Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirsek wrote: ↑08/10/2022 20:50
Prije ce biti obrnuto, da ti imas neki interes da hvalis i branis snishodljivog sta god on uradio.
vidi ovo sad
sd0 smece
nip smece
sdp smece
Slazes li se? Meni je svaka stranka smece, ali je prihvatljiva dok radi za ovu drzavu. Nemam kult stranke, ili licnosti, sto se mene tice neka se odmah veceras raspadnu sve nabrojane i nenabrojane
Mozes li i ti reci da je sd0 smeće?
A sto se Senada tice, pa vidi, na forumu, ili virtualnom svijetu diskusije, ne vidim bas da ima stranica o nekoj emisiji. Sta ti i ja mislimo, je jedno od misljenja, za sada najpopularnije emisije u BIH. Valdja to nesto govori i o samim nama pored "nenada".
Ne samo da se slazem da su sve smece nego to propagiram odavno na forumu. Niko mi posebno ne odudara da bi trcao da mu dam svoj glas.
Da, SDA je smece a Nenad je supak koji zbog licnih ratova samo trazi nesto protiv SDA ili Bakira/Sebije, ubija nas u pojam kad u bilo koju diskusiju pokusava da ubaci SDA ili Bakira. Ostale ni priblizno ne proziva niti kritikuje.
Last edited by mirsek on 08/10/2022 22:57, edited 1 time in total.
Nije bolan sve u redu, koristiš free verziju softvera, koja vremenski ograničava meeting. Plati, nadogradi na PRO verziju pa neće "tehnički" prekidati visokog predstavnika u sred intervjua!
nekome wrote: ↑08/10/2022 19:46
cek jesam li skontao sa ovim izmjenama, a i bez, ide hdz i ko god prihvati hdzove uslove
ako ne prihvati onda se smanjuje prag ovih bolida sto glasaju pa onda hdz moze sam donijeti odluku
Prema novom zakonu za predlaganje predsjednistva federacije bit će potrebno 11 delegata iz svakog kluba kon. naroda da se slozi. Ukoliko se to ne desi mjesec dana nakon konstituisanja DN, taj prag se spusta na 7, ako se i tad ne dogovore, taj prag se spusta na 4. Sta to znaci u praksi, HDZ iako ce imati "kontrolu" nad tim domom, morat ce napraviti dogovor sa ostalim strankama unutar mjesec dana jer ako to ne uradi prag ide na 7 i povecavaju se sanse da ce neke druge stranke moci predloziti vlast mimo njih.
Naravno tu opet ostaje problem donosenja zakona i svega ostalog jer ti HDZovi ljudi ostaju tu ali opet hajmo sacekat da vidimo kako ce to izgledati u praksi.
suspect_zero wrote: ↑09/10/2022 01:54
Šta mislite hoće li i kada Bakir na crnu listu?
Osmica izgleda hoće....mada bi ja i Kavazovića tamo smjestila.
Kuci pa stavljaj na crnu listu. Sram vas bilo,što ne tražite po RSu i zapadnoj Hercegovini da idu na crne liste. Pod krinkom tobožnje borbe protiv kriminala ovdje se otvoreno pljuje i napadaju muslimani u BiH. Narod koji je preživio genocid,koji i danas preživljava sve negativno treba da se totalno uništi i obezvrijedi, a ne smije se dotaći u one koji ga uništavaju sistematski. Nikad u zivotu nisam bio uz SDA , užasni su,nikakvi,muka mi je od njih ali nakon što pročitam ovakve stvari iz inata cu biti uz njih pa makar hljeba ne imao,jer ovo nije borba protiv SDA,nego protiv muslimana pod hinjskom krinkom borbe protiv korupcije. Što ne tjerate Dodika,Čovića,ne možete prismrdit tamo. Fuj.
Eto ti ucjena jednog šatro sda bota,podserem vam se na forum koji šovinistički piše samo o Bosnjacima
Sovinisticki samo o kriminalcima koji vode Bosnjake
Ne,ovo prelazi vise sve granice. Bošnjak,sam musliman koji je citav život glasao za SDP jer smatram da mozes biti musliman u lijevoj opciji,i takvi su Bošnjaci dobrim dijelom,ali ovo sto se radi je otvoreni napad na muslimane Bosnjake i sad cu biti uz mrsku SDA pa makar hljeba ne imao.
Sovinisticki samo o kriminalcima koji vode Bosnjake
Ne,ovo prelazi vise sve granice. Bošnjak,sam musliman koji je citav život glasao za SDP jer smatram da mozes biti musliman u lijevoj opciji,i takvi su Bošnjaci dobrim dijelom,ali ovo sto se radi je otvoreni napad na muslimane Bosnjake i sad cu biti uz mrsku SDA pa makar hljeba ne imao.
Moj van halen pa kako ćeš tako pisati. Samo se prema sda botovima može tako na forumu.
Ja stvarno ne gledam često senadov dnevnik ali mi je ovo da visokim predstavnikom bio odron. Ali tv je njegova i može da radi kako misli da je za njega dobro pa i da zove vučića predsjedniče a dzaferoviću da govori da nije njegov predsjednik itd. Svako gleda svoj interes
tataćusak wrote: ↑09/10/2022 10:05
Moj van halen pa kako ćeš tako pisati. Samo se prema sda botovima može tako na forumu.
Ja stvarno ne gledam često senadov dnevnik ali mi je ovo da visokim predstavnikom bio odron. Ali tv je njegova i može da radi kako misli da je za njega dobro pa i da zove vučića predsjedniče a dzaferoviću da govori da nije njegov predsjednik itd. Svako gleda svoj interes
Što ne napišeš nešto na isti način protiv Hayata? Ili možda smatraš da se protiv Hayata i SDA ne smije ništa komentarisati? Hayat je dno dna, malo bolji od Srne ratu.
Kuci pa stavljaj na crnu listu. Sram vas bilo,što ne tražite po RSu i zapadnoj Hercegovini da idu na crne liste. Pod krinkom tobožnje borbe protiv kriminala ovdje se otvoreno pljuje i napadaju muslimani u BiH. Narod koji je preživio genocid,koji i danas preživljava sve negativno treba da se totalno uništi i obezvrijedi, a ne smije se dotaći u one koji ga uništavaju sistematski. Nikad u zivotu nisam bio uz SDA , užasni su,nikakvi,muka mi je od njih ali nakon što pročitam ovakve stvari iz inata cu biti uz njih pa makar hljeba ne imao,jer ovo nije borba protiv SDA,nego protiv muslimana pod hinjskom krinkom borbe protiv korupcije. Što ne tjerate Dodika,Čovića,ne možete prismrdit tamo. Fuj.
@palermo nemoj više majke ti isprane priče kada naši zulum čine, onda napad na Bošnjake, sa takvim Bošnjacima nemam, niti želim da imam ništa.
Govoriš o Dodiku i Čoviću, to bi ti bilo ovako....u tuđoj avliji govna, smeće, truhlovina, poganluk samo takav....u mojoj isto peksinluk na svakom ćošku, sve zasrano, zapišano...i sad bih ja trebala imati obraza prigovoriti komšiji.
Pometi i počisti kod sebe da bi prstom mogao uprijeti u tuđe.
Tebi ako je do inata, samo se inati....mislim da treba biti pošten i stvari nazvati pravim imenima. SDA je najveće zlo ovog naroda.
tataćusak wrote: ↑09/10/2022 10:05
Što ne napišeš nešto na isti način protiv Hayata? Ili možda smatraš da se protiv Hayata i SDA ne smije ništa komentarisati? Hayat je dno dna, malo bolji od Srne ratu.
@palermo nemoj više majke ti isprane priče kada naši zulum čine, onda napad na Bošnjake, sa takvim Bošnjacima nemam, niti želim da imam ništa.
Govoriš o Dodiku i Čoviću, to bi ti bilo ovako....u tuđoj avliji govna, smeće, truhlovina, poganluk samo takav....u mojoj isto peksinluk na svakom ćošku, sve zasrano, zapišano...i sad bih ja trebala imati obraza prigovoriti komšiji.
Tebi ako je do inata, samo se inati....mislim da treba biti pošten i stvari nazvati pravim imenima. SDA je najveće zlo ovog naroda.
Bona, nisam ja pisao....vidis da je covjek dobio ban zbog toga...
P.S Van Halen izvini zbog mog komentara, ja bio ironican...zao mi je sto nisi prepoznao..
Na ovakvom narativu da je prozivanje SDA kriminalaca i korumpiranih političara napad na sve Bošnjake, SDA jaše decenijama i ima status kakav ima a licemjerni vrh Islamske zajednice im je uvijek bio dodatni vjetar u leđa.
Bona, nisam ja pisao....vidis da je covjek dobio ban zbog toga...
P.S Van Halen izvini zbog mog komentara, ja bio ironican...zao mi je sto nisi prepoznao..