Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za dusebriznike da ne brinu nije nista bilo, ali uz malo volje i truda bi svega bilo
Znam dosta djevojaka s trčanja fakat, može se upoznati.
Ovdje je negdje na pocetku teme neko soomenuo teretanu i upoznavanje pa je bio ismijan. A fakat se moze upoznati.
Eh sad naravno nije dva treninga pa sex. Ili kako to vec neki zamisljaju.
Ali evo redovno na kafu odemo, druzimo se. Vise zena nego nas muskih. Dobra zezancija i moze se na tome nesta "graditi"
Ima i ekipe koja dodje odradi, ne komunicira nikako. Ima raje sto bas hoce da se druzi.
Roditeljski sastanci ? Cekaonica u ambulanti ? Red za humanitarnu pomoc ? Unutar sex shopa ? Prodavnica cipela ? U kafani 25 minuta prije zatvaranja ?
Malo maste, nije tesko...
Mariella wrote: ↑07/10/2022 07:55
Joj tebe ko Avril "He was a boy, she was a girl. Can I make it any more obvious?"
Musko + zensko + single, u cemu je problem?
Ima ta prica pozadinu, naime dopisuju se vec mjesecima sto znaci jel da ima kompatibilnosti...
On generalno govori, a vidim i sada poslje dejta, da ce ostati vjerovatno sam, ali ne svojim izborom.
Ne znam sta je lose u tome da pokusa sa njom, kad vec nema izbora a i da to svo dopisivanje bude imalo smisla.
Ili nam ne govori punu pricu...
Ma kakva kompatibilnost, ne znaci dopisivanje nista dok se ne upoznas s nekim. Mozda je i njemu i njoj bilo dosadno
Samprotivsviju wrote: ↑07/10/2022 08:32
Ima ta prica pozadinu, naime dopisuju se vec mjesecima sto znaci jel da ima kompatibilnosti...
On generalno govori, a vidim i sada poslje dejta, da ce ostati vjerovatno sam, ali ne svojim izborom.
Ne znam sta je lose u tome da pokusa sa njom, kad vec nema izbora a i da to svo dopisivanje bude imalo smisla.
Ma kakva kompatibilnost, ne znaci dopisivanje nista dok se ne upoznas s nekim. Mozda je i njemu i njoj bilo dosadno
je li do mene ili je sarajevo haman prazno / mrtvo... tj. neki period 18-21h kada prolazim/hodam, svi kafici su 70% prazni, klubova nema... najveca popunjenost mi se cini da je 11-13 i 16-17 (izuzev pet/sub naravno ali i to je sablasno)
ukucuš ime koje ti se sviđa
jovana npr ili jelisaveta i gledaš ko ti je bliži i samo dodaješ
ili po grupama...peseci, prodaja knjiga, živjela hrhb, hapsi mektiću hapsi, itd
broj dva wrote: ↑07/10/2022 11:24
Roditeljski sastanci ? Cekaonica u ambulanti ? Red za humanitarnu pomoc ? Unutar sex shopa ? Prodavnica cipela ? U kafani 25 minuta prije zatvaranja ?
Joj tebe ko Avril "He was a boy, she was a girl. Can I make it any more obvious?"
Musko + zensko + single, u cemu je problem?
On generalno govori, a vidim i sada poslje dejta, da ce ostati vjerovatno sam, ali ne svojim izborom. Ne znam sta je lose u tome da pokusa sa njom, kad vec nema izbora a i da to svo dopisivanje bude imalo smisla.
broj dva wrote: ↑07/10/2022 11:24
Bingo, apoteka, banja, .... nastavite niz
Upravo tako
Specijalizacija dolazi kasnije, negdje oko 60/70e, tada su upoznavanja kod kiropraktora, na sahrani, u doktorskoj cekaonici...
Pokušao sam nedavno nešto, samo se osramotio U biti već sam i prije toga bio odustao od svake pomisli na to da ću ikad više na dejt, kamoli šta drugo, ali eto nafura me par drugara i opet ispadoh vol
Mislim da sam s ovim završio karijeru, okačit kopačke o klin radit, pomalo štedit, gotivit se, pomagat roditelje, ugađat sebi... Valjda vremenom postane dovoljno.
Sydnor wrote: ↑07/10/2022 15:33
Pokušao sam nedavno nešto, samo se osramotio U biti već sam i prije toga bio odustao od svake pomisli na to da ću ikad više na dejt, kamoli šta drugo, ali eto nafura me par drugara i opet ispadoh vol
Mislim da sam s ovim završio karijeru, okačit kopačke o klin radit, pomalo štedit, gotivit se, pomagat roditelje, ugađat sebi... Valjda vremenom postane dovoljno.
Sydnor wrote: ↑07/10/2022 15:33
Što se lažeš?
Već prije ovog sam imao jako dug period gdje apsolutno nisam ništa pokušao, mislim da mogu sad komotno to reći da mi neće bit problem u budućnosti.
Ja ne kažem da ne želim djevojku, vezu, ovo-ono, ali ne želim sebe više davat u to i pokušavat. Ako se nekako desi naravno da ću prihvatiti, ali završio sam sa pokušavanjem i traženjem.
Već prije ovog sam imao jako dug period gdje apsolutno nisam ništa pokušao, mislim da mogu sad komotno to reći da mi neće bit problem u budućnosti.
Ja ne kažem da ne želim djevojku, vezu, ovo-ono, ali ne želim sebe više davat u to i pokušavat. Ako se nekako desi naravno da ću prihvatiti, ali završio sam sa pokušavanjem i traženjem.
Nisi pomiren s tim i nećeš nikada biti pomiren s tim. Pogledaj historijat svojih postova. Godinama govoriš kako ti je svejedno...i opet dođeš kukati.
Tebi je prvi korak prihvatiti da nećeš nikada prihvatiti kako si sam. Poslije toga je sve lakše.
Sydnor wrote: ↑07/10/2022 15:40
Nisi pomiren s tim i nećeš nikada biti pomiren s tim. Pogledaj historijat svojih postova. Godinama govoriš kako ti je svejedno...i opet dođeš kukati.
Tebi je prvi korak prihvatiti da nećeš nikada prihvatiti kako si sam. Poslije toga je sve lakše.
Sad stvarno to mislim.
Još od novembra novi posao, rad u smjenama, neću kad imat naspavat se kamoli šta drugo...