Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njega u RS-u doživljavaju kao izdajnika, a i nema neku harizmu, mada je kao političar dobar.
Trebali su postaviti Vukanovića za kandidata.
Neubjedljiv kad priča, isto kao da je na apaurinima.
S druge strane, Vasković je objavio navodnu prepisku između Igora Radojičića i nekog funkcionera SNSD-a gdje Igor daje instrukcije da se glasa za Jelenu a protiv Dodika, dok daje podršku Željki.
I toga ima.
Jasno je da će za SNSD kakav znamo veći udarac biti gubitak Dodika nego Cvijanovićke.
Dodikova pozicija bi se uzdrmala, i vjerovatno je da bi onda krenuli neki unutarfrakcijski sukobi.
DonieBrasco wrote: ↑02/10/2022 21:21
Nije mi jasno zasto u RS narod nije dao podsku konta Željke Cvijanovic, a jeste navodno protiv Dodika.
Željka ubjediva i to jako, jako, Jelena mozda vodi protiv Dodika.
Zato što je Šarović slab kandidat.
Njega u RS-u doživljavaju kao izdajnika, a i nema neku harizmu, mada je kao političar dobar.
Šara je mogao 1996 dobiti izbore ili nesto poslije rata kao sto je i dobio, ali padom i hapsenjem tj sankcijama on je nestao sa te politicke scene. Mozda kao ministar ili slicno ima on slifa i znanja veoma dobrog ali mu ne valjaju ti velikocetnicki momenti.
On je uspjesan bio ministar i niko mu to nije oprostio.
Lik iz Teslica je bio favorit za prijedlog umjesto Šare ali je odustao tako da je Šara ispusio. Eto.
Last edited by vjeshalica on 02/10/2022 21:29, edited 1 time in total.
Ma uvijek neke gluposti, prvo kao ruralni dijelovi ce potopiti zemlju pa sad kad se vidi da nije ni to slucaj onda je dijaspora.
A ne pise se npr. koga bira Stari grad na svakim izborima, kakav je lik u pitanju.
Ja samo suhvim za dijasporu jer svi ovi moji dijasporci glasaju za sda
Nemaju pojma sta se ovde zbiva i kakav je zivot pod causeskuima, niti ce trpiti posljedice tog svog glasanja, ali "znaju" sta je dobro za nas koji ovde zivimo tj koji ga ovde pusimo
Po nekakvom normalnom rezonu, dijaspora je prva prebrojana, imali su mjesec i vise dana fore da glasaju. Mislim da dijaspora glasa kako im mater, otac, tetka, daidza, klix,... kazu.
Šara je mogao 1996 dobiti izbore ili nesto poslije rata kao sto je i dobio, ali padom i hapsenjem tj sankcijama on je nestao sa te politicke scene. Mozda kao ministar ili slicno ima on slifa i znanja veoma dobrog ali mu ne valjaju ti velikocetnicki momenti.
Zato što Šarović tada i jeste bio drugačiji, radikalnost na nivou Dodika.
Ja samo suhvim za dijasporu jer svi ovi moji dijasporci glasaju za sda
Nemaju pojma sta se ovde zbiva i kakav je zivot pod causeskuima, niti ce trpiti posljedice tog svog glasanja, ali "znaju" sta je dobro za nas koji ovde zivimo tj koji ga ovde pusimo
Po nekakvom normalnom rezonu, dijaspora je prva prebrojana, imali su mjesec i vise dana fore da glasaju. Mislim da dijaspora glasa kako im mater, otac, tetka, daidza, klix,... kazu.
Vi nikako da shvatite da većinu dijasporaca ne interesuju izbori ovdje.
To jasno pokazuju podaci o izlaznosti, brojevi glasova poštom i tkd...