Pogled

Odobrenje dobiju ustanove koje koriste, pojedinci koji praktično implementiraju (doktor koji propiše i pacijentu fizički unosi) i firme koje uvoze, prometuju ili proizvode lijekove koji su opojne droge. Recimo, morfij protiv bolova i slične.Registarska tablica wrote: ↑22/09/2022 13:05 Kako saznajemo, Tužilaštvo, a što je navedeno u prijedlogu za pritvor, Šmrka sumnjiči da je u periodu od polovine 2019. do danas na teritoriji BiH, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Španije, Južne Amerike, Srbije, Crne Gore, Švicarske, Slovenije, iako je znao da se radi o opojnoj drogi, kao i da nema odobrenje nadležnog organa za nabavku, kupovinu, držanje i prodaju opojnih droga organizovao međunarodnu grupu za organizovani kriminal koja se kontinuirano bavila neovlastenim prometom opojne droge kokain cannabis i speed.
![]()
![]()
![]()
Sto mu nisu rekli da je mogao dobiti dozvolu![]()
![]()
Svasta...
Sve znam brate malo se zajebavam.Semaaa wrote: ↑22/09/2022 10:00Najjaci su mi ovi komentari prestani gledat.Druze ne gledam sto mi se gleda, vec sto mi se servira, ako si ikada bio u muskoj svlacionici gdje se neko skida gol onda ti je jasno...a ostavio sam mogucnost da se moze prosiriti zato sam i rekao spusteni, ne moras pravdati ni njega, a ni sebe hehe
![]()
Evo uzese mu nesto auta, stanova i para. Ode smrk ko i gasi na hladjenje jedno 10-15 godina.noviclan wrote: ↑22/09/2022 15:31 https://avaz.ba/vijesti/bih/774040/tuzi ... -pjevacima
"Ja sam samo menadžer pjevačima" valjda su ga naucili da pjeva ako ne, onda ce da propjeva
Kutac ce uzeti kad ga je mala odradila mislim zaradila mislim registrovan na njeno imebitangeIprinceze wrote: ↑24/09/2022 20:18 Jel ovo nema eR-a na slikama, ne vidim ga.Ostade on mescini onoj Andjeli iz 'ercegovine
samo ne znam ko ce sipati u rupu
![]()
Čitam ovo i sjetih se ovog tvog upisa ....