Ambula wrote: ↑04/10/2022 22:34
last mohicans wrote: ↑04/10/2022 22:31
Da su PDPovici,umjesto sto su ganjali trubače, otišli na sumnjiva mjesta i pošaketali se ko Dino onomad u NG,mozda ih i ne bi pokrali. Lik nakro koliko mu je trebalo. 100% sam siguran da je zna kako gubi i govor tijela je to slutio, ali je imao keca u rukavu. Sad samo mogu cviliti i plakati, ali gotovo.
Manite se suplje price, nema sanse da se moze pokrast a da to utice na krajnje ishode. U to se moze sumnjat ako je razlike izmedju kandidata manja od 0,5% a sve ostalo su mantre koje se ponavljaju iznova a smorile su iskreno.
PDP je ispao neozbiljna stranka sa onom predstavom i cirkusom
A tu ako mi je nesto pozitivno sto necu slusati nase smarace kako pricaju da su Drasko i Jelena gori od Dodika

Vec su bili poceli sa tom pricom kad je PDP proglasio izbore hahahah Nadam se da su takvi zadovoljni
Cuj ovog,nema sanse pokrasti
Jesi li ti cist prijatelju ?
Kako nema...imaju dokazi za sve evo...eno sinoc na BN Televiziji,predsjednik komisije koji je trivicki unio 0 glasova umjesto 100+ kaze da je pogrijesio,ne zna je li bio umoran ili pad koncentracije

U izbornoj noci,DOdik angazovao batinase da istjeruju posmatrace,policiju (njegovu) instruisao da ne reaguje,Odbori njegovi u mnogim gradovima...ima dokaza milion,mrsko mi traziti sada ali mozes naci u 10 sekundi na googlu.Idi na blog Slobodana Vaskovica,imas video dokaza.
Onda kandidati dobiju duplo ili troduplo vise glasova nego sto ukupno to biracko mjesto ima glasaca...itd itd
Dokaza ima milion,pitanje je samo da li ce Tuzilastva i CIK reagovati