Svi tvoji komentari u vezi politike.
Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- Login77777
-
Hakiz
#2402 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kakva politika, takvi i komentari
A šta trebam, obući boje i navijati
- Login77777
#2403 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- skafiskafsnjak
#2404 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Znao je da Bake nece doci.... I on dodje samo da bi napustio?
Pa jebote....kome je ovo.dobar potez taj.vala nije.normalan.
Pa jebote....kome je ovo.dobar potez taj.vala nije.normalan.
-
kvinoja
#2405 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kako je mogao ZNATI? El Bake se ipak mogao pojavito u zadnji čas u emisiji.
- MarlboroGold
#2406 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Haman da će po mnogima svaki budući kandidat poput profe biti trojanski konj koji protivniku SDA kandidata krade glasove 
Tačno mi dođe da na glasačkom listiću za Predsjedništvo nacrtam veliku kurčinu, a inače sam planirao dati Denisu glas.
Tačno mi dođe da na glasačkom listiću za Predsjedništvo nacrtam veliku kurčinu, a inače sam planirao dati Denisu glas.
-
Hakiz
#2407 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
U suštini, Denis nije ni trebao poentirati.problemnatravunu wrote: ↑22/09/2022 07:13 Jbga, Denis je smatrao da je tako najbolje poentirao , eto, vidjet ćemo !
Sa druge strane, da je ostao, to bi bila masovna pljuvačina po baketu, a nije fino otračavati drugoga ,a on nema priliku da se odmah brani....a sa autsajderom tipa MirsoHadžikadić, nema on šta puno debatirati, tu se slažem sa njim!
On je novi Željko u smislu da kakav god da je, dobiće gladove samo da ih Bakir ne dobije, ne zato što baš njega neko želi. Barem tako većina komentara njegovog čina pokazuje.
Tako da mu ovo i neće naštetiti.
Željko tako godinama prosperira. Znači, može se, štaviše, lukrativno je. Da li je to stvar kojom se bilo koji kandidat treba ponositi, to je već pitanje samopoštovanja. A na kraju nije ni bitno, zar ne? Viši cilj i slično.
-
giannibelif
#2408 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kakvo izvinjenje, kakvo povlačenje kandidature, kakvo izlaganje programa? Pa nije ovo neka američka swing state kao Florida pa da se prati svaki pokret prsta i od toga zavise procenti gore ili dole.
Hah, izvinjavati se biračima zato što je izašao jer nije htio da nastavi da ga pravi govedom čovjek koji ne smije dalje od Hajata.
Hah, izvinjavati se biračima zato što je izašao jer nije htio da nastavi da ga pravi govedom čovjek koji ne smije dalje od Hajata.
-
Hakiz
#2409 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Oprostićeš im, ne znaju šta rade.Login77777 wrote: ↑22/09/2022 07:23Ja kad sam opoziciji predlagao tebe za clana Predsjednistva iz reda Bosnjaka nisu me htjeli poslusati…
- skafiskafsnjak
#2410 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- Haris.ba
#2411 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kakvi apstinenti i neodlucni? To su sve zablude.shbc wrote: ↑22/09/2022 06:57 Navelo je ovdje par ljudi konkretne razloge sto bi bilo bolje da je ostao i apsolutno se slazem. Sire narodne mase i glasovi se ne skupljaju po mitinzima. To je za one (Bakira prije svega) koji imaju stabilno glasacko tijelo unutar stranke. Oni koji zele i bore se za glasove mimo toga koriste debate i ovakve emisije da privlace apstinente i neodlucne.
Ogromna vecina onih sto nece glasati danas, nece glasati ni na dan izbora.
Neodlucni koji izadju pa glasaju su zanemarljiv broj na izborima.
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#2412 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis je daleko od ozbiljnog politicara.
Seoskih manira , na prvu neotesan.
Nuzno zlo,i dobit ce glasove iskljucivo onih koji mrze SDA.
Bakir,stari lisac i munafik. Varalica.
Ne smeta mu nista malo suze pustiti za koji glas vise.
Ne ofira ga to sto mu tigrova mast viri iz dzepa.
Urbane sredine koje se loze na rat,vjeru i Aliju, glat daju glasove Bakiru.
Ja se ne smijem zakleti da Bakir nece tijesno uzeti Denisa,kakve god ankete prije izbora izgledale.
Ovaj Hadzikadic,djeluje mi nekako ko latentni derpe. Ko da je iz Nadrealista isp'o...
Seoskih manira , na prvu neotesan.
Nuzno zlo,i dobit ce glasove iskljucivo onih koji mrze SDA.
Bakir,stari lisac i munafik. Varalica.
Ne smeta mu nista malo suze pustiti za koji glas vise.
Ne ofira ga to sto mu tigrova mast viri iz dzepa.
Urbane sredine koje se loze na rat,vjeru i Aliju, glat daju glasove Bakiru.
Ja se ne smijem zakleti da Bakir nece tijesno uzeti Denisa,kakve god ankete prije izbora izgledale.
Ovaj Hadzikadic,djeluje mi nekako ko latentni derpe. Ko da je iz Nadrealista isp'o...
- Prpa.ba
#2413 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ovim nije zaradio niciji glas, a potencijalno ih je izgubio neki nezanemariv broj, recimo par hiljada najzahtjevnijih i najinteligentnijih medju nama koji nece tek tako glasati za nekoga.
Forumska Zahiraginica koja likuje po temi je vec spremila svoj glas za Bakira iako ga nikad nije vidjela u debatnoj emisiji.
Rezultat ce biti ublizu, dakle par desetaka hiljada glasova.
Dakle, koja je logika raditi potez koji donosi samo potencijalni minus i gubitak glasova. Logike nema. Nekog ponijelo.
Forumska Zahiraginica koja likuje po temi je vec spremila svoj glas za Bakira iako ga nikad nije vidjela u debatnoj emisiji.
Dakle, koja je logika raditi potez koji donosi samo potencijalni minus i gubitak glasova. Logike nema. Nekog ponijelo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2414 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
A skime da se suocavasa profom sdO privjeskom.Sta je trebao sam sa sobom da se suceljava.Profa je tu sdO igrac i nemas sta sa nogama pricat, dze bOkir glOva stranke.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#2415 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Onako mutavog i tunjavog Hadžikadića je mogao pojesti za doručak.
Čovjek sam sebi pucao u noge bez ikakve realne potrebe.
- Haris.ba
- RagibUzoriti
#2417 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Bakir je bio dosao pred studio ali nije htio uci,jer je u zadnjem trenutku skontao da je zaboravio tigrovu mast na klaviru.
Konto frajer da pusti jos koju suzu uzivo...
- drag_gost
#2418 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Znaci tebi treba neki alfa muzjak.RagibUzoriti wrote: ↑22/09/2022 07:48
- Login77777
#2419 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jedini plus koji je mogao sebi napraviti je da oduzme par profini glasaca nista vise. Kadirovci, bakirovci ce svakako za Bakira glasati. Ti su ovdje svakako najglasniji.Prpa.ba wrote: ↑22/09/2022 07:52 Ovim nije zaradio niciji glas, a potencijalno ih je izgubio neki nezanemariv broj, recimo par hiljada najzahtjevnijih i najinteligentnijih medju nama koji nece tek tako glasati za nekoga.
Forumska Zahiraginica koja likuje po temi je vec spremila svoj glas za Bakira iako ga nikad nije vidjela u debatnoj emisiji.![]()
![]()
A ti „najintelegentniji“ su toliko inteligentni da taj njihov glas na kraju ide Bakiru. Daleko je to od inteligencije ako ti radi jedne debate vodi cetri godine onaj koji ne ode ni na jednu debatu.
-
saabsa
#2420 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Koja je poveznica između njih dvojice pa da neko ko je mislio glasati za rumenog glasa za Bakirovu pudlicu?
- RagibUzoriti
#2421 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Naravnodrag_gost wrote: ↑22/09/2022 07:59Znaci tebi treba neki alfa muzjak.RagibUzoriti wrote: ↑22/09/2022 07:48
Kad je nas Bake mogao citav rat da provede iza neprijateljskih linija, sta Mirso ima tu da trazi.

- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2422 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Odlicno odradjeno od strane Becirovica! Pokazao je kako treba s laznim kandidatima u rukavicama, ali jos bitnije od svega, njegov izlazak iz emisije je doneo pricu o razlogu. Taj razlog je PIŠANJE I NEDOLAZAK Bakira ni na jednu od debata.
Mnogi nisam sd0 ali... ili ne kontaju, ili nemaju cime da kontaju, jer nas bake karindja s istim stvarima godinama, i kada neko javno kaze kako jeste, šta jeste, ne odgovara?
Kako god, odlicno je sto se prica o ovome. Odlicno sto je neko vec jednom rekao dosta, mene karat necete, a ni one koji stanu iza mene. Neutralni, zabrinuti i sl. su dobili temu za raspravu. Oni koji imaju dvije ciste u glavi ce reci "Nije dosao el bake ni na jedno gostovanje..." i nakon toga nema dodatnog komentara
Ne moze izlazak iz emisije biti "gori" od nedolaska i nepolaganja računa gradjanima vec evo koliko godina?

Mnogi nisam sd0 ali... ili ne kontaju, ili nemaju cime da kontaju, jer nas bake karindja s istim stvarima godinama, i kada neko javno kaze kako jeste, šta jeste, ne odgovara?
Kako god, odlicno je sto se prica o ovome. Odlicno sto je neko vec jednom rekao dosta, mene karat necete, a ni one koji stanu iza mene. Neutralni, zabrinuti i sl. su dobili temu za raspravu. Oni koji imaju dvije ciste u glavi ce reci "Nije dosao el bake ni na jedno gostovanje..." i nakon toga nema dodatnog komentara
Ne moze izlazak iz emisije biti "gori" od nedolaska i nepolaganja računa gradjanima vec evo koliko godina?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2423 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ne kontam kakvo pucanje u noge, covjek izasao jer nema protukandidata bOkira velicanstvenog, jeko profa, jel ga smatrate kandidatom il otimacem glOsova za sdO.I prosli put sam za njega bio skeptican, nije mi se lik svidio na prvu.Pricao je bajke preko facebooka, zaveo mlade glasace i sta bi kasnije, nista.Cekao prvu priliku kako da trojki zavuce i uvali.Lik je mutan ko miljacka, on nije ozbiljan kandidat za bosnjackog clana, nema se sa njim sta diskutovat, nebitan.teskeredzic_22 wrote: ↑22/09/2022 07:56Onako mutavog i tunjavog Hadžikadića je mogao pojesti za doručak.
Čovjek sam sebi pucao u noge bez ikakve realne potrebe.
Ne branim Becirovica ni sekunde, da nije ispred 11 stranaka nego ispred sdp-a nebi glaso za njega.
-
caros
#2424 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Svi ovi likovi nas kandžijaju godinama. Sva ova priča je u rangu "bolje i Zrinjski nego komšije" jer se politika u ovoj državi svela na prepucavanje istih jadova godinama.
Nabijem i Bakira i Denisa i Komšića. Nema ovdje naprijed čim se drka na smiješni polutrumpovski populizam.
Nabijem i Bakira i Denisa i Komšića. Nema ovdje naprijed čim se drka na smiješni polutrumpovski populizam.
- Haris.ba