Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- King_Kenny
#64002 Re: Liverpool FC
Kad neće niko, hoće Bobby. 
- zomri
#64005 Re: Liverpool FC
Djdhbrbrdjdnjejeejrjjrrfhhffbjrjdjssskkskemmf
- Edin H.
#64006 Re: Liverpool FC
Kakva dominacija kad uđe Milner. 
- King_Kenny
#64007 Re: Liverpool FC
Bez neke posebne igre, okrenuše. Valjda nastave trpati do kraja.
- no_sekirli
#64008 Re: Liverpool FC
Katastrofa se nastavlja. Ima li kraja?
- BHF_Manijak
#64009 Re: Liverpool FC
Ekipa u rikvercu. Odavno. Ne znam fakat vise, nisam pametan. Nije problem kiksa, nije problem lose serije, bilo ih je, ali ova ekipa je energetske i mentalno mrtva.
Treba onom egipatskom bezobrazniku ponudit sad 650.000, mozda proigra! Kakav drznik dede mi.
Trent je defanzivno prop'o k'o zeton. Nikad nije ni bio jak, ali se nekako ofanzivom izvlacio ili su ga pokrivali. Sad nista.
Inace defanziva kompletna je grozna. Bruka je kako izgledaju TAA, Virgil. Jos Milnera kasnije uvede, osta mu frajer sam za 3:3.
Ma uzas i grozota, sta vise reci.
Treba onom egipatskom bezobrazniku ponudit sad 650.000, mozda proigra! Kakav drznik dede mi.
Trent je defanzivno prop'o k'o zeton. Nikad nije ni bio jak, ali se nekako ofanzivom izvlacio ili su ga pokrivali. Sad nista.
Inace defanziva kompletna je grozna. Bruka je kako izgledaju TAA, Virgil. Jos Milnera kasnije uvede, osta mu frajer sam za 3:3.
Ma uzas i grozota, sta vise reci.
- no_sekirli
#64010 Re: Liverpool FC
Najgore sto niti jedna linija danas nije bila sigurna.
Salah je ocajan.
Svaka cast za Bobija.
Salah je ocajan.
Svaka cast za Bobija.
- drug_profi
- BHF_Manijak
#64012 Re: Liverpool FC
Pa s obzirom na sta su naviknuti posljendje 3-4 godine i kad se to poredi s ovom sezonom, onda je razumljivo sto je uskomesana atmosfera. Ovo nije los, ovo je grozan start.
I to nisu kiksevi gdje ti dominiras, pa nece lopta u gol, nego utakmice u kojima je nista ni sa cim.
Ukoliko ovako nastavi s groznim izdanjima, ne vjerujem bas da ce biti postedjen kritike, jer udjela ima svakako u tome. Od konstantne price svakog ljeta kako mu niko ne treba, do forsiranja jednog te istog dok se boje ne rastope.
I to nisu kiksevi gdje ti dominiras, pa nece lopta u gol, nego utakmice u kojima je nista ni sa cim.
Ukoliko ovako nastavi s groznim izdanjima, ne vjerujem bas da ce biti postedjen kritike, jer udjela ima svakako u tome. Od konstantne price svakog ljeta kako mu niko ne treba, do forsiranja jednog te istog dok se boje ne rastope.
- no_sekirli
#64013 Re: Liverpool FC
Los start jeste, ali ja uopce ne vidim Kloppa kao krivca.
Mozda jedino zbog toga sto nece probati neku drugu formaciju, ali igraci pokazuju neko drugo lice. Samo se nadam da nije neki bojkot.
Mozda jedino zbog toga sto nece probati neku drugu formaciju, ali igraci pokazuju neko drugo lice. Samo se nadam da nije neki bojkot.
- BHF_Manijak
#64014 Re: Liverpool FC
Ne kazem da je iskljucivi, ali ce biti stavljan na nisan definitivno. Po mom misljenju ne bi trebao, ali da ce biti - sigurno hoce.
Htio sam samo reci da udjela krivice ima, pa i u tome sto ekipa ovako izgleda. Ne mozes musti 3-4 godine konstantno 7-8 istih igraca u prvih 11.
Rijetke su ekipe koje imaju visoku tacku motivacije u cijelom tom periodu i konstantno dobro igraju, a isti je skoro sastav konstantno.
OK, skrti vlasnici, ne daju ti pare, bla bla bla, ali nemoj onda javnost pravit budalom kako si super zadovoljan s tim. Onda ce ti se desiti ovo sad. Onda te ne mogu ne kriviti, jer si saucesnik.
Htio sam samo reci da udjela krivice ima, pa i u tome sto ekipa ovako izgleda. Ne mozes musti 3-4 godine konstantno 7-8 istih igraca u prvih 11.
Rijetke su ekipe koje imaju visoku tacku motivacije u cijelom tom periodu i konstantno dobro igraju, a isti je skoro sastav konstantno.
OK, skrti vlasnici, ne daju ti pare, bla bla bla, ali nemoj onda javnost pravit budalom kako si super zadovoljan s tim. Onda ce ti se desiti ovo sad. Onda te ne mogu ne kriviti, jer si saucesnik.
- Osim_13
#64015 Re: Liverpool FC
drug_profi wrote: ↑01/10/2022 21:07Celtic manager Ange Postecoglou 'tipped to replace Jurgen Klopp at Liverpool'
- drug_profi
#64016 Re: Liverpool FC
Nebitno koga pominju, nego sto se pominje. Vec 2-3 put nalijecem na slican tekst.
- Osim_13
#64017 Re: Liverpool FC
Spominju šklj portali željni klikova. Isto kao prije 2 godine kad je ono rasulo bilo. To bi bila epska glupost i najveća greška otkako klub postoji, tako da sam svjestan da ljudi u klubu ipak trezveno razmišljaju.
- vaučer
#64018 Re: Liverpool FC
Sumnjam da je Klopp pod nekim stvarnim pritiskom od strane kluba, oni su dobro svjesni, bar bi trebali biti, da su u najmanju ruku jednako krivi za loše rezultate jer već godinama ne obnavljaju momčad kako treba. S druge strane, neki problemi su evidentno formacijski i najevidentniji su u potpunoj neučinkovitosti Salah/Arnold tandema. Tu se vidi Kloppova tvrdoglavost ili ignoriranje problema - i nije prvi put. Isto je bilo kad smo usrali sezonu igrajući veznjake u odbrani.
Da skratim, ne izgleda mi kao da ćemo bez novih igrača i resetiranja taktičkih problema išta riješiti ove sezone. Volio bih da probamo mali povratak na neke osnove, da nam je prvi cilj clean sheet i kompaktnija odbrana - ali sumnjam. Klopp će po svom, tko zna, možda mu je dopizdilo da ga ostave na vjetrojebini bez igrača pa pomalo i namjerno vodi sezonu preko kurca.
Da skratim, ne izgleda mi kao da ćemo bez novih igrača i resetiranja taktičkih problema išta riješiti ove sezone. Volio bih da probamo mali povratak na neke osnove, da nam je prvi cilj clean sheet i kompaktnija odbrana - ali sumnjam. Klopp će po svom, tko zna, možda mu je dopizdilo da ga ostave na vjetrojebini bez igrača pa pomalo i namjerno vodi sezonu preko kurca.
- no_sekirli
#64019 Re: Liverpool FC
Smognem snage i pogledam sad produžene sažetke tekme od subote.
Virgil je bio ubjedljivo najlošiji igrač u obrani taj dan. Ali Salah je bio najlošiji igrač utakmice, ne TAA, ne Cimi nego Salah. I onaj asist što je dao Bobiju je u biti totalni promašaj pokušaja šuta na gol, samo sreća pa je onako kvalitetno promašio da je ispala savršena paralela za Bobija.
Samo se bojim neke katastrofe u sljedećih par kola, jer ovo sigurno ne može izdobrit.
Virgil je bio ubjedljivo najlošiji igrač u obrani taj dan. Ali Salah je bio najlošiji igrač utakmice, ne TAA, ne Cimi nego Salah. I onaj asist što je dao Bobiju je u biti totalni promašaj pokušaja šuta na gol, samo sreća pa je onako kvalitetno promašio da je ispala savršena paralela za Bobija.
Samo se bojim neke katastrofe u sljedećih par kola, jer ovo sigurno ne može izdobrit.
- Edin H.
#64020 Re: Liverpool FC
Ne mislim da je promašaj.no_sekirli wrote: ↑03/10/2022 09:25 Smognem snage i pogledam sad produžene sažetke tekme od subote.
Liverpool nema toliki problem sa napadom, oni i dalje trpaju, čak i bez Manea.
- no_sekirli
#64021 Re: Liverpool FC
Edine, koliko je para ulozeno u napad, sto kroz odstete, sto kroz place, slabo se brate i trpa. U 7 kola zabili 18 golova, od cega 9 onim jadnicima iz Bournemoutha. A jos nismo ni igrali sa Pepovom masinerijom
I uz svo duzno postovanje tebi, nitko na svijetu me ne moze ubijediti da je ona Salahova frljoka bila planirano dodavanje.
I uz svo duzno postovanje tebi, nitko na svijetu me ne moze ubijediti da je ona Salahova frljoka bila planirano dodavanje.
- Edin H.
#64022 Re: Liverpool FC
@no_sekirli moraćemo pitat Salaha
U svakom slučaju savršeno dodavanje.
U svakom slučaju savršeno dodavanje.
- no_sekirli
#64023 Re: Liverpool FC
Slazem se da je savrseni asist bio, ali nije bilo dodavanje
U svakom slucaju, zavrsilo je odlicno.
U svakom slucaju, zavrsilo je odlicno.
- BHF_Manijak
#64024 Re: Liverpool FC
Jebo ove hadume, ne zasluzuju ni rijec vise, nego sta nam je sa Amiđom???
Nije valjda opet pauzu neku uzeo...
Nije valjda opet pauzu neku uzeo...
- drug_profi
#64025 Re: Liverpool FC
Opet smo dosli u situaciju da napad ne moze nadavat koliko obrana moze naprimat.