Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
okocha wrote: ↑03/10/2022 17:53
U svakom slucaju najbolji scenarij bi bio da ostane Trojka, Efendic za premijera i SDA opozicija koja je mozda i najbolja opozicija na svim nivoima vlasti, znas da trojka mora raditi kako treba i da ce svaka greska biti kaznjena.
Premijer kantona Sarajevo treba da bude kandidat sa najvise glasova a ne opet da nam postavljaju Fortu koji je imao 1000 glasova na izborima.
okocha wrote: ↑03/10/2022 17:53
U svakom slucaju najbolji scenarij bi bio da ostane Trojka, Efendic za premijera i SDA opozicija koja je mozda i najbolja opozicija na svim nivoima vlasti, znas da trojka mora raditi kako treba i da ce svaka greska biti kaznjena.
Premijer kantona Sarajevo treba da bude kandidat sa najvise glasova a ne opet da nam postavljaju Fortu koji je imao 1000 glasova na izborima.
To ti ozbiljno, rumenka za premijera?
Pa bolje da odu u opoziciju nego da tom seljacicu ubici daju da bude premijer i da se toliko degradiraju.
Forto je svoj posao dobro radio i najbolje bi bilo da opet bude premijer.
pici wrote: ↑03/10/2022 17:56
Trojka uzima ovo, ostale 4 jezgre sa 30% jos da se obrade a na njima sdO nema ni na mapi.Znaci jos procenata za trojku.20 rukica
Nadam se još po jednom mandatu za SDP i NS i -2 za SzaBiH.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/10/2022 18:21
Otkud ovi silni glasovi DF to mi nikako nije jasno
Da nije kakva malverzacija vezana za "Milion glasova za građansku državu"? Ja ne znam nikoga da je glasao za DF
bruka ljudi je glasala zapravo za Zeljka, bez da pojma o DF-u ima
kod mene na birackom gdje sam radio jedno 95% listica sa glasom za tu stranku nisu nijednog kandidata zaokruzili unutar liste
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/10/2022 18:21
Otkud ovi silni glasovi DF to mi nikako nije jasno
Imam rodicu koja je stranački organizovana dole u Hercegovini.
Kaže da je dosta ljudi glasalo za DF jer u njemu vide "korektivni faktor" koji će spriječiti i trojku i SDA u nekom popuštanju HDZ-u.
Čak predviđa da bi sve većim pritiskom zbog izbornog zakona rezultat DF-a i na idućim rezultatima mogao povećati.
Ovo su najvjerovatniji rezultati, mozda ce trojka (Nasa stranka) dobiti jedno vise mjesto od ovih na ustrb SBiH-a, mozda se i NES uvali (vjerovatno na ustrb SDA):