Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa kad ga nigdje ne mozes kupiti. I ovo je neko donio iz njemacke 5 6 tegli.
Ja nisam nista rekao osim da je to bezobrazna cijena za nesto sto vani kosta 2-3 eura. Nesto slicno je sa Philadelphia sirom ovdje. Dok vani stalno imas 1+1 i slicne akcije za isti, ovdje skoro 5 KM kosta 175 g.
Pa kad ga nigdje ne mozes kupiti. I ovo je neko donio iz njemacke 5 6 tegli.
Ja nisam nista rekao osim da je to bezobrazna cijena za nesto sto vani kosta 2-3 eura. Nesto slicno je sa Philadelphia sirom ovdje. Dok vani stalno imas 1+1 i slicne akcije za isti, ovdje skoro 5 KM kosta 175 g.
I naravno da nikad ne bih te stvari ovdje kupio.
Gledam cijene nutele u Rewe 3 eura za 400g. Kod nas u bingu 6.35 cijena. S druge strane taj Philadelphia namaz u Rewe 1.75eura kod na haman 5 maraka.
Ovaj biscoff isto 3 eura u njemackoj kod nas ga uopce ne uvoze ovi veci centri.
E sad sto je to tako ne znam. Jel to mozda ima veze sa popularnošću tih proizvoda kod nas ili odakle se uvoze.
znam ja to da klepaju. Valjda se moze uzeti nekad i probati
Moze, ali ne razumijem kako je u BiH duplo skuplji.
Zato sto nema ovlaštenog uvoznika. Ovo je neko donio 5 6 tegli i prodaje po cijeni koju je sam stavio. U ovom slucaju 13km. Znaci po tegli ima 6 maraka zarade.
U raznolikosti izbora cokolada - u crvenoj 8 vrsta (mlijecna cokolada, kafa/vrhnje, badem/mlijeko/ljesnjak, nugat, marcipan, tamna mlijecna, kakao krema i pralina krema), u plavoj 4 vrste (mlijecna cokolada, badem/mlijeko/ljesnjak, nugat, pralina krema).