Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alcho wrote: ↑25/09/2022 19:03
Kupujem g29 pa me zanima koja vam je najbolja igra za volan. Trazim reli, pa se dvoumim između dirt rally 2.0 i wrc10. Preporuke?
Obje su odlicne, dirt sa dlc sadrzajem je bolja igra
Topla preporuka Gran Turismo 7, Asseto Corsa Competezione .
Nemoj da te odbije sto je Dirt brutalan i ne prasta greske, vremenom zavolis
alcho wrote: ↑25/09/2022 19:03
Kupujem g29 pa me zanima koja vam je najbolja igra za volan. Trazim reli, pa se dvoumim između dirt rally 2.0 i wrc10. Preporuke?
Obje su odlicne, dirt sa dlc sadrzajem je bolja igra
Topla preporuka Gran Turismo 7, Asseto Corsa Competezione .
Nemoj da te odbije sto je Dirt brutalan i ne prasta greske, vremenom zavolis
Raichu wrote: ↑27/09/2022 14:27
Jel moguce da nakon skoro 2 godine od izlaska konzole, jos uvijek imamo samo 5-6 PS5 ekskluziva: Astro's Playroom, Deathloop, Demon's Souls, Destruction Allstars, Ratchet & Clank: Rift Apart i Returnal.
Gran Turismo 7, Horizon FW, Ghostwire: Tokyo, Final Fantasy 7 Remake: Intergrade, Stray. I dalje nije bajno, ali nije ni tako crno. Trend ide općenito sve više u pravcu cross-platform, tako da je i to jedan od razloga, ne samo nedostupnost plejke.
EDIT: vidim da misliš na isključivo PS5 igrice koje nisu pravljenje za last-gen, ali koliko imam u sjećanju tako je oduvijek bilo da su svi zvučniji naslovi izlazili minimalno 1-2 godine i na staroj generaciji, neki i dosta kasnije.
Playstation Stars program danas krece u aziji, ubrzo ce i za us te europu.
Novi program putem kojeg se odredjenim aktivnostima i kupovinama na ps konzoli zaradjuju poeni, koji se poslije mogu zamjeniti za razne digitalne stvari, ukljucujuci i igre i wallet dopune.
Ranije su imali nesto slicno samo za US i bilo je dosta losije od ovog.
mc-twin wrote: ↑29/09/2022 10:51
Nekako mi se cini da je poenta tog programa ponajvise da podstakne na kupovinu igara, jer ce sa extra i premium pretplatom smanjiti predpostavljam.
Upravo tako, a ne pravi nikakvu bitnu razliku u korist kupca, jer da pravi ne bi postojalo. Nintendo ima istu stvar već duže vrijeme - kupiš igricu za 60€ i dobiješ bodove u vrijendosti otprilike 1€ koje možeš skupljati ili odmah iskorisiti kao popust na iduću kupovinu. To je otprlike taj omejer i sumnjam da će Sony biti velikodušniji po tom pitanju.
mc-twin wrote: ↑29/09/2022 10:51
Nekako mi se cini da je poenta tog programa ponajvise da podstakne na kupovinu igara, jer ce sa extra i premium pretplatom smanjiti predpostavljam.
Upravo tako, a ne pravi nikakvu bitnu razliku u korist kupca, jer da pravi ne bi postojalo. Nintendo ima istu stvar već duže vrijeme - kupiš igricu za 60€ i dobiješ bodove u vrijendosti otprilike 1€ koje možeš skupljati ili odmah iskorisiti kao popust na iduću kupovinu. To je otprlike taj omejer i sumnjam da će Sony biti velikodušniji po tom pitanju.
Izgleda da niste procitali niti skontali. Bodovi se mogu sakupljati raznim aktivnostima, kao npr. igranje odredjene igre, osvajanje odredjenih trofeja te ucestvovanje u raznim "kampanjama" koje ce dodavati. Napokon kolicina rijetkih trofeja ima neke koristi jer ce biti neki status leveli koji ovise o sakupljenim trofejama na profilu, sto si veci level to vise bodova dobijas za aktivnosti. Svi mogu ucestvovati u programu totalno besplatno, samo se treba prijaviti. Samo PS Plus korisnici dobijaju bodove i za kupovinu igara putem PSN, otprilike 4% povrata bude u obliku bodova.
Kako god okrenem ovdje vidim samo pozitivne i korisne stvari za nas korisnike, ne vidim kako ste na osnovu ovog shvatili da je jedini cilj podstaknuti prodaju kad bodove za kupovinu imaju samo plus korisnici a i ko svakako kupuje igre opet mu je win-win, nece niko sigurno samo zbog 4% povrata u bodovima tek sad poceti kupovati igre.
tap3ah75 wrote: ↑29/09/2022 13:24
A može li se normalo ukucati kod od PS+ ako imam trenutno aktivan PS+ - hoće li mi samo na trenutno dodati još jednu godinu
Ako kucas kod za obicni (essential) a trenutno imas essential, onda ce ti samo produziti za to vrijeme koje je na kodu. Ako imas extra ili premium opet ce ti produziti tu trenutnu koju imas ali za kraci period jer su extra i premium skuplji od essential.
Sve sam ja to procitao i skontao tako kako si napisao. Sve to u teoriji zvuci fino, al vidjet vdijet cemo...
Trofeje ne ganjam niti me zanimaju, igram za svoj cejf. Ne kazem da je ovaj program nesto lose samo mislim da je pozadina druga.
Olaf1 wrote: ↑29/09/2022 17:31
Kupio sam psn gift card na gamivo i nikako da dobijem key, ima li neko slično iskustvo?
Ukoliko ti nije isporucena u roku od max 30 minuta, zali se supportu. Vratit ce ti novac. Moj ti je savjet da za povrat uzmes Gamivo Balance umjesto novca. Njime ces moci uzeti novi kod, a nece ti uzeti proviziju za kupovinu kao sto je slucaj kad placas paypalom.
Kupio sam psn gift card na gamivo i nikako da dobijem key, ima li neko slično iskustvo?
Ukoliko ti nije isporucena u roku od max 30 minuta, zali se supportu. Vratit ce ti novac. Moj ti je savjet da za povrat uzmes Gamivo Balance umjesto novca. Njime ces moci uzeti novi kod, a nece ti uzeti proviziju za kupovinu kao sto je slucaj kad placas paypalom.
Uradio, dobio dvadeset posto više nego sam prvobitno uplatio, kupio još veći gift code. Hvala ti
Uradio, dobio dvadeset posto više nego sam prvobitno uplatio, kupio još veći gift code. Hvala ti
I mene izradise na isti nacin, cekao pola sata i na kraju sipak