SDA-All about

Blixen

#78526 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

zahiragic je preglup lik, kao i vecina u sda
pacenici koji vole da imaju gazdu
svima im sebija komanduje
bijeda
Login77777

#78527 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:06
drag_gost wrote: 19/09/2022 06:10 Ne znam je li novu verziju neko postavljao

Znaci mlad decko, ocito zgubidan, anti-sda, igra kladionicu, dok neka fina, obrazovana raja u kosuljama, polo majicama i suknjicama sjedi okolo i duma o ozbiljnim stvarima. Tu se negdje nadje i Kerim Balic, Sebijin potrcko u slobodno i neslobodno vrijeme i neko ko je uveo SDA u IT sektor preko Ankore, ciji je suvlasnik.

Sve se to desava u Cheersu, lokalu Denisa Stojnica.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ja ne znam koji debil moras biti, pa svojom voljom glasati za ove. Ove ucjenjene, kupljene, prodane, sitne interesdzije razumijem. Te podguzne muhe ce uvijek biti tu, nebitno koja je opcija.

Ne vraca se SDA u Sarajevo. Na smetljistu historije je, gdje joj je i mjesto.
Spot jeste pretjeran i prenapuhan ali nije ništa slagao da omladina koja najviše kuka na vlast uglavnom sjedi po kafićima i kladionicama dok njihovi vršnjaci iz drugih država protestuju zbog manjih stvari.

Najbolje se može vidjeti kod rijetkih protesta npr. kod pravde za rahmetli Dženana da su na fotografijama i video snimcima kafići puni omladine koji se smiju budalama što protestuju ili žele da se izbore u njihovo ime.
Spor kao spot onako. Problem je vise sto je stvari koje je trojka radila pripiso sebi. Jedino ono s cakijom nije slagao. :mrgreen:
kluz franjo

#78528 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Predizborna epidemija SDA morona koji se ubiše da jedan neukusan, zloćudan i za svaku osudu komentar jednog lokalnog političara koji nije dio Trojke pripiše tim strankama i to prikaže gorim od veoma konkretnog vršenja nasilja i promocije nasilja u režiji SDA.

Roccohljup

#78529 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

evo konferencije :-) :-) :-)

Hank Paldum

#78530 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

tramvajtrojka wrote: 19/09/2022 12:02
Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:00

Ne govorim uopšte o reakciji naroda i šta je se tu večer odigralo. Što se mene tiče mogao je Kasumović lično tajno platiti napade ili da je slavio sam kod kuće kada je čuo tu vijest.
Ovdje se radi o izjavi za javnost od njega, gradonačelnika lično vezano za napade.

Pa i kod tog famoznog napada na kameru, kakva god SDA za neke bila, opet su pokušali opravdati ma kakvo god to spinovanje za mnoge bilo smiješno, žalosno, bezobrazno ili neozbiljno, da je napao kameru. Znači i kod te situacije je postojala određena granica gdje se nije izjavilo nešto kao "Zadavio ga je kao djetlića".

Još jednom, čak da je Kasumović tu noć tajno naručio ubistvo tih SDAovaca, on kao gradonačelnik nije smio izjaviti za javnost da nema ništa protiv toga da se u njegovom gradu vrši nasilje nad neistomišljenicima i da likuje što žensko u po noći bježi od straha nasilnika sa čekićem i vatrenim oružje kroz mračno polje i još joj daje nadimke zbog te situacije.

Čak se ni srpski ratni zločinci koji danas obnašaju funkcije u entitetu rs se ne usuđuju davati takve izjave kada se napadnu Bošnjaci iako u sebi pjevaju od dragosti što je se to desilo.
Ovo je užasna poruka za sve svoje građane i skandal i lahko vam je sada halaliti Kasumovićevo ponašanje kada je protiv onih koje i vi mrzite ali se zapitajte šta će biti kada u BH politici se svaki dan sklapaju neprirodne koalicije, koalicije sa neprijateljima, gdje postoje preletači, suncokreti, kupovina ruku i politička neprinncpjjelnost kada vi postanete njegovi neistomišljenici.

Glasajte iz inata za Hadžikadića, onog policajca, za Borjanu Krišto ili pitajte nekog čovjeka na ulici da se kandiduje pa za njega glasajte, pitajte Džejlu Ramović, Deena ili izađite na izbore i napravite vaše listiće nevažećim ali ko nakon svega ovoga još želi glasati za Trojku taj želi zlo za svoju državu i budućnost podobnih, bahatih i nasilnika isto kao i SDA glasači koje krivite.
samo vam je ovo i ostalo jer ona nisam za sda ali pricu ni mala djeca ne vjeruju vise u to :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :zjev:
Pa glasajte onda za koaliciju Kukić Elzina, Kasumović Radončić
Prvi priznajem da je "svi su isti" bila glupost jer kako je se moglo znati da li su Nikšić, Forto, Kojović ili Gratz isti ako nisu nikada dobili šansu ali ove godine nikada nije bio prikladnije.
80% opozicije ili su bivši SDAovci ili su imali korist od SDA, koji su zadržali SDA mentalitet i vode i dalje SDA način politike, pa gdje ćeš identičnije?
I šta sad? Ja bih kao trebao sa mojim postom nešto pokušavati i ne uspije mi jer ni mala djeca ne vjeruju više u to i šta onda? Pobjedi alternativa na izborima na državnom nivou gdje možda u KS ima 5-10 finih ljudi a u ostatku države ostane šljam koji su njihove opštine zavili u crno.

Znaš li koliko je važno nekome u Banovićima i Zenici što je u Sarajevu harizmatični Dino, Kojović sa dječijim osmijehim i Šteta što je vrijedan kao pčelica ako će mu oni sa pobjedom donijeti sirovine poput Kukića, Kasumovića i Elzinu.
Nije Sarajevo komplet država.
seksi_ideje

#78531 Re: SDA-All about

Post by seksi_ideje »

Kako ide press konferencija iz bunkera? Makar tako izgleda
Roccohljup

#78532 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

seksi_ideje wrote: 19/09/2022 12:29 Kako ide press konferencija iz bunkera? Makar tako izgleda
opremili trezor malo :D :D :D
tramvajtrojka

#78533 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:20
tramvajtrojka wrote: 19/09/2022 12:02

samo vam je ovo i ostalo jer ona nisam za sda ali pricu ni mala djeca ne vjeruju vise u to :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :zjev:
Prvi priznajem da je "svi su isti" bila glupost jer kako je se moglo znati da li su Nikšić, Forto, Kojović ili Gratz isti ako nisu nikada dobili šansu ali ove godine nikada nije bio prikladnije.
80% opozicije ili su bivši SDAovci ili su imali korist od SDA, koji su zadržali SDA mentalitet i vode i dalje SDA način politike, pa gdje ćeš identičnije?
I šta sad? Ja bih kao trebao sa mojim postom nešto pokušavati i ne uspije mi jer ni mala djeca ne vjeruju više u to i šta onda? Pobjedi alternativa na izborima na državnom nivou gdje možda u KS ima 5-10 finih ljudi a u ostatku države ostane šljam koji su njihove opštine zavili u crno.

Znaš li koliko je važno nekome u Banovićima i Zenici što je u Sarajevu harizmatični Dino, Kojović sa dječijim osmijehim i Šteta što je vrijedan kao pčelica ako će mu oni sa pobjedom donijeti sirovine poput Kukića, Kasumovića i Elzinu.
Ja, i :zjev: :zjev:
Login77777

#78534 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

seksi_ideje wrote: 19/09/2022 12:29 Kako ide press konferencija iz bunkera? Makar tako izgleda
Vec pocela. Imas par komentara gore link. Ne pitaj me nista ugasio sam odma cim je vepar progovorio. :mrgreen:
tramvajtrojka

#78535 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

dr_arsla wrote: 19/09/2022 12:30 Meni više liči na trezor 8-)
mi baketa zajebavamo za trezor al gledaj sto je upgrade odradio , i oni su jedina stranka u drzavi koja je pukla betonski zid od pet metara ispred sjedista stranke , nijedna stranka to nema osim njih , bas me zanima cega ih je strah ako onoliko govore da ih narod voli :lol: :lol:
Hank Paldum

#78536 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Login77777 wrote: 19/09/2022 12:13
Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:06
Spot jeste pretjeran i prenapuhan ali nije ništa slagao da omladina koja najviše kuka na vlast uglavnom sjedi po kafićima i kladionicama dok njihovi vršnjaci iz drugih država protestuju zbog manjih stvari.

Najbolje se može vidjeti kod rijetkih protesta npr. kod pravde za rahmetli Dženana da su na fotografijama i video snimcima kafići puni omladine koji se smiju budalama što protestuju ili žele da se izbore u njihovo ime.
Spor kao spot onako. Problem je vise sto je stvari koje je trojka radila pripiso sebi. Jedino ono s cakijom nije slagao. :mrgreen:
Pa to sa čakijom je dobar argument, zašto bi se nekome uvijek ponavljali grijesi koje je neko činio prije 20 godina u nezrelim godinama, jer to nije neko zaslužio drugu šansu?
Neko odleži u zatvoru zbog ubistva pa mu društvo da novu šansu i on je iskoristi.

Zar nisi isto ti ili neko koga znaš prije 20-30 godina radio nešto čega se danas stidiš ali to nije razlog da ti se to narednih 50 godina nabija na nos.
Ima još jedna dobra poruka u videu, ako SDA i Zahiragić imaju toliko stvari koje bi im se moglo prigovoriti, zašto se čakija najčešće pominje?

To za čakiju se radi kod nekog novog političara koji je čist kao suza i radi odlično svoj posao pa mu to jedino mogu naći.
Kako to da se kod Zahirgića koji navodno ima najmanje stvari koje bi mu se mogle staviti na teren pominje najčešće čakija?
Login77777

#78537 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

tramvajtrojka wrote: 19/09/2022 12:32
dr_arsla wrote: 19/09/2022 12:30 Meni više liči na trezor 8-)
mi baketa zajebavamo za trezor al gledaj sto je upgrade odradio , i oni su jedina stranka u drzavi koja je pukla betonski zid od pet metara ispred sjedista stranke , nijedna stranka to nema osim njih , bas me zanima cega ih je strah ako onoliko govore da ih narod voli :lol: :lol:
Kako nam onaj iz hitne sluzbe u pola godine stignu „od nisam clan sda“ do presice sda. :lol:
tramvajtrojka

#78538 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 19/09/2022 12:33
tramvajtrojka wrote: 19/09/2022 12:32

Kako nam onaj iz hitne sluzbe u pola godine stignu „od nisam clan sda“ do presice sda. :lol:
nemoj on im je moralni uzor mumin samo takav koji samara zene tipicni sdaovac :run: :run:
seksi_ideje

#78539 Re: SDA-All about

Post by seksi_ideje »

Pokusao sam. Ne mogu ja njiha slusati radi mentalne higijene.
Tananarive

#78540 Re: SDA-All about

Post by Tananarive »

pici wrote: 18/09/2022 22:41 ubise se sdaovćad u pravdanju, nemrete vi saprat kolko ovi vasHi mogu zasrat
ne vashi nego vaške
Hank Paldum

#78541 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

tramvajtrojka wrote: 19/09/2022 12:30
Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:20

Ja, i :zjev: :zjev:
Ništa, onda žmiri na takve stvari ali je dvolično nekome pregovarati da uništava državu jer glasa za nekoga ko je griješan ali je važno "da njegov pobjedi".

Ovako nisu ni najbahatiji i najprimitivniji SDA članovi u doba apsolutne dominacije se naslađivali što "Komunjarka bježi noću livadom jer se puca".
Bar priznaj da te isto zaboli za državom i da se sada radi o osveti i da tvoj primitivac pobjedi njihovog primitivca a ne da glumiš da očekujes pad SDA jer očekuješ bolje sutra.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#78542 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:32
Login77777 wrote: 19/09/2022 12:13
Pa to sa čakijom je dobar argument, zašto bi se nekome uvijek ponavljali grijesi koje je neko činio prije 20 godina u nezrelim godinama, jer to nije neko zaslužio drugu šansu?
Neko odleži u zatvoru zbog ubistva pa mu društvo da novu šansu i on je iskoristi.

Zar nisi isto ti ili neko koga znaš prije 20-30 godina radio nešto čega se danas stidiš ali to nije razlog da ti se to narednih 50 godina nabija na nos.
Ima još jedna dobra poruka u videu, ako SDA i Zahiragić imaju toliko stvari koje bi im se moglo prigovoriti, zašto se čakija najčešće pominje?

To za čakiju se radi kod nekog novog političara koji je čist kao suza i radi odlično svoj posao pa mu to jedino mogu naći.
Kako to da se kod Zahirgića koji navodno ima najmanje stvari koje bi mu se mogle staviti na teren pominje najčešće čakija?
Zato sto je narod oguglao na marifetluke ili su ih nacinili normalnim, bas ovako kao sto ti pokusavas ovu splacinu od spota u kojem su sve cim se hvali uradili oponenti.

Za pocetak, smijesno je da o zaposljavanju bez stele govori lik kojem su svi zaposleni na budzetu i kojeg je sasvim posteno zapalo da mu prvo zaposlenje bude: strucni saradnik za rad sa upravnim odborom i platom preko 1900 KM.

Dakle, pisanje zapisnika, sazivanje sjednica, keiranje zoom sastanaka i bub dvije milje.

E, al narod boli kurac. Vise ih interesuje cakija. Al eto, ne manjka ni toga.
Dozer

#78543 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

dupli....
Last edited by Dozer on 19/09/2022 12:45, edited 1 time in total.
Dozer

#78544 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:00 Kasumovic je sirovina.

Ne govorim uopšte o reakciji naroda i šta je se tu večer odigralo. Što se mene tiče mogao je Kasumović lično tajno platiti napade ili da je slavio sam kod kuće kada je čuo tu vijest.
Ovdje se radi o izjavi za javnost od njega, gradonačelnika lično vezano za napade.

Pa i kod tog famoznog napada na kameru, kakva god SDA za neke bila, opet su pokušali opravdati ma kakvo god to spinovanje za mnoge bilo smiješno, žalosno, bezobrazno ili neozbiljno, da je napao kameru. Znači i kod te situacije je postojala određena granica gdje se nije izjavilo nešto kao "Zadavio ga je kao djetlića".

Još jednom, čak da je Kasumović tu noć tajno naručio ubistvo tih SDAovaca, on kao gradonačelnik nije smio izjaviti za javnost da nema ništa protiv toga da se u njegovom gradu vrši nasilje nad neistomišljenicima i da likuje što žensko u po noći bježi od straha nasilnika sa čekićem i vatrenim oružje kroz mračno polje i još joj daje nadimke zbog te situacije.

Čak se ni srpski ratni zločinci koji danas obnašaju funkcije u entitetu rs se ne usuđuju davati takve izjave kada se napadnu Bošnjaci iako u sebi pjevaju od dragosti što je se to desilo.
Ovo je užasna poruka za sve svoje građane i skandal i lahko vam je sada halaliti Kasumovićevo ponašanje kada je protiv onih koje i vi mrzite ali se zapitajte šta će biti kada u BH politici se svaki dan sklapaju neprirodne koalicije, koalicije sa neprijateljima, gdje postoje preletači, suncokreti, kupovina ruku i politička neprinncpjjelnost kada vi postanete njegovi neistomišljenici.

Glasajte iz inata za Hadžikadića, onog policajca, za Borjanu Krišto ili pitajte nekog čovjeka na ulici da se kandiduje pa za njega glasajte, pitajte Džejlu Ramović, Deena ili izađite na izbore i napravite vaše listiće nevažećim ali ko nakon svega ovoga još želi glasati za Trojku taj želi zlo za svoju državu i budućnost podobnih, bahatih i nasilnika isto kao i SDA glasači koje krivite.
I sta sad...? Bavicemo se Kasumovicevom IZJAVOM, a necemo Sebijinom i Osmicinom diplomom?
Ili Fadilovim respiratorima?
Ili njegovih 10-11 firmi koje su sve redom naslonjenje na budzete i izvukose milione?
Mozemo pricati i o Fadilovim "poticajima" iz federalnog budzeta za 3 razlicite firme koje su dobile 600K za sanaciju i uredjenje islamskog centra u Zenici, sve 3 za isti posao. Mogli su novi centar izgraditi za te pare.
Ili, mozemo i o Bakirovim izjavama povodom farse oko revizije tuzbe...?
Ili, mozemo i o Bakirovim izjavama i lazima o Sebijinom studiranju u Zagrebu, a ona isti dan izjavi da ona nije nista studirala u Zagrebu...? Pitanje je - odakle joj prepis ocjena iz Zagreba na osnovu kojeg je onda dobila diplome...?

Mislim, daj ba Paldume, pusti suplju. Ima daleko tezih i gorih stvari o kojim se mze i treba pricati. Kasumoviceva izjava je totalno trivijalna u odnosu na ovo sto radi SDA.
Last edited by Dozer on 19/09/2022 12:45, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#78545 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Hank Paldum wrote: 19/09/2022 12:40
Ništa, onda žmiri na takve stvari ali je dvolično nekome pregovarati da uništava državu jer glasa za nekoga ko je griješan ali je važno "da njegov pobjedi".

Ovako nisu ni najbahatiji i najprimitivniji SDA članovi u doba apsolutne dominacije se naslađivali što "Komunjarka bježi noću livadom jer se puca".
Bar priznaj da te isto zaboli za državom i da se sada radi o osveti i da tvoj primitivac pobjedi njihovog primitivca a ne da glumiš da očekujes pad SDA jer očekuješ bolje sutra.
Sto si onda emotivan toliko? Reko bi covjek da te vise pogadja nego nas koji smo ovdje.
Registarska tablica

#78546 Re: SDA-All about

Post by Registarska tablica »

Et predizborne kampanje sda, borba protiv Konakovica :lol: :lol: :lol:
Roccohljup

#78547 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Registarska tablica wrote: 19/09/2022 12:46 Et predizborne kampanje sda, borba protiv Konakovica :lol: :lol: :lol:
pa i njegova se svela na borbu protiv njih. za očekivati je bilo da udare na ličnoj osnovi.
Sad :meza: i čekati kiflinu kontru :D
kluz franjo

#78548 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Što jest', jest'.
SDA moralni odrpanci su baš u predizbornom modusu "trute se, rate se!"
Dozer

#78549 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Na kojem kanalu je taj picvajz?
Johnny_x

#78550 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

drag_gost wrote: 19/09/2022 06:10 Ne znam je li novu verziju neko postavljao

Znaci mlad decko, ocito zgubidan, anti-sda, igra kladionicu, dok neka fina, obrazovana raja u kosuljama, polo majicama i suknjicama sjedi okolo i duma o ozbiljnim stvarima. Tu se negdje nadje i Kerim Balic, Sebijin potrcko u slobodno i neslobodno vrijeme i neko ko je uveo SDA u IT sektor preko Ankore, ciji je suvlasnik.

Sve se to desava u Cheersu, lokalu Denisa Stojnica.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ja ne znam koji debil moras biti, pa svojom voljom glasati za ove. Ove ucjenjene, kupljene, prodane, sitne interesdzije razumijem. Te podguzne muhe ce uvijek biti tu, nebitno koja je opcija.

Ne vraca se SDA u Sarajevo. Na smetljistu historije je, gdje joj je i mjesto.
Kaze da se borio za ugostitelje, a zaboravlja Haris da je njegova SDA sa Fahrudinom Solakom iste te ugostilje i zatvorila, uvela nam policijaki sat od 6 sati, zatvorili mnoge biznise, od kojih se neki nisu nikad ponovo pokrenuli. Zaboravlja Haris da je Fahrudin sa Stasom Kosarcem pravio derneke dok smo mi bili zatvoreni. Zaboravlja Haris da je federalna vlada tek u Julu mjesecu donjela neki zakon koji ce pomoci privredu, cetri mjeseca nakon sto su ih zatvorili i ta pomoc je bila oko 230 maraka.
Skoro svaki izborni ciklus SDA se pravi kao da su oni bili opozicija, uvijek u kampanju ulaze tako, ta taktika im je palila skoro uvijek, nisu oni odgovorni ni zaata, to je neka druga SDA, ocistila se i sl. Eno i Biseru slikaju kako ide Wizz airom na sahranu, a zaboravljaju kako ta ista Bisera ide sa sluzbenom pratnjom u Bingu kupivinu.
Taktika mi nismo vlast, drugi su krivi za sve im nece proci ove izbore
Post Reply