Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Spektakluk

#53301 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Spektakluk »

Nasa stranka je postavila stranicu na kojoj se pored programa mogu naci i hiografije svih kandidata za sve nivoe vlasti. Ovo je zaista potez za pohvalu, jer biraci mogu saznati mnogo vise o kandidatima, ko su , sta su, sta su do sad napravili u zivotu itd. Steta sto druge stranke nemaju nesto slicno, sve podatke na jednom centralnom mjestu.
Web stranica je nasazemlja.ba
Moenx

#53302 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Moenx »

Spektakluk wrote: 17/09/2022 06:55 Nasa stranka je postavila stranicu na kojoj se pored programa mogu naci i hiografije svih kandidata za sve nivoe vlasti. Ovo je zaista potez za pohvalu, jer biraci mogu saznati mnogo vise o kandidatima, ko su , sta su, sta su do sad napravili u zivotu itd. Steta sto druge stranke nemaju nesto slicno, sve podatke na jednom centralnom mjestu.
Web stranica je nasazemlja.ba
I to je za pphvalu.
Dok se drugi kao macci prikradaju po SDA NIP i drugdje oni to rade tako
Mada to moze izgledati nekako djetinjasto kao pravljenje spomenara ili pak kao arogancija
Kao dodju likovi sa nekim ko umj pedigreom i dignu nos ko oni au Nasa stranka i nista drugo
Mislim ne treba pretjerivati ni u jednom ni u drugom
Meni je najbolja ona Platforma za progres
Ja to na svim nivoima ganjam
Spektakluk

#53303 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Spektakluk »

Zanimljivo da na oficijelnoj stranici Platforme osim velike slike profesora, nema nikakvih info o ljudima u organima stranke, ni ko su clanovi predsjednistva ni drugih organa stranke. Ni imena, a kamoli biografija.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#53304 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sime_cipol »

Prof. Dr. Stranka to sam ja :D
BHDragons

#53305 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by BHDragons »

Spektakluk wrote: 17/09/2022 12:37 Zanimljivo da na oficijelnoj stranici Platforme osim velike slike profesora, nema nikakvih info o ljudima u organima stranke, ni ko su clanovi predsjednistva ni drugih organa stranke. Ni imena, a kamoli biografija.
Ma ko sekta neka, užas...
Prpa.ba

#53306 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Ima i NiP svoju stranicu za kampanju sa programom i kandidatima, samo je ocito ne smatraju dovoljno bitnom za svoju kampanju. :? :-)

https://nip2022.narodipravda.ba/
tramvajtrojka

#53307 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 17/09/2022 18:31 Ima i NiP svoju stranicu za kampanju sa programom i kandidatima, samo je ocito ne smatraju dovoljno bitnom za svoju kampanju. :? :-)

odavno neka stranka nije imala jaci spot bukvalno da se najezis od pozitivnog patriotizma :thumbup: :thumbup: , ovo je patriotizam a ne neke druge stranke sto masu sa zastavama na planini :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#53308 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Chmoljo »

tramvajtrojka wrote: 17/09/2022 18:35
Prpa.ba wrote: 17/09/2022 18:31 Ima i NiP svoju stranicu za kampanju sa programom i kandidatima, samo je ocito ne smatraju dovoljno bitnom za svoju kampanju. :? :-)

odavno neka stranka nije imala jaci spot bukvalno da se najezis od pozitivnog patriotizma :thumbup: :thumbup: , ovo je patriotizam a ne neke druge stranke sto masu sa zastavama na planini :lol: :lol: :lol:
ovo je pođonjeno od SDP Stari Grad za opštinske 2020. :D nađi njihov spot pa ćeš vidjeti o čemu pričam :D
SmokingMan

#53309 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SmokingMan »

Nimalo loš spot šta se sve snima za preizborne kampanje. :bih:
Ateista

#53310 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ateista »

Spektakluk wrote: 17/09/2022 12:37 Zanimljivo da na oficijelnoj stranici Platforme osim velike slike profesora, nema nikakvih info o ljudima u organima stranke, ni ko su clanovi predsjednistva ni drugih organa stranke. Ni imena, a kamoli biografija.
Znam jednu osobu koja je na proslim izborima dobila poziciju vijecnika u jednoj opstini u sa iz njegove stranke. Kad god su trazili neke informacije oko nekih stvari, zvanicni stav stranke i slicno, nisu dobijali nikakve povratne informacije, profu je apsolutno bolila stvar za bilo sta sto nije vezano za njegovu licnu promociju, fakat je lik samo sebe gledao, ostali su tu bili samo reda radi. Kasnije je napustio stranku, a koliko znam i ostali vijecnici.
giannibelif

#53311 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by giannibelif »

Spot "Kilu jabuka molim". - "Evo jedna i od mene" je situacija koja mi se dogodila nekoliko dana prije kampanje i baš na Markalama. Kampanja Naše Stranke mi djeluje kao super pogodak.
Hakiz

#53312 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

giannibelif wrote: 17/09/2022 19:04 Spot "Kilu jabuka molim". - "Evo jedna i od mene" je situacija koja mi se dogodila nekoliko dana prije kampanje i baš na Markalama. Kampanja Naše Stranke mi djeluje kao super pogodak.
Na Otoci redovno ubace više. Tražiš prodavaču kilogram, on(a) stavi na vagu, pokaže malo više od 1 kg, a on(a) još ubaci malo. I naplati 1 kg. Nikad, ali baš nika ne naplate kilogram ako vaga pokaže makar gram manje. Ili naplate manje ili ubace još robe i ako bude više ok 1 kg, naplate 1 kg. I često ako je cijena malo više od zaokruženog, recimo ne bude 2 KM nego 2,1 ili 2,2, uzmu 2 KM.
giannibelif

#53313 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by giannibelif »

Hakiz wrote: 17/09/2022 22:11
giannibelif wrote: 17/09/2022 19:04 Spot "Kilu jabuka molim". - "Evo jedna i od mene" je situacija koja mi se dogodila nekoliko dana prije kampanje i baš na Markalama. Kampanja Naše Stranke mi djeluje kao super pogodak.
Na Otoci redovno ubace više. Tražiš prodavaču kilogram, on(a) stavi na vagu, pokaže malo više od 1 kg, a on(a) još ubaci malo. I naplati 1 kg. Nikad, ali baš nika ne naplate kilogram ako vaga pokaže makar gram manje. Ili naplate manje ili ubace još robe i ako bude više ok 1 kg, naplate 1 kg. I često ako je cijena malo više od zaokruženog, recimo ne bude 2 KM nego 2,1 ili 2,2, uzmu 2 KM.
Slabo sam hodao inače po pijacama, ali sada malo više kako su na red došle nove životne uloge, pa ponesi kući, ponesi roditeljima.
Hank Paldum

#53314 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Naježiš se od patriotizma i onda se vratiš u realnost da te stranke nema na preko 50% domovine.
Video je tipična šuplja i ako znaš gdje se samo vrti ta stranka a i dalje se ježiš, onda se sigurno i naježiš kod Čombetove predizborne pjesme "Glasajte za nas"
Thorgerson

#53315 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Thorgerson »

Eto nek ima one stranke sa onim kvazi turska serija spotom. Masu zastavama na planini, samo sam cekao sulejman velicanstveni da iskoci na ekran.
galia95

#53316 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by galia95 »

Thorgerson wrote: 18/09/2022 02:49 Eto nek ima one stranke sa onim kvazi turska serija spotom. Masu zastavama na planini, samo sam cekao sulejman velicanstveni da iskoci na ekran.
:thumbup: :lol:
Hank Paldum

#53317 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Thorgerson wrote: 18/09/2022 02:49 Eto nek ima one stranke sa onim kvazi turska serija spotom. Masu zastavama na planini, samo sam cekao sulejman velicanstveni da iskoci na ekran.
Neka je bolji ovaj, ne kvazi več ukradeni SDP spot.
Oni su na planini mi smo u dolini, moj protukandidat ima prezime, ja imam i ime i prezime.

Nema šta, nikada opozicija u historiji BH izbora nije imala više energije i kreativnosti :lol: nije ni čudo što je bezbojni neharizmatični Denis kandidat jer i izgleda kao personifikacija njihove predizborne.

A šta fali i ako je nešto u spotu šta podsjeća na Tursku? Mnoge stvari koje su dio identiteta većinskog naroda u BiH i više od polovine BH stanovnika imaju sličnosti sa Turcima, imena, praznici, pozdrav, način moljenja Bogu, modni detalji, kuhinja, mnoge riječi, ispijanje kahve, muzika itd.
Siguran sam da 90% članova foruma ima nekoga u familiji ko se zove Sulejman.

To je naša realnost i identitet a ne neke gay parade. Naravno može ta stranka glumiti da je drugačije ali koliko će onda dobiti glasova?
I ovo što su neko i nešto u KS je samo zbog koalicije sa Dinom čija je stranka na početku osnivanja tvrdila da su više desno i konzervativno od same SDA, to sve govori za koga glasaju Bošnjaci.
Officer Crabtree

#53318 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Officer Crabtree »

Ne fali ništa osim što svakodnevno kradete od tog istog naroda.
Qler

#53319 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Qler »

Hank Paldum wrote: 18/09/2022 03:28
Neka je bolji ovaj, ne kvazi več ukradeni SDP spot.
Oni su na planini mi smo u dolini, moj protukandidat ima prezime, ja imam i ime i prezime.

Nema šta, nikada opozicija u historiji BH izbora nije imala više energije i kreativnosti :lol: nije ni čudo što je bezbojni neharizmatični Denis kandidat jer i izgleda kao personifikacija njihove predizborne.

A šta fali i ako je nešto u spotu šta podsjeća na Tursku? Mnoge stvari koje su dio identiteta većinskog naroda u BiH i više od polovine BH stanovnika imaju sličnosti sa Turcima, imena, praznici, pozdrav, način moljenja Bogu, modni detalji, kuhinja, mnoge riječi, ispijanje kahve, muzika itd.
Siguran sam da 90% članova foruma ima nekoga u familiji ko se zove Sulejman.

To je naša realnost i identitet a ne neke gay parade. Naravno može ta stranka glumiti da je drugačije ali koliko će onda dobiti glasova?
I ovo što su neko i nešto u KS je samo zbog koalicije sa Dinom čija je stranka na početku osnivanja tvrdila da su više desno i konzervativno od same SDA, to sve govori za koga glasaju Bošnjaci.
Turska i sve Tursko nije niti će biti ikad i djelić mog identiteta. Pišam se i na rusku i na Bakira i kuma mu... Eto ti malo realnosti. To što sam musliman me veže za Tursku isto ko za Tadžikistan
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53320 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _BataZiv_0809 »

:lol: :lol:
tramvajtrojka

#53321 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tramvajtrojka »

Hank Paldum wrote: 18/09/2022 02:40

Naježiš se od patriotizma i onda se vratiš u realnost da te stranke nema na preko 50% domovine.
Video je tipična šuplja i ako znaš gdje se samo vrti ta stranka a i dalje se ježiš, onda se sigurno i naježiš kod Čombetove predizborne pjesme "Glasajte za nas"
a zato ima sda u banja luci , doboju, Čitluku,sirokom brijegu, daj ba :lol: :lol: :lol: cuj ti njega trazi prvo to od svoje maticne stranke da budu zastupljeni u svim krajevima pa onda imas pravo da nekoj drugoj stranci to trazis

a i poznavajuci tebe da su tamo , i imaju predstavništva govorio bi eno ih sa cetnicima i ustasama se lizu :lol: :lol: :lol: da se ne lazemo :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53322 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _BataZiv_0809 »

Prejak spot fakat
SmokingMan

#53323 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SmokingMan »

Ako se ne varam SDA je haman imala isti spot sa onim invazivnim geslom "U jedinstvu je snaga", popraćen glasom naratora sa Mordora. :D
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#53324 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sime_cipol »

Odlican spot, mozda i najbolji zadnjih par izbora. :thumbup:
I bez spota im ide glas :thumbup:
giannibelif

#53325 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by giannibelif »

Ova SDA kreacija je odvratna i možda pali u potpunosti u Rizeu, Akhisaru, Samsunu, Vanu, ili Gaziantepu. Turske kandidatske oficijelne pjesme zvuče kao da su kreacije Nazifa Gljive i ne mislim ništa loše u tome, takav je narodni melos jednostavno.
Locked