Ukrajinci udarili malu kontru kod Bakhmuta
Gdje je nestao Wagner
Moraš se zakačiti sa bratom, sestrom, komšijom, rođakom, poznanikom jer ogromna većina se grebe da se uhljebi, zajebe državu, zajebe sistem.
Nece ni jedan politicar spasiti gradjane koji u vecini ne mogu prepoznati stvarne vrijednosti i prioritete. Nema nama spasa koji ce doci sa jednim politicarem dok mi ne sazrijemo i prestanemo da dajemo nase povjerenje politicarima koji grade svoj politcki diskurs sa "gdje je ko bio u ratu" dok u isto vrijeme kradu milijarde maraka, a narod to prasta misleci "nek nas krade, sam nek je nas".GAU8 wrote: ↑23/09/2022 15:28Fali nam jedan ZelenskilajkujMe wrote: ↑23/09/2022 15:22 Cisto da znate za moj politicki stav
Ja nas sve u BIH nebitno od naroda stavljam u isti kos sa Rusima
Apoliticni kad treba imati stav, letargicni, samo da ne puca...
Radi sta hos nemoj samo mene dirati
Korupcija itd...
Tako kad Ukrajinci kazu Ruski narod picke slobodno se to na nas takodjer odnosi
Jednog dana to ce nam se odbiti od glavu isto kao sto se Rusima to sad odbija u to budite sigurni
Kod nas bi ekvivalent bio Pedja Kojovic. Da se podsjetimo, Zelenskom je maternji jezik ruski, dolazi iz manjinske grupe, stranka kojoj pripada se najblize moze opisati kao liberalna, a prije rata je sumnjicen od ukrajinskih nacionalista kao potencijalni izdajnik koji ce prodati zemlju Rusima.
Šehidi sa morske strane dolaze.2 Shahed-136 drones destroyed a building in Odesa, killing 1 person. One drone was shot down by air defense over the sea
"I am stunned. I don't understand. Israel hasn't given us anything, zero... I understand that they must defend their land, but I have received information that Israel is exporting its weapons to other countries." Zelensky added that one can observe Russia's influence on Israel. At the same time, he considers Israel an independent state. According to the president, civil society in Israel still supports Ukraine. "Why not give us air defense?" he asked.
"Before the large-scale invasion between our countries (Ukraine and China - ed.) there were channels of communication, we had a lot of economic and trade cooperation... At the moment, we do not have a channel of communication with China, and this is a shame. I would like them to help Ukraine," he said, noting the "ambiguous" position of this country.
Čitalac wrote: ↑23/09/2022 16:14 Dodatni ekonomski podsticaji za hiljade mobilisanih. Juče je iz Putinovog kabineta predloženo da država preuzme na sebe otplatu stambenih i drugih kredita mobilisanih građana, dok se ne vrate iz Ukrajine. Danas je pak u Dumu stigao nacrt zakona po kojem će mobilisani biti oslobođeni otplate tokom trajanja „specijalne operacije“, a u slučaju pogibije ili ranjavanja, dug će biti izbrisan.
Brinu se hoce li biti otpusteni sa svog posla, kao da ce se vratiti zivi (veliki broj njih).
Putin laze kada zine.Grean wrote: ↑23/09/2022 16:36Čitalac wrote: ↑23/09/2022 16:14 Dodatni ekonomski podsticaji za hiljade mobilisanih. Juče je iz Putinovog kabineta predloženo da država preuzme na sebe otplatu stambenih i drugih kredita mobilisanih građana, dok se ne vrate iz Ukrajine. Danas je pak u Dumu stigao nacrt zakona po kojem će mobilisani biti oslobođeni otplate tokom trajanja „specijalne operacije“, a u slučaju pogibije ili ranjavanja, dug će biti izbrisan.![]()
Dobar potez, da je meni neko reko 95' dobit ces stan kad se zavrsi, rekoh bih ne potpisuj dok ne rijesimo sve i ne porazimo separatiste.
Naravno ne radujem se da je Putin svojima obeco'.
Upravo tako. Mi se bojimo i novcane kazne za proteste, a ljudi protestuju iako gube zivote protestujuci.lajkujMe wrote: ↑23/09/2022 15:22 Cisto da znate za moj politicki stav
Korupcija itd...
Jednog dana to ce nam se odbiti od glavu isto kao sto se Rusima to sad odbija u to budite sigurni
Ma kakve karine bolan. Karine necemu sluze i imaju svoju vrijednost.drug_profi wrote: ↑23/09/2022 16:52Upravo tako. Mi se bojimo i novcane kazne za proteste, a ljudi protestuju iako gube zivote protestujuci.SpoilerShowlajkujMe wrote: ↑23/09/2022 15:22 Cisto da znate za moj politicki stav
Korupcija itd...
Evo primjer ove utakmice sa rusima. Umjesto da demoliramo savez, nas zanima utakmica sa CG.
Iranke digle revoluciju, nas ne tangiraju ni akcize, ni respiratori, ni porez na plate...nista!!!
I karine smo obicne, tacno.