Ovi ovoizborni patetičari obliveni Bakirovim suzama su samo za žaljenje.
Evo ga jedan solidarni...
Tačno. Imam posebnu potrebu da zayebavam mizantrope i karakterne ljigavce.Hakiz wrote: ↑23/09/2022 22:01A, vidi se da si osoba sa posebnim potrebama.kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 21:58 Eeee, da su nam tu oni nekadašnji SDA trolovi i botovi...
Ovi ovoizborni patetičari obliveni Bakirovim suzama su samo za žaljenje.
Evo ga jedan solidarni...![]()
Šta ti ogledalo odgovori na to?kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:03Tačno. Imam posebnu potrebu da zayebavam mizantrope i karakterne ljigavce.
Nemam običaj, ni potrebu pričati sa predmetima. Za razliku od tebe.Hakiz wrote: ↑23/09/2022 22:04Šta ti ogledalo odgovori na to?kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:03
Tačno. Imam posebnu potrebu da zayebavam mizantrope i karakterne ljigavce.
To će se kod nas desiti nikad.Osmi Socrates wrote: ↑23/09/2022 22:13 Sabina Ćudić bi bila kraljica u Predsjedništvu.
Tri žene, pa da rješavaju šta su muškarci zasrali. S tim što je Ćudić najinteligentnija od njih tri.
Al' eto, ona je Ostali.![]()
Prvo, kontradiktoran si, da ne pričaš s predmetima, ne bi sada bili u ovoj situaciji. Što znači, sam si predmet?kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:09Nemam običaj, ni potrebu pričati sa predmetima. Za razliku od tebe.
Ja sam okružen i komuniciram sa divnim ljudima. Ima i djece i mladih i starih, i porodilja i korisnika javnog prijevoza, itd...
Sve super.
Preporučio bih ti da probaš, ali je vjerovatno za tebe prekasno.
Tako da... drži se ti ogledala i Bakirovih suza.
kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:03Tačno. Imam posebnu potrebu da zayebavam mizantrope i karakterne ljigavce.
Bolan, ako misliš da si ti moralna vertikala koja je sposobna ocijeniti ko je ljigacac, u većoj si potrebi za psihijatrom nego što se naizgled čini.kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:20kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 22:03
Tačno. Imam posebnu potrebu da zayebavam mizantrope i karakterne ljigavce.
Za stručnu procjenu mog stanja je kao i kod većine ljudi potreban stručnjak. Slažem se.Hakiz wrote: ↑23/09/2022 22:26Bolan, ako misliš da si ti moralna vertikala koja je sposobna ocijeniti ko je ljigacac, u većoj si potrebi za psihijatrom nego što se naizgled čini.
Imaš sreću, ne može se ljutiti na osobe sa posebnim potrebama, jer, pa, jasno je, nisu sposobni ispravno razmišljati.
Ne radiš ti ovo razumom namjerno, jadan, zato se ne ljutim na tebe.
Sretno ti.
I Bakira ćemo da majoriziramo, kad je bal...kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 21:47Dva glasa iz kuće, a nijedan za Bakira?
Auuuu...
Ne pomažu Bakiru ni obloge od kupusa, a ni suze izgleda.![]()
Ljudi glasaju za Komsica jer su HdZ fasisti i mrzitelji BiH koji zele da urade teritorijalnu reorganizaciju i palestiniziraju bosnjake..palermo wrote: ↑23/09/2022 21:26Odlicno. Umjesto zategnutih trebamo otegnute odnose.bersK wrote: ↑23/09/2022 21:20
Među Hrvatima ne postoji osoba koja bi bolje i koja već jest ujedinila Hrvate nego ovaj klaun SDAovski što to radi već godinama, pa čak i decenijama.
Kome treba stalno zategnut odnos?
90% ljudi glasa za Komšića da bi 'zaprdila' Hrvatima, tek ih 10% vjeruje u taj neki njegov nepostojeći program.
Sabina Cudic ostali? Sta je? Slovenka, Crnogorka ili?Osmi Socrates wrote: ↑23/09/2022 22:13 Sabina Ćudić bi bila kraljica u Predsjedništvu.
Tri žene, pa da rješavaju šta su muškarci zasrali. S tim što je Ćudić najinteligentnija od njih tri.
Pa upravo zbog toga mu i jest Milićevićka dobar izboragnostic_front wrote: ↑23/09/2022 23:22 Docim Komsicev sef hladno izjavi da je Milicevicka dobar izbor za premijerku, zena koja je optuzena za kriminalne radnje.
Dvomandatno koaliranje sa fašistima i mrziteljima BiH malo kvari narativ, ali OK.
Naravno, jasno je to. Samo je ovdje prica kako ce Komsic braniti nesto od nekoga. A onda mu se sef popisa na cijelu tu pricu.HelaS wrote: ↑23/09/2022 23:26Pa upravo zbog toga mu i jest Milićevićka dobar izboragnostic_front wrote: ↑23/09/2022 23:22 Docim Komsicev sef hladno izjavi da je Milicevicka dobar izbor za premijerku, zena koja je optuzena za kriminalne radnje.
Negdje sam na forumu pročitao da se izjašnjava kao Bosanka.Piaty wrote: ↑23/09/2022 23:21Sabina Cudic ostali? Sta je? Slovenka, Crnogorka ili?Osmi Socrates wrote: ↑23/09/2022 22:13 Sabina Ćudić bi bila kraljica u Predsjedništvu.
Ps/edit: Sabina je Bosnjakinja. Odakle to da je Ostali?
Smiješno je govoriti da SDA glasači čine Komšićevu bazu.kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 23:27Dvomandatno koaliranje sa fašistima i mrziteljima BiH malo kvari narativ, ali OK.
Ja ostajem pri svom. Ako se neko uopšte i dvoumi između Bakira i Željka, taj treba da glasa za Željka.
Eto, nadam se da Bakir neće uspjeti previše ŽK glasača odvući i ugroziti reizbor ŽK.
Kolega kojem sam replicirao je spominjao neke "softcore SDA" koji su prošli put glasali za ŽK, a sada će za Bakira.sehohari wrote: ↑23/09/2022 23:35Smiješno je govoriti da SDA glasači čine Komšićevu bazu.kluz franjo wrote: ↑23/09/2022 23:27
Dvomandatno koaliranje sa fašistima i mrziteljima BiH malo kvari narativ, ali OK.
Ja ostajem pri svom. Ako se neko uopšte i dvoumi između Bakira i Željka, taj treba da glasa za Željka.
Eto, nadam se da Bakir neće uspjeti previše ŽK glasača odvući i ugroziti reizbor ŽK.
Evo, rezultati 2018:
Centar 32% - ŽK najviše glasova
Novo Sarajevo 33,5% - ŽK najviše glasova
Maglaj 20% - ŽK 3. mjesto
Sapna 25% - ŽK 2. mjesto
Da, dosta raje haman pa i nisu skontali da su izbori za heftu ili jednostavno kažu neću ko ih....kox wrote: ↑23/09/2022 23:40 Opozicija se zeznula sa Rumenim kao kandidatom, prijatelji koji su oduvijek glasači SDP-a pišu po Faceu kako neće glasati ni za koga. Ja se nadam da će pobijediti Riđobradog mafijaša ali bi trebao prestati sa autogolovima.
Što je najgore ovako na prvu me znam ni ko bi bio bolji kandidat od Bećirevića.
@Franjo Kluz podrzavamkluz franjo wrote: ↑23/09/2022 23:42Kolega kojem sam replicirao je spominjao neke "softcore SDA" koji su prošli put glasali za ŽK, a sada će za Bakira.
Ako takvih nema puno, onda ŽK nema šta da brine za reizbor.
Znaju oni kada su izbori ali smatraju da su loši kandidati stranaka za koje tradicionalno glasaju (a tu prednjači Bećirević, pogotovo zbog zadnjih par dana) a ne bi mogli glasati za opcije koje nisu ljevica tj. građanska opcija.suspect_zero wrote: ↑23/09/2022 23:44Da, dosta raje haman pa i nisu skontali da su izbori za heftu ili jednostavno kažu neću ko ih....kox wrote: ↑23/09/2022 23:40 Opozicija se zeznula sa Rumenim kao kandidatom, prijatelji koji su oduvijek glasači SDP-a pišu po Faceu kako neće glasati ni za koga. Ja se nadam da će pobijediti Riđobradog mafijaša ali bi trebao prestati sa autogolovima.
Što je najgore ovako na prvu me znam ni ko bi bio bolji kandidat od Bećirevića.