Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EFD22 wrote: ↑02/10/2022 23:44
Ne vidi se, teško je razaznati. Ovaj je spao nekad oko 19:55. Baš je gruhnuo.
Policija je došla za par minuta, hitna i vatrogasci par minuta kasnije.
Evo dva kamiona vučne službe ga izvlače već tri sata, zapeo im za granje, neće ni tamo ni vamo. Jer je naravno obaloutvrda i cijela obala fino uređena i ošišana i pokošena
Mislim da je ovo treći do sad na ovoj krivini.
Debili se okreću ovdje, divljaju, dobro ih nema češće na kupanju.
ma tu treba ležeći, neće se narod opametit drugačije .
Baš ne treba. Prošao sam milion puta bez ikakvih problema.
Budale koje ne znaju nek lete u Bosnu, nije mi ih žao nimalo.
anex wrote: ↑05/10/2022 10:12
Nisu budale ljudi...
Kad se čovjek po pljusku okreće za 360⁰ uz nadvoznjak pored Verdia gdje najveći uspon...to nije covjek.
10 metara da sam brži bio, puko bi me zadnjim gepekom tako da bi letio do magistrale dole s biciklom.
A i ti biciklom u ta doba, još po kiši. Šta da ti je izletio neki auto na trotoar tako, ne bi se mogao zaustaviti, vjerovatno su ti i gume na biciklu ćelave
Jimmy McNulty wrote: ↑05/10/2022 18:46
Lijep i čist zrak zadnjih dana, visoka peć i čeličana stali na 15 dana, koksara radi smanjenim kapacitetom
Sta to konkretno znaci za grijanje ?
Ništa, mislim da sutra potpaljuju visoku peć. Bili su neki manji remonti...
Koksne peći su nedavno crkle na koksari pa sad šta će biti, ne znam. Neko kaže da hoće gradit novu koksaru ako dobije okolinske dozvole, a neko kaže da će za par miliona maraka renovirat samo nekoliko koksnih peći i da će koristit samo za svoje potrebe.
Jimmy McNulty wrote: ↑05/10/2022 18:46
Lijep i čist zrak zadnjih dana, visoka peć i čeličana stali na 15 dana, koksara radi smanjenim kapacitetom
Tačno se primjeti. Mamicu im indijsku
a marka za zeljezaru? kome li je otisla
indijac kriv?
a hamdija kulovic?
a safet berbic eno ga propo ko karina skuplja se po bircu u Babinoj Rijeci, valjda potrosio sve aferime :lol:barem mu sad samar mozete opalit
a harnaga silajdzic?
a hadzipasic eeeee moj ti, duga je lista.....a hapsi se i lezi za kubik drveta.....
indijac NIJE kriv.... on samo radi ono sto mu je dozvolio usrani , ljakanski, korumpirani, pijacarski, prevarantski, sitnosicarski, sjecikesa bosljo....
BTW iskreno zelim ceznutljiv cist planinski zrak u ZE
a marka za zeljezaru? kome li je otisla
indijac kriv?
a hamdija kulovic?
a safet berbic eno ga propo ko karina skuplja se po bircu u Babinoj Rijeci, valjda potrosio sve aferime :lol:barem mu sad samar mozete opalit
a harnaga silajdzic?
a hadzipasic eeeee moj ti, duga je lista.....a hapsi se i lezi za kubik drveta.....
indijac NIJE kriv.... on samo radi ono sto mu je dozvolio usrani , ljakanski, korumpirani, pijacarski, prevarantski, sitnosicarski, sjecikesa bosljo....
BTW iskreno zelim ceznutljiv cist planinski zrak u ZE