Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spit_fire wrote: ↑22/09/2022 11:11
Pa jel znao da nece doc? Sto nije fino poslao izjavu, izvinjavam se svima ha hu, al ne vidim poentu svog dolaska?
Kazem opet htio je ispas mangup a ispo je uvrijedjena mlada
Možeš li pretpostaviti kakva bi reakcija javnosti bila, da je postupio ovako kako ti pišeš?
Kukavica!
Denis isti Bake!
Čuj promjena, koga mi zavaravamo ovdje?
Zasto? Sam si rekao da je trebala bit debata...znaci ako nema jednog tima nema utakmice?
Bila bi bolja sto puta nego sto je sad, bukvalno niko osim SDP botova mu nije rekao "E nek si vala"..a i oni to kazu vise deklarativno nego li sa nekim razumnim argumentima..
Upravo je sad pokazao da je isti bake jer nepostuje nista i nije mu stalo do nicega osim do fotelje...
Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 10:12
Dakle po vama samo SDA i SDP su bogom dati da imaju kandidata za predsjedništvo.....aferim. Demokratija nema šta.
Dok je zakon da nepostoji drugi krug samo jedan protukandidat protiv bakira dolazi u obzir sve mimo toga su igraci sda. Kad bude u zakonu drugi krug neka cvjeta hiljadu cvjetova a ne kao do sada sda sa 20% vlada, tada ces u drugom krugu morati dobiti 50% plus 1 a to ovakva sda nikad vise nece moci
Samo što nikada i nigdje SDP koji se buni zbog trećeg kandidata nije gurao priču o drugom krugu. Taman je sinoć mogao i to artikulisati i objasniti ljudima koji taj segment ne razumiju.
Dok je zakon da nepostoji drugi krug samo jedan protukandidat protiv bakira dolazi u obzir sve mimo toga su igraci sda. Kad bude u zakonu drugi krug neka cvjeta hiljadu cvjetova a ne kao do sada sda sa 20% vlada, tada ces u drugom krugu morati dobiti 50% plus 1 a to ovakva sda nikad vise nece moci
Samo što nikada i nigdje SDP koji se buni zbog trećeg kandidata nije gurao priču o drugom krugu. Taman je sinoć mogao i to artikulisati i objasniti ljudima koji taj segment ne razumiju.
Zato sam ja poslao email NSu, da duguju narodu obrazlozenje za sinoc. Trebali bi to i vi uraditi. Ne samo njima, vec i SDPu, NiPu i ostalima.
Izrazite razocarenje u Denisa.
Malo pritiska i gradanske akcije. Idemo ga natjerati da se povuce u korist Hadzikadica.
Aj neko napravi change.org ili openpetition.eu da se Denis povuce. Ajdddd plz da ne moram ja.
konoplja wrote: ↑22/09/2022 11:20
Od foruma nema nista, to svi mi znamo.
Zato sam ja poslao email NSu, da duguju narodu obrazlozenje za sinoc. Trebali bi to i vi uraditi. Ne samo njima, vec i SDPu, NiPu i ostalima.
Malo pritiska i gradanske akcije. Idemo ga natjerati da se povuce u korist Hadzikadica.
Aj neko napravi change.org ili openpetition.eu da se Denis povuce. Ajdddd plz da ne moram ja.
Pa onda bi se i Hadzikadic povukao jer u slucaju Denisovog povlacenja Hadzikadic gubi bilo kakvu svrhu..
I ja sam razočaran Denisovim potezom. Znao sam da je slunto k'o i Bakir, ali da je ovako glup, to me je iznenadilo.
Izgubiće veliki broj glasova zbog ovoga. Od čiste i ubjedljive pobjede doveo se u situaciju da može izgubiti izbore. Čisti autogol.
Na prvu sinoć sam i ja pomislio da mu ne dam glas, ali onda vidim komentare SDA botova i njihovu pamet, i sjetim se da je Bakir na drugoj strani, tako da zaista nemam izbora nego zaokružiti Denisa iako mi je ispod časti glasati za ovako glupe ljude. Obojica su slunte, Denis malo gluplji, jedino se nadam da je barem malo pošteniji i da će se barem malo potruditi i raditi za dobrobit naroda i države.
Inače, je li Denis ima neki program, ja se ne sjećam kad sam zadnji put čuo neki njegov govor. I ovo što sam našao na njegovom facebooku bolje da nisam. Zbog toga sam se najviše obradovao njegovom gostovanju sinoć, nadao sam se da ću ćuti nešto pametno.
Nevjerovatno da trojka nije mogla naći boljeg kandidata. Ovo je katastrofa koliko jadne kandidate imamo za Predsjedništvo..
Da moramo birati onda izmedju 2 SDAovca jel ? Jos jedan los pokusaj neutralnog SDA glasaca.
Tako je. A, Bakir da se povuce jer nije ni htio da dodje?
mega_mashcine wrote: ↑22/09/2022 11:23
Nevjerovatno da trojka nije mogla naći boljeg kandidata. Ovo je katastrofa koliko jadne kandidate imamo za Predsjedništvo..
Da nije do glasaca?
Helem, Denis je sam ispred svoje stranke zamalo pobjedio sda kandidata. Koga bi ti to stavio umjesto njega? Hajde konkretno.
Javier Pena wrote: ↑22/09/2022 11:23
Svi koji ne odobravaju Denisov potez su isti oni koji se čude godinama ko je sve na vlasti. Izgleda da niste svjesni gdje živite.
Ja od sinoc to trubim. Svaka debata do sad bila je bez ridjobradog gdje se opozicija kolje, a onaj mekusac bez muda se ne smije nigdje pojavit u debati. Pa vrijeme je da to sasjece neko vec jednom brate mili i dragi, nema vlasti nema debate, kako to niko ne razumije
Javier Pena wrote: ↑22/09/2022 11:23
Svi koji ne odobravaju Denisov potez su isti oni koji se čude godinama ko je sve na vlasti. Izgleda da niste svjesni gdje živite.
Ja od sinoc to trubim. Svaka debata do sad bila je bez ridjobradog gdje se opozicija kolje, a onaj mekusac bez muda se ne smije nigdje pojavit u debati. Pa vrijeme je da to sasjece neko vec jednom brate mili i dragi, nema vlasti nema debate, kako to niko ne razumije
Ako si imalo pratio, jako je malo forumaša koji Denisov postupak odobravaju.
Puno nas je više kojima je potez, onako bezveze, ali idalje želimo skinuti skalp zelenoj hobotnici
Vidi bakirove diJaspore…
Ono se brine za Denisa a nije u BiH.
konoplja wrote: ↑14/03/2019 22:44
Meni bolje vani. U BiH nisam ni probao a i ne zelim.
Puno nas je više kojima je potez, onako bezveze, ali idalje želimo skinuti skalp zelenoj hobotnici
Meni je potez top, mozes sad svako malo ga pozivati na debatu a ovaj se ne smije odazvati, okrenuti u svoju korist.
Nerealno je da niko frajeru nije rekao: Jaro, jeste tebi Bakir protukandidat, ali ćeš bahatošću Profi nabaciti procenat ili dva, koji se mogu pokazati ključnim.
But then again, da u SDP ima pameti, ne bi im Denis ni bio kandidat, niti bi im uhljebio-sam-sve-do-trećeg-koljena-u-Autoceste Nikšić bio predsjednik.
Forum nije realnost, toliko puta se kroz razne sfere potvrdilo. Forum nije realna predstava većine društva.
mega_mashcine wrote: ↑22/09/2022 11:23
Da nije do glasaca?
Helem, Denis je sam ispred svoje stranke zamalo pobjedio sda kandidata. Koga bi ti to stavio umjesto njega? Hajde konkretno.
Mogli su naći barem nekog elokventnijeg , komunikativnijeg, harizmatičnijeg.. Po meni bi 100 puta bolji kandidati bili Sabina Čudić, Denis Zvizdić, Konaković..