Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leverage wrote: ↑03/10/2022 02:46
Past će tu SDA na 25% najmanje, al brate koji narod glasa za DF pa to je za ubit se.
Meni je to jedno od najvećih iznenađenja ovih izbora. Prognozirao sam da bi Komšić trebao uzeti Predsjedništvo, ali da će stranka debelo osjetiti kurvanje sa SDA. Kad ono-ćorak...
Maliodmene wrote: ↑03/10/2022 02:48
Pola tih glasova jesu oni ljudi koji misle da ako glasaju za Komsica, moraju i ovamo za DF
Makakvi
Zeljko Komsic je prije par mjeseci dao sebi za cilj da ojaca DF
Pojavili su se ljudi na lokalu koji su uzeli glasove
Potom ima i obih koji nisu zadovoljni sa SDA ni sa SDP
Leverage wrote: ↑03/10/2022 02:46
Past će tu SDA na 25% najmanje, al brate koji narod glasa za DF pa to je za ubit se.
Meni je to jedno od najvećih iznenađenja ovih izbora. Prognozirao sam da bi Komšić trebao uzeti Predsjedništvo, ali da će stranka debelo osjetiti kurvanje sa SDA. Kad ono-ćorak...
Glasaci DF-a su ionako patriJotski orijentisani. Oni koji su nekada mislili da je DF ljevica, su vec odavno otisli. A neki, ne bas toliko vijerni glasaci SDA i SBB-a su postali glasaci DF-a i NiP-a.
Maliodmene wrote: ↑03/10/2022 02:48
Pola tih glasova jesu oni ljudi koji misle da ako glasaju za Komsica, moraju i ovamo za DF
Makakvi
Nisu zadovoljni sa SDA, zato će glasati za DF kako bi dobili koaliciju sa - SDA. Čestitam im.
Makakvi
Nisu zadovoljni sa SDA, zato će glasati za DF kako bi dobili koaliciju sa - SDA. Čestitam im.
Ne.
Znam da je to logican zakljucak ali nije to
Recimo da su oni koji su SDA glasaci kao i opadajuceg SBB zele nesto patriotsi orijentisano ali SDA afere ih nisu mogle uvjeriti da glasaju za SDA
Ne znam da je iko od njih odmah ubacuo u racunicu koaliciju
Vjerovatno nije nije na to mislio jednostavno
doktor78 wrote: ↑03/10/2022 02:58
Kao SBiH, samo na ljevici, uvijek tu da pokupi glasove onih koji su gadljivi da baš direktno glasaju za SDA.
Šta li je sa Bijedićevih socijaldemokrata
Mislim da će generalno doživjeti fijasko, ali će u TK imati ruku ili dvije da mahnu za Hodžinu novu vladu.
canvra888 wrote: ↑03/10/2022 03:08
Al kako u RS-u vazda više persona proglasi pobjedu u istom segmentu
Dodik ih krade, a ovi znaju da ih krade i da on pobjedjuje pa proglase pobjedu eto da samo bude cirkus i da pred narodom bude jasno da su pokradeni u toku noci kad su svi zaspali.
donnie_darko wrote: ↑03/10/2022 03:09
Ako sda dobije ove izbore mi kao narod u vecini smo definitivno glupi i zasluzujemo da nas srbi i hrvati yebu left and right.
Bljak.
Pa vidis da raja glasa za DF jer kao ne zele SDA... naravno da smo generalno glupi.
Fakat komplikovano
Recimo sta sada da uradi DF
REcimo Komsic jeste ljevicar ali da li su drugi nivoi takvi
Sta da urafi NiP
Gledao sam facu Konakovica kada Denis govori o pobjedi nesto kao ovo je pobjeda ljevice. Samo sto nije bas zaplakao
Ljudi nama trebaju 2 stranke SDA i SDP
Ali onako da se iskreno suoce sa aferama i autoritetima
Imate 5 6 stranaka koke su nastale iz SDA to su stranke momenta kada su u jednoj sotuaciji jednoj odluci i potezu liderstva se nisu slozili i napravili su stranke
To je stvar do demokratizacije SDA
Da li je to moguce
Sanjajmo da jeste
Mislim nikaf nisam glasao za SDA ali ta stranka je izgledala pristojno 90 tih 2000 ih
Poslije toga proradio je bosnjacki komplex Dodika i nj krkanluka da su z SDA tezili i dobuli rezultat da SDA postane djl ili drustvo jednih lica
Zamuslite da se Bakir povuce
Sutra bi Konakovic se vratio dole
Inace Konakovic mi izgleda kao ubleha ziva
Zasto
Zato je i dalje u svom mentalitetu sklon da bude siva eminencija u sustini zadovoljan zadatkom sekretara
Samo. Sto je promjenio sefa
Sada je to skup ljevicara nekad SDA
Kazem greska je sto politicke atranke se radjaju iz jednog momenta
Mjesto da zrelo na odborima se pomire ili stvore frakcije oni odose nezrelo u nove politicke projekte
Ako inas svoju stranku ne zbaci da si normalan
Nije to automehanicarska radnja
Sta je danas sa SD BiH PDA SBB i tako dalje