Amidža je znao da ovo dolazi, siguran sam da znaju i ukrajinci. Mordor ponovo pokušava zastrašiti čitav svijet, ne znam koliko mu to uspijeva, ali znam da ukrajince boli k..... za kepecova trabunjanja.pici wrote: ↑20/09/2022 20:12 Kepecu su potrebni referndumi o prikljucenju rusiji da bi mogao proglasiti mobilizaciju i tako otvoreno stupiti u rat koji gubi.Prikljucene teritorije ce smatrati rusijom i moze da prijeti da je napadnuta rusija i da ukljuci sva sredstva pa i nuklearke.
Rekoh da se iza brda nesto valja.Povlaci trupe iz Sirije na Ukrajinu.Ukrajinci moraju sto prije udariti na Melitopolj, presjec ih na jugu, Herson i na Donjeck.
Ranjeni medzed je postao opasan.Nema vise odlaganja, mora ici opsta ofanziva pa kud koji mili moji ili ce se zaustaviti na ovome il poceti pripremati za opsti rat protiv rusije.
Nije dzabe Amidza prijetio kepecu ni ne pomisljaj da koristis nuklearke.
Ukrajina
- Gandalf
#116826 Re: Ukrajina
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#116828 Re: Ukrajina
Pa ovo bi mogao biti veliki kepecov blef ili stvarne pripreme za najgore.Nadam se da u kremlju ima jos ljudi koji su svjesni da bi ih kepec mogao povuci u totalni ambis a svijet u katastrofu.
Bio sam skeptican oko nuklearnih i smatrao kepecovim blefom.Medjutim ponasa se ko ranjena zvijer sto i jeste a znamo da su tad najopasniji.Mislim da je vrag odnio salu.Rusi su na rubu vojnog poraza i nepredvidljivi su sada.
- kamberovica polje
#116829 Re: Ukrajina
Naravno da ih boli kurac kad su već u ratu pola godine. Pitanje je boli li kurac ostale države.Gandalf wrote: ↑20/09/2022 20:15Amidža je znao da ovo dolazi, siguran sam da znaju i ukrajinci. Mordor ponovo pokušava zastrašiti čitav svijet, ne znam koliko mu to uspijeva, ali znam da ukrajince boli k..... za kepecova trabunjanja.pici wrote: ↑20/09/2022 20:12 Kepecu su potrebni referndumi o prikljucenju rusiji da bi mogao proglasiti mobilizaciju i tako otvoreno stupiti u rat koji gubi.Prikljucene teritorije ce smatrati rusijom i moze da prijeti da je napadnuta rusija i da ukljuci sva sredstva pa i nuklearke.
Rekoh da se iza brda nesto valja.Povlaci trupe iz Sirije na Ukrajinu.Ukrajinci moraju sto prije udariti na Melitopolj, presjec ih na jugu, Herson i na Donjeck.
Ranjeni medzed je postao opasan.Nema vise odlaganja, mora ici opsta ofanziva pa kud koji mili moji ili ce se zaustaviti na ovome il poceti pripremati za opsti rat protiv rusije.
- Gandalf
#116830 Re: Ukrajina
Čiko iz Nata sve objasnio. "Referendume" i njihove rezultate možete pokazat Nailovoj materi
- pici
#116831 Re: Ukrajina
Da, sada slijedi igra zivaca, ko blefira a ko drzi cetri keca u rukama.Gandalf wrote: ↑20/09/2022 20:15Amidža je znao da ovo dolazi, siguran sam da znaju i ukrajinci. Mordor ponovo pokušava zastrašiti čitav svijet, ne znam koliko mu to uspijeva, ali znam da ukrajince boli k..... za kepecova trabunjanja.pici wrote: ↑20/09/2022 20:12 Kepecu su potrebni referndumi o prikljucenju rusiji da bi mogao proglasiti mobilizaciju i tako otvoreno stupiti u rat koji gubi.Prikljucene teritorije ce smatrati rusijom i moze da prijeti da je napadnuta rusija i da ukljuci sva sredstva pa i nuklearke.
- Krokodajl
#116832 Re: Ukrajina
Putin objavljuje da će finansirati izgradnju aerodroma u Trebinju.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#116833 Re: Ukrajina
Rusija ce objaviti rat USA i NATO i napasti Poljsku i balticke drzave.
-
detroit-mercy
- pici
#116835 Re: Ukrajina
Baja je dobio ono po sta je isao u Moskvu.Podrsku za izbornu kampanju.Odmah po početku sastanka, SNSD i RTRS su objavili prve informacije sa susreta prilikom čega su istaknuli da Putin podržava Dodika na predstojećim izborima što je Dodiku trenutno i najbitnije s obzirom na to da je u toku izborna kampanja te da su izbori za 12 dana.
- dalmatinka
#116836 Re: Ukrajina
Hrvatsku je sama Rusija proglasila za neprijateljsku zemlju za razliku od BiH. Znam ja da se trudite iz petnih žila u laganju ali jednom sam postavila pitanje što je to BiH uradila više od Hrvatske za Ukrajinu i Ukrajince - još čekam odgovor.EME91 wrote: ↑20/09/2022 19:51 Ima jedan Turcin iz Odese na twiteru, ne mogu ga pronaci, a jako dobro poznaje Ukrajinu i generalno podrucije Rusije itd.
Njegovo misljenje je da onog trenutka kada Putin objavi mobilizaciju ce sluzbe SAD-a, aktivirati masu seperatistickih pokreta u samoj Rusiji. Takodjer bi tada SAD dale Ukrajincima abramse, apace i ostale helikoptere j bez sumnje F16.
Dakle najidealniji izlaz rusije jeste da aktivacijom Turske, eventualno Kine, Srbije, Hrvatske i Madjarske koji stoje za proruske igrace, prepusti grad Herson, te u znak dobre volje se vrate na granice prije 24.02 uz evetualno zadrzvanje Zaporozja i Mariupolja tj. kopnene veze sa Krimom.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#116837 Re: Ukrajina
Da hoće, da se riješimo svjetskog zla za 48hjapin_mutapi wrote: ↑20/09/2022 20:23 Rusija ce objaviti rat USA i NATO i napasti Poljsku i balticke drzave.
-
Crvene_brigade
#116838 Re: Ukrajina
Predreferendumska atmosfera u Hersonu....
- Gandalf
#116839 Re: Ukrajina
Poljaci, Baltik, USA i UK, znaju da se ovim ludacima ne smije dopustiti ni privid pobjede, jer nikada neće stati sa sileđijstvom, nikada neće prestati prijetiti, podsticati na haos u bilo kojoj zemlji na svijetu. Jednostavno, mora ih se pobijediti. Ovo nikako ne može biti iznenađenje za Zapad. Ko se brinuo za cijene plina, brinuće se i za ovo 5 x više. Opcija je samo jedna, totalni slom agresora u Ukrajini. Kremljanski luđaci ne ostavljaju drugu opciju nego totalni rat. Sa njima nema mira, nema sporazuma. Dokazano kroz istoriju 100 puta. Svaki mir i sporazum će prekršiti i udariti krvoločno s leđa.kamberovica polje wrote: ↑20/09/2022 20:18
Naravno da ih boli kurac kad su već u ratu pola godine. Pitanje je boli li kurac ostale države.
- kamberovica polje
#116840 Re: Ukrajina
Stvarno je smiješna ova prica o Hrvatskoj ko ruskom spavaču. Ne znam ima li ovisnije zemlje o EU, od Hrvatske. Pa premijer je školovani briselski birokrata čijoj sviti i kriminalnoj organizaciji nikad nije bilo bolje u historiji države i takvi se trebaju boriti za interese Rusije. 
- Gandalf
#116841 Re: Ukrajina
Mi imamo dodika, gdje je vamadalmatinka wrote: ↑20/09/2022 20:26
Hrvatsku je sama Rusija proglasila za neprijateljsku zemlju za razliku od BiH. Znam ja da se trudite iz petnih žila u laganju ali jednom sam postavila pitanje što je to BiH uradila više od Hrvatske za Ukrajinu i Ukrajince - još čekam odgovor.![]()
- kamberovica polje
#116842 Re: Ukrajina
Sve je to meni jasno i slažem se sa tobom, ali riječi su jedno, a granate, puške, mine i bombe drugo,a da ne spominjem najbolniju tačku...ekonomiju.Gandalf wrote: ↑20/09/2022 20:27Poljaci, Baltik, USA i UK, znaju da se ovim ludacima ne smije dopustiti ni privid pobjede, jer nikada neće stati sa sileđijstvom, nikada neće prestati prijetiti, podsticati na haos u bilo kojoj zemlji na svijetu. Jednostavno, mora ih se pobijediti. Ovo nikako ne može biti iznenađenje za Zapad. Ko se brinuo za cijene plina, brinuće se i za ovo 5 x više. Opcija je samo jedna, totalni slom agresora u Ukrajini. Kremljanski luđaci ne ostavljaju drugu opciju nego totalni rat. Sa njima nema mira, nema sporazuma. Dokazano kroz istoriju 100 puta. Svaki mir i sporazum će prekršiti i udariti krvoločno s leđa.kamberovica polje wrote: ↑20/09/2022 20:18
Naravno da ih boli kurac kad su već u ratu pola godine. Pitanje je boli li kurac ostale države.
- dalmatinka
#116843 Re: Ukrajina
Ne shvaćam pitanje.Gandalf wrote: ↑20/09/2022 20:31Mi imamo dodika, gdje je vamadalmatinka wrote: ↑20/09/2022 20:26
Hrvatsku je sama Rusija proglasila za neprijateljsku zemlju za razliku od BiH. Znam ja da se trudite iz petnih žila u laganju ali jednom sam postavila pitanje što je to BiH uradila više od Hrvatske za Ukrajinu i Ukrajince - još čekam odgovor.![]()
![]()
- studeni76
#116844 Re: Ukrajina
Zar je grad Zaporozje u ruskim rukama? Ja sve kontam oni samo kontrolišu dio te regije, od NPP pa južnije!EME91 wrote: ↑20/09/2022 19:51
Dakle najidealniji izlaz rusije jeste da aktivacijom Turske, eventualno Kine, Srbije, Hrvatske i Madjarske koji stoje za proruske igrace, prepusti grad Herson, te u znak dobre volje se vrate na granice prije 24.02 uz evetualno zadrzvanje Zaporozja i Mariupolja tj. kopnene veze sa Krimom.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#116845 Re: Ukrajina
ma kaki mi bonadalmatinka wrote: ↑20/09/2022 20:26Hrvatsku je sama Rusija proglasila za neprijateljsku zemlju za razliku od BiH. Znam ja da se trudite iz petnih žila u laganju ali jednom sam postavila pitanje što je to BiH uradila više od Hrvatske za Ukrajinu i Ukrajince - još čekam odgovor.EME91 wrote: ↑20/09/2022 19:51 Ima jedan Turcin iz Odese na twiteru, ne mogu ga pronaci, a jako dobro poznaje Ukrajinu i generalno podrucije Rusije itd.
Njegovo misljenje je da onog trenutka kada Putin objavi mobilizaciju ce sluzbe SAD-a, aktivirati masu seperatistickih pokreta u samoj Rusiji. Takodjer bi tada SAD dale Ukrajincima abramse, apace i ostale helikoptere j bez sumnje F16.
Dakle najidealniji izlaz rusije jeste da aktivacijom Turske, eventualno Kine, Srbije, Hrvatske i Madjarske koji stoje za proruske igrace, prepusti grad Herson, te u znak dobre volje se vrate na granice prije 24.02 uz evetualno zadrzvanje Zaporozja i Mariupolja tj. kopnene veze sa Krimom.![]()
mi nismo u stanju ni sebi ni za sebe nešto uraditi a kamo li za druge
- pici
#116846 Re: Ukrajina
Hrvatska nema UZP bracu koja vaze jedno a misle drugo a rade trece, nista se bolje ne ponasa ni bosnjacka strana gledajuci tursku sta ona misli i radi.Porediti BiH vanjsku politiku kojoj se mjesaju beograd i zagreb sa hrvatskom il srbijom je krajnje neozbiljno i degutantno.Mada ti to znas al malo se pravis nevina...pardom nainva.dalmatinka wrote: ↑20/09/2022 20:26Hrvatsku je sama Rusija proglasila za neprijateljsku zemlju za razliku od BiH. Znam ja da se trudite iz petnih žila u laganju ali jednom sam postavila pitanje što je to BiH uradila više od Hrvatske za Ukrajinu i Ukrajince - još čekam odgovor.EME91 wrote: ↑20/09/2022 19:51 Ima jedan Turcin iz Odese na twiteru, ne mogu ga pronaci, a jako dobro poznaje Ukrajinu i generalno podrucije Rusije itd.
Dakle najidealniji izlaz rusije jeste da aktivacijom Turske, eventualno Kine, Srbije, Hrvatske i Madjarske koji stoje za proruske igrace, prepusti grad Herson, te u znak dobre volje se vrate na granice prije 24.02 uz evetualno zadrzvanje Zaporozja i Mariupolja tj. kopnene veze sa Krimom.![]()
- Gandalf
#116847 Re: Ukrajina
Hrvatska je na listi ruskih neprijatelja jer nema dodika, jbg, takva sreća može zapasti samo BiH. A za Ukrajinu, čisto sumnjam da je BiH nešto uradila, možda imaju neki dobrovoljci tamo ili nešto slično.
- alijagoro
#116848 Re: Ukrajina
JoseMujica wrote: ↑20/09/2022 20:33ma kaki mi bonadalmatinka wrote: ↑20/09/2022 20:26
si ti normalna
![]()
mi nismo u stanju ni sebi ni za sebe nešto uraditi a kamo li za druge![]()
-
lajkujMe
-
emirolini
#116850 Re: Ukrajina
Ajmo Putko, proglasi protiv NATOa, da te posaljemo gdje pripadas i ove tvoje odane kerove Dodika, Milanovica, Vucica i ostale smrde.