Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma kakav suživot i gluposti, postoji trenutni paritet i dobro je, u te travestije o ljubavi vjeruju samo sarajlije i tuzlaci iz zajedničkih brakova.
Realnost je jedno, maštarije drugo. 99% Srba su prvo srbi ,pa onda neki ljevičari ako to postoji uopste kod njih, 99% Hrvata isti slučaj. Kod 100% Bošnjaka ,on prestaje biti Bošnjak, prvo je bosanac pa anacionalan pa sta već Bog sami zna.
O tome ja pričam, u Tuzli je to pogotovo izraženo, sva gradska raja kao kontra nacionalista kontra SDA, lokalni hrvatići i srbi to podržavaju, a kad odeš u njihova naselja u Tuzli i oko tuzle (Husino, Lipnica, Dokanj i sl.) možeš samo vidjeti jednu stranku na rezultatima glasanja a to je HDZ
Niti je SDA dobra za Bošnjake, niti su SNSD i HDZ dobri za Srbe i Hrvate. U svakom slučaju, meni je prioritet u svojoj avliji da počistim.
A u nedjelju ide čišćenje, budi siguran u to.
Bakir poslo neko pismo članovima i simpatizerima.
Koliko vidim sadržaj je da Bošnjaci trebaju glasati za Bošnjaka (naravno samo onog legitimnog) i da se ne rasipaju glasovi.
Šta li o tome misli ŽK, koalicioni partner SDA?
kluz franjo wrote: ↑29/09/2022 18:20
Koliko vidim sadržaj je da Bošnjaci trebaju glasati za Bošnjaka (naravno samo onog legitimnog) i da se ne rasipaju glasovi.
Izvor?
Ne vjerujem nagadjanjima.
Ako je to istina, Komsic i DF su definitivno pusteni niz vodu i ovo su zadnji izbori na kojima ce dobiti mandate.
Ma kakav suživot i gluposti, postoji trenutni paritet i dobro je, u te travestije o ljubavi vjeruju samo sarajlije i tuzlaci iz zajedničkih brakova.
Realnost je jedno, maštarije drugo. 99% Srba su prvo srbi ,pa onda neki ljevičari ako to postoji uopste kod njih, 99% Hrvata isti slučaj. Kod 100% Bošnjaka ,on prestaje biti Bošnjak, prvo je bosanac pa anacionalan pa sta već Bog sami zna.
O tome ja pričam, u Tuzli je to pogotovo izraženo, sva gradska raja kao kontra nacionalista kontra SDA, lokalni hrvatići i srbi to podržavaju, a kad odeš u njihova naselja u Tuzli i oko tuzle (Husino, Lipnica, Dokanj i sl.) možeš samo vidjeti jednu stranku na rezultatima glasanja a to je HDZ
Griješiš, barem dijelom.
Ta hrvatska sela oko Tuzle koja pominješ su jedina hrvatska mjesta u BiH u kojima je Komšić odnijeo pobjedu prvi put kada se kandidovao, kada ono, 2010?
Tačno je da su Komšić i SDP poslije uglavnom izgubili ta mjesta, i to svojom vlastitom politikom, ali i dalje nije tako kako predstavljaš.
joj laži i propagande iz UZP kuhinje, nemoj džaba lagati narod, evo ja sam član istoimene stranke i garantujem ti da takvo pismo niti bilo šta nije nit napisano, nit poslato bilo kome, keru kamenjarski
Taj ker kamenjarski ti je koalicioni partner SDA stranke 25 godina i zajedno krše budzete , namjestaju tendere , uhljebljuju nekoliko koljena familije raseljavaju i hrvate i bosnjake, na stranu sto bi trebao birati rijeci. Forumas franjo kluz ti pokusava objasniti rezultate ovakve bratijske politike koja traje evo skoro 25 godina.
Što skrećeš s teme, valjda je ovdje bila tema našeg dijaloga kako lik očigledno postavlja ovdje lažne informacije/vijesti koje je on sam izmislio sa zadatkom
sajber87 wrote: ↑29/09/2022 18:40
Taj ker kamenjarski ti je koalicioni partner SDA stranke 25 godina i zajedno krše budzete , namjestaju tendere , uhljebljuju nekoliko koljena familije raseljavaju i hrvate i bosnjake, na stranu sto bi trebao birati rijeci. Forumas franjo kluz ti pokusava objasniti rezultate ovakve bratijske politike koja traje evo skoro 25 godina.
Što skrećeš s teme, valjda je ovdje bila tema našeg dijaloga kako lik očigledno postavlja ovdje lažne informacije/vijesti koje je on sam izmislio sa zadatkom
A kako ocjenjujes ovaj brak pun ljubavi od 25 godina izmedju SDA i HDZ pri cemu su rezultati milijarde opljackane, desetine hiljada uhljebljeno, ekonomija razorena, a stotine hiljada raseljeno
Last edited by sajber87 on 29/09/2022 18:51, edited 1 time in total.
kluz franjo wrote: ↑29/09/2022 18:20
joj laži i propagande iz UZP kuhinje, nemoj džaba lagati narod, evo ja sam član istoimene stranke i garantujem ti da takvo pismo niti bilo šta nije nit napisano, nit poslato bilo kome, keru kamenjarski
Ovo vrijeđanje ti ne treba.
Da citiram Faktor
Izetbegović pisao članovima i simpatizerima SDA: U nedjelju, ako Bog da, idemo ka velikoj pobjedi
Ovo vrijeđanje ti ne treba.
Da citiram Faktor
Izetbegović pisao članovima i simpatizerima SDA: U nedjelju, ako Bog da, idemo ka velikoj pobjedi
I gdje piše u ovom pismu ovo što si ti dole pokušao propangirati?
Citam okacene zastave HZHB po mostaru pitanje za podrzavaoce SDA da li ce se raskinuti koalicija u mostaru sa HDZ om ili ce se cekati da narod zaboravi, a nastaviti zajdnicka pljacka budzeta mostara
sajber87 wrote: ↑29/09/2022 18:55
Citam okacene zastave HZHB po mostaru pitanje za podrzavaoce SDA da li ce se raskinuti koalicija u mostaru sa HDZ om ili ce se cekati da narod zaboravi, a nastaviti zajdnicka pljacka budzeta mostara
Kako kažu Arnaut, Forto, Konaković, HDZ je nezaobilazan faktor.
Fulio si nesta decko, Bakir vec zna i ime nove premijerke…
Ja govorim o 25 godina SDA HDZ pljacke a o cemu ti govoris zaista razumijem da zelis da ih branis i da kazes da su svi isti ali matematicki se ne slaze 25 godina i 0. Kako mislis da dokazes da je 25=0
Okačene su one u zapadnim kvartovima vazda, ponekad manje, ponekad veće.
S druge strane svakih 50 metara ljiljani.
Mostar je grad sa najvećom koncentracijom zastava po broju stanovnika.
Naravno druze, u mostaru pod hitno raskinuti koaliciju sa HDZ-om I da vlast naprave NS I SDP
NediM17 wrote: ↑29/09/2022 19:09
Evo profesora kod Senada.
Cujemo l' se profesore?
Sram vas bilo, kakvog ste to gosta doveli, ja sam mor'o djecu u drugu sobu poslat'.