Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oldtajmer wrote: ↑21/09/2022 00:08
cudno je fakat da se skoro niko od bivsih sportista ciji bi glas ipak nesto znacio u svijetu, nije oglasio protiv ovoga, bas svako gleda svoju guzicu
Mozda mi previse ocekujemo od likova koji sutaju loptu.
Ali generalno, dno dna.
Kako ovaj Čolpa i dalje mirno šeta Sarajevom je najtužnija stvar.
Ja još ne mogu doći sebi šta je debil i klošar uradio.
I on je predstavnik sarajevskog saveza, pa nevjerovatno kakvi nas smećari predstavljaju.
Što se mene tiče, isto kao da i jeste suspendovana. Ovakva reprezentacija nije moja i nemam namjeru navijati za nekoga ko je prijatelj sa ratnim zločincima.
Da, ali treba je što prije suspendovati i zvanično.
Ja navijam za Ukrajinu od tog dana. Otkazivanje utakmice sa Rusijom mi neće ništa značiti ako ostanu isti čelnici Saveza. To i dalje nije moja reprezentacija.
Ne razumijem nikako da neko govori kako to nije moja reprezentacija jer lopovi sjede u savezu.
Reprezentacije je bilo i prije njih i bice je i poslije njih. Jeste tvoja reprezentacija jer predstavlja generaciju fudbalera iz tvoje zajednice a koji ako ne igraju na medjunarodnoj sceni tesko mogu naci angazman u boljim ligama i razviti se dalje kao igraci. Ako ti se savez ne svidja izadji na proteste pred zgradu ili angazuj navijacke skupine da sikterisu odgovorne rukovodioce.
Ja navijam za Ukrajinu od tog dana. Otkazivanje utakmice sa Rusijom mi neće ništa značiti ako ostanu isti čelnici Saveza. To i dalje nije moja reprezentacija.
Ne razumijem nikako da neko govori kako to nije moja reprezentacija jer lopovi sjede u savezu.
Reprezentacije je bilo i prije njih i bice je i poslije njih
Reprezentacija koja je bila prije njih je moja i reprezentacija koja ce biti poslije njih je takodjer moja. Sadasnja nije jer sadasnja reprezentacija se slaze da igra sa reprezentacijom zemlje cija vojska ubija djecu sto implicira da i tvoja reprezentacija nema problem sa ubijanjem djece cim sa ovima igra PRIJATELJSKU utakmicu (ovo PRIJATELJSKA procitaj naglas i o svemu ponovo razmisli).
Ako UEFA hitro reagira onda samim tim to postaje tvoja i moja reprezentacija. Ako se nista ne desi, ocekuj i gore od ovoga mada je vec sve ovo lose i sramota do p.... materine da se i sam osjecam sramotno pa cak i da me fudbal ne zanima.
luckylaka wrote: ↑21/09/2022 12:44
Ko misli da ovo nije njegova reprezentacija ne kontam sta radi ovdje na forumu.Reprezentacija nije cola,vico I duric
Pa kada udjem na stranicu NS BiH, nesto ne vidim tvoju i moju sliku. S kim igra reprezentacija BiH sada nakon Crne Gore? Prijateljsku sa Ukrajinom ili sa nekim drugim?
Mozda Vico i Colpa nisu reprezentacija Srbije i Portugala, ali zato jesu reprezentacija BiH. Pa bokte vidio, vec se konretne stvari desavaju. Sta treba da se desi? Jos jedino da je ukinu.
Bolje da se nesto desi (Uefa da reagira) jer ako se nista ne desi, ne vidim prepreku da se sutra igra sa Korejom ili Ingsetijom (mada je 100 puta bolje igrati i sa njima nego sa Rusijom pa ti sada vidi u kkavom smo k...)
Reprezentacije je bilo i prije njih i bice je i poslije njih. Jeste tvoja reprezentacija jer predstavlja generaciju fudbalera iz tvoje zajednice a koji ako ne igraju na medjunarodnoj sceni tesko mogu naci angazman u boljim ligama i razviti se dalje kao igraci. Ako ti se savez ne svidja izadji na proteste pred zgradu ili angazuj navijacke skupine da sikterisu odgovorne rukovodioce.
Nebitno je ko sjedi u savezu. Problem je u reprezentaciji koja namjerava biti prijatelj sa zemljom koja čini najgore zločine u XXI vijeku.
Mogu im oprostiti da izgube i od totalnih amatera, konobara i plemena sa Sentinela i koga god još ali igrati sad protiv Rusije, i to prijateljsku, to je već preko mog praga tolerancije.
Nebitno je ko sjedi u savezu. Problem je u reprezentaciji koja namjerava biti prijatelj sa zemljom koja čini najgore zločine u XXI vijeku.
Mogu im oprostiti da izgube i od totalnih amatera, konobara i plemena sa Sentinela i koga god još ali igrati sad protiv Rusije, i to prijateljsku, to je već preko mog praga tolerancije.
Opet kazem smirite dozivljaj. Utakmica nece biti ozvanicena do 10. oktobra. Kad i ako bude ozvanicena poslusacemo sta ce igraci reci. Ako prihvate da se pojave vjerujte da cu im ja licno sve po spisku poredati.
Opet kazem smirite dozivljaj. Utakmica nece biti ozvanicena do 10. oktobra. Kad i ako bude ozvanicena poslusacemo sta ce igraci reci. Ako prihvate da se pojave vjerujte da cu im ja licno sve po spisku poredati.
Šteta je već napravljena, nepopravljiva šteta. Sve i da se ne odigra ostajemo jedina evropska (možda i jedina svjetska) zemlja koja je uopšte i razmatrala prijateljsku utakmicu sa Rusijom.
Sve češće se pitam da li je ovo reprezentacija Republike Bosne i Hercegovine ili reprezentacija Republike Srpske. Meni se sve više čini da ju je Dodik uzeo pod svoje.
Nike to samo Čolpa. Već do tog mentaliteta. Prosječni Bošnjo bi prodao mater za malo para i kojeg metra zemlje, a kamoli reprezentaciju. Problem je mentalitet.
Ludzak wrote: ↑21/09/2022 21:28
Nike to samo Čolpa. Već do tog mentaliteta. Prosječni Bošnjo bi prodao mater za malo para i kojeg metra zemlje, a kamoli reprezentaciju. Problem je mentalitet.
Problem je i u tome što mi gutamo svakakva objašnjenja i "objašnjenja". Na primjer, to Čolpino "ne bavim se politikom, ovo je samo sport" - ne, u prijateljskoj utakmici sa Rusijom ništa nema veze sa sportom, ona se dogovara i odigraće se čisto u političke svrhe. Ako to Čolpa nije shvatio onda je ograničen kao vanjski WC a ako je mislio da mi nećemo shvatiti onda nas smatra jednako ograničenima.
Problem je i u tome što mi gutamo svakakva objašnjenja i "objašnjenja". Na primjer, to Čolpino "ne bavim se politikom, ovo je samo sport" - ne, u prijateljskoj utakmici sa Rusijom ništa nema veze sa sportom, ona se dogovara i odigraće se čisto u političke svrhe. Ako to Čolpa nije shvatio onda je ograničen kao vanjski WC a ako je mislio da mi nećemo shvatiti onda nas smatra jednako ograničenima.
Sve šaner Colpa to dobro zna a neko ga je i dobro sigurno podmazao.
Nema to veze da mentalitetom. Ima sa šanerlukom, lopovima, papanlukom i onim u glavi. Moras biti posten pa ne dici ruku za igrat sa rusima i ne uzeti pare ili dobiti neku protuuslugu a takvih je ako i 1% na svim pozicijama u drustvu. Samo pare i lopovluk. Takvih je na svakoj strani.
Je li ko slucajno gledao sad press konferenciju sa Dzekom na u vijestima na Federalnoj? Kaze lik “sjutra” cetiri puta zaredom Pocrnogorcio se, nece na dobro
GandalfSivi wrote: ↑22/09/2022 20:05
Je li ko slucajno gledao sad press konferenciju sa Dzekom na u vijestima na Federalnoj? Kaze lik “sjutra” cetiri puta zaredom Pocrnogorcio se, nece na dobro
Garant je gledao Kuma: “Budi blizak s prijateljima, s neprijateljima još bliži."
GandalfSivi wrote: ↑22/09/2022 20:05
Eh mi se slomismo ovih dana sa predviđanjima kakav bi belaj mogali napraviti navijači na Bilinom polju, bijesni i unezvijereni zbog skandalozne utakmice sa Rusijom... kad ono pun stadion i miroljubive poruke sa tribina... mir, ljubav i harmonija
Imal neki stručnjak da mi pojasni zašto kada je lopta u gol autu ili kad je naš golman ima u rukama idu ona bezvezna dodavanja igraču u blizini?
Šta pokušavaju s tim?
Pa da ima neka razrađena akcija - nema.
Nego nam tako najčešće uzmu brzo loptu