Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
schindleroskar wrote: ↑18/09/2022 14:11
Uzeo Gran Turismo 7, dobar je, zabavan, pogotovo na volanu.
Force feedback nije dobar kao na Asseto Corsi Competizione ali sve u svemu veoma kvalitetna igra
koji volan koristis? ovaj logitech g29?
T150 uparen sa t3pa pro
Htio sam g29, ali su me zupcanici u njemu odbijali, t150 je jeftiniji a ako ne i bolji
Ako kupim igru na računu na kojem nemam + a na istoj konzoli drugi račun ima + mogu li pucat online?
Obično sve igre mogu online na oba računa ali nisam nikad kupio na ovom bez ps+. (Nmg kupit FIFU na računu sa + jer me banovalo i onda mi propadnu svi benefiti ult)
ljudmila wrote: ↑20/09/2022 13:09
Ako kupim igru na računu na kojem nemam + a na istoj konzoli drugi račun ima + mogu li pucat online?
Obično sve igre mogu online na oba računa ali nisam nikad kupio na ovom bez ps+. (Nmg kupit FIFU na računu sa + jer me banovalo i onda mi propadnu svi benefiti ult)
Samo postavis taj racun sa PS Plus kao primarni na konzoli, i time dijelis sve benefite sa drugim racunima na istoj konzoli (ukljucujuci i ps plus pretplatu).
ljudmila wrote: ↑20/09/2022 13:09
Samo postavis taj racun sa PS Plus kao primarni na konzoli, i time dijelis sve benefite sa drugim racunima na istoj konzoli (ukljucujuci i ps plus pretplatu).
Pa da primarni je on i mogu na ovom drugom koristiti također ps+ ali nisam nikad sa računa koji nema ps+ kupio igru.
To me zanima, da li ću moći igrati online ako kupim sa računa koji nema ps+?
Ja uzeo haman cim je izasla, bundle sa 2 gamepada, 03.09.2021.
Gamepadi poceli driftati krajem augusta, poslao na servis i dobio 2 nova opet sa godinu garancije. Sta reci, svaka cast.
Do sad sam uzimao kod njih i stvarno sve bilo OK, samo sto mi kod njih ne odgovara ovaj trenutni bundle sa horizonom i gt7, radije bi hako ima neki sa 2 joysticka ...
Jel moguce da nakon skoro 2 godine od izlaska konzole, jos uvijek imamo samo 5-6 PS5 ekskluziva: Astro's Playroom, Deathloop, Demon's Souls, Destruction Allstars, Ratchet & Clank: Rift Apart i Returnal.