ne bih ni komentarisao.
Moglo je bolje.
Jesu li šta oslabili?
Gostovanje kod njih je naša šansa, doći će raja iz Skandinavije, zapaliti stadion, isprepadati ih i eto 3 boda.dječak sa šibicama wrote: ↑09/10/2022 14:06Jasta su, dosta tanki rezultati u zadnjih godinu dana, zadnjih 10 utakimica pobjede protiv Lihtenstajna i San Marina, ostalo remiji i porazi, Spanija ih naguzila 5 razlike, zadnje kvalifikacije predzadnji u grupi iza Armenije recimo, ali nismo ni mi nesto bolji bili u kvalifikacijama.
Ligu nacija necu racunati, poluozbiljno takmicenje.
Za baraž smo se već kvalifikovali.
A Island?Slo Burner wrote: ↑09/10/2022 22:04 Sto se kvala tice bice top gostovanje u Slovackoj, za Lisabon bas treba para, tesko cu se to bez zene izvuci![]()
Ne radim ja u Svici jaraLogovan wrote: ↑09/10/2022 22:04A Island?Slo Burner wrote: ↑09/10/2022 22:04 Sto se kvala tice bice top gostovanje u Slovackoj, za Lisabon bas treba para, tesko cu se to bez zene izvuci![]()
![]()
Iz mog iskustva Lisabon je bolji i nije preskup, jedino što ima gudre ko salate, ako si sklon, to košta.Slo Burner wrote: ↑09/10/2022 22:04 Sto se kvala tice bice top gostovanje u Slovackoj, za Lisabon bas treba para, tesko cu se to bez zene izvuci![]()