Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote: ↑04/10/2022 09:48
pa ima u ovom gradu 7000 njanjajevaca što vole Zahiragića i prate Hatića na tik toku
ima ih i više tako da je ovo dobar rezultat
Ma brate normalna raja se druzi sa normalnom rajom, a realno dosta nas koji pisemo smo stariji (30+)...koliko samo ima ovih..kako da kazem bezmozgovica, koji se loze na te stvari to je za ne povjerovati pogotovo mladje raje...
Ja sam se sokirao kad sam vidio koliko ljudi prati npr Hatica...Jos jedan dokaz imate u NES ljudi su radi shishe dali podrsku onom
vlasniku mahale. Ne kazem jel dobar il los, nisam upucen al vjerovatno more glaosva je dobio od raje koja u njemu vidi nekakvog baju, vjerovatno neamju pojma ni sta mu je program
Ma, strasno. Stalno su govorili da je njegovo glasacko tijelo Buca potok, Rajlovac, Boljakov, a frajer ih lopatom uzeo na Dobrinji, i u Saraj polju. Neozbiljno su postupili u NG. Govorim za NIP.
Ma, strasno. Stalno su govorili da je njegovo glasacko tijelo Buca potok, Rajlovac, Boljakov, a frajer ih lopatom uzeo na Dobrinji, i u Saraj polju. Neozbiljno su postupili u NG. Govorim za NIP.
Saraj Polje zgrade nije, gledao sam. Dole medju kucama je jak.
Alipašino me razocaralo. Otoka je za trojku. Aneks pola/pola.
Buca Potok prekucao, Sokolje, Briješće, Zabrdje, Dobrosevici isto. Jedino se izgleda Buljakov neda, tu nije toliko jak.
Buca Potok prekucao, Sokolje, Briješće, Zabrdje, Dobrosevici isto. Jedino se izgleda Buljakov neda, tu nije toliko jak.
sime_cipol wrote: ↑04/10/2022 10:33
Na Dobrinji je dobar.
Da, to sam vec rekao. Na svakom birackom je medju tri. A biracka mjesta u skoli Čamil Sijarić je prvi.
Seyfo wrote: ↑04/10/2022 09:26
Ja bih volio da se javi neko, bilo ko, i da mi objasni zašto je glasao/la za Sebiju ili Zahiragića.
Zaista ne razumijem, ne kontam.
Hvala
Pa u našem narodu postoji čitav sloj ljudi koji u njoj i njemu vide ideal.
Šupci i varalice, koji kada je red ispred vrata, hoće samo nešto da pitaju i odrade posao.
Ljudi koji zavaljuju žirante.
Koji više cijene ostvareno prevarom, fintom, nego radom.
Koji su platili diplomu, platili za posao.
Frizeri i noćni čuvari koji su preko stranke dobili direktorske pozicije.
Vlasnici kafića, granapa, koji su milioneri a ne plaćaju radnike, ne uplaćuju im doprinose i ne izdaju račune.
Za sve njih je Sebija heroj, jer je na visokom nivou uradila ono što oni rade svaki dan i time im dala legitimitet. Dokaz da tako može i treba.
Već sam to pisao na drugoj temi
SDA nas je 25-30 godina "odgajala" u tom duhu, parova, rijalitija, papanluka, korupcije... tako da smo postali mentalno (i ne samo mentalno) srbijanska kolonija
tvojkomsija wrote: ↑04/10/2022 10:37
Ako posmatramo iskljucivo stranke Trojke i usporedimo sa rezultatima iz 2018, Nasa stranka je najvise zakazala.
NIP i SDP su uzeli 14 mandata, nema se sta prigovoriti tom rezultatu.
Eh sad ko je/sta je glavni krivac za pad NS-a, iskreno nemam pojma i necu o tome
Da sacekamo konacne rezultate. Ako bude ovaj pad krivac ce biti Forto, predsjednik i najisturenija licnost u KS. Sabina je solidne glasove dobila i otisla u Parlament BIH mozda je vrijeme da ona preuzme stranku.
NiP ima Dinu i malu Memicku.
SDP Štetu koji je istakao na pruzi.
NS nije profilisala nijednog covjeka da bi se isticao. Blijedi su nekakvi. Trebaju nekog energičnog, ko ce povuci, ko ce raditi nesto vidljivo, opipljivo.
Tu vidim razlog.
Kod Ns nije problem program ili nerad. Naprotiv, tu du jaki. Oni jednostavno trebaju pored ovih dobri ljudi imati jos dvije ili tri osobe koje su jaki govornici. To njima fali. Kad imaju takvu osobu, vidi se kod Sabine, oni idu i glasovi
sime_cipol wrote: ↑04/10/2022 10:41
NiP ima Dinu i malu Memicku.
SDP Štetu koji je istakao na pruzi.
NS nije profilisala nijednog covjeka da bi se isticao. Blijedi su nekakvi. Trebaju nekog energičnog, ko ce povuci, ko ce raditi nesto vidljivo, opipljivo.
Tu vidim razlog.
Problem NS je 100% fokus na KS nemaju jakih ljudi sa strane, kampanja blijeda i nikakva.