Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ElRe wrote: ↑19/08/2022 16:04
Danas u Lukavici na cesti crveni Tonale. Iskreno, klasična konfekcija, ali neka se prodaje,da oživi brend.
Valjda skupim love za 4,5 god staru Giuliu 2.2 Multijet MT6. Interesantno je da Giulia strašno dobro drži cijenu kao polovnjak.
Istraživao sam, a koliko vidim samo Petronas i Motul trenutno rade preporučeno ulje za Giulia/Stelvio 2.2 Mjet motor. FCA preporuka 9.55535-DSX
Unitrade Sarajevo, npr nema u ponudi filtere nafte za 2.2 Multijet. Potencijalni problemi sa održavanjem izvan ACI servisa
Last edited by ElRe on 22/08/2022 14:11, edited 1 time in total.
Istraživao sam, a koliko vidim samo Petronas i Motul trenutno rade preporučeno ulje za Giulia/Stelvio 2.2 Mjet motor. FCA preporuka 9.55535-DSX
Unitrade Sarajevo, npr nema u ponudi filtere nafte za 2.2 Multijet. Potencijalni problemi sa održavanjem vam ACI servisa
Je li ima Fiat grupacija neku web stranicu gdje se može direktno pročitati koja sve ulja trenutno imaju odobrenje u skladu sa nekom određenom specifikacijom, propisanom od strane grupacije?
Seawolf wrote: ↑22/08/2022 14:09
Je li ima Fiat grupacija neku web stranicu gdje se može direktno pročitati koja sve ulja trenutno imaju odobrenje u skladu sa nekom određenom specifikacijom, propisanom od strane grupacije?
Seawolf wrote: ↑22/08/2022 14:09
Imam User Manual za Giuliu i Stelvia. Postavim online ako treba?
Pitam zato što Mercedes-Benz ima takvu web stranicu, svima dostupnu.
Evolution_IV wrote: ↑18/09/2022 17:04
Dobla teretnog nema za lijeka, 31500KM i 5god/200k garancije, sve prodano
Stari Doblo se više ne izvozi u Evropu, a Doblo PSA (identičan je Berlingu) još nije počeo sa prodajom na većini tržišta Evrope. Stati je sa 1.6 Multijet bio mazga, novi sa 1.5 BlueHDI je nešto ugladjeniji ali i manje otporan u eksploataciji (bar su takvi bili PSA LCV do sada).
Zar se na tom Turskom trzistu ne zove Egea. Mislim da je dosao iz Italije, samo ga nisu nikad prebacili na neki evropski jezik. Jel ovo ona firma sto je i Giulietta uvezla