Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zar je Alija sveta krava kao u Indiji da ga se ne smije spomenuti, lik koji je posijao svo poslijeratno zlo koje je zadesilo bosnjacki narod , jos i dobro prolazi realno
Skrnavljenje lika i djela prvog Predsjednika je najmanje sto mogu ocekivati od svog naroda koji dila hamburgere, carape, majice, jagnjetinu 11 Jula u Srebrenici...
pa činovnici koje stranke su to omogucili nisu teletebisi da se ne zajebavamo nego SDA od genocida su napravili vasar u Puračiću , sama činjenica da su dozvolili fikri da prodaje majice u vezi genocida na hifi sve pod pokroviteljstvom sda je za gadjenja
na muci bošnjačkog naroda sda vrhuška je zaradjivala i onda kao slag na tortu tom bosnjackom narodu su uskratili katarzu sa namjernom sabotazom revizije protiv Srbije
Raspravljas se sa ljudima koji bi vise od svega htjeli da se komunizam i skpj sutra vrati na vlast. Raspravljas se sa ljudima koji bi sutra zabranili ezan, rusili dzamije i sl… ovaj forum ti je prepun islamofoba kako medju obicnim clanovima tako i medju administracijom. Na kraju ti ovakve rasprave zavrse banovima onih koji ne odustaju od toga da su muslimani, Bosnjaci prije svega.
A kao odgovor na sve ovo ces dobit da si SDA bot iako ti ni na kraj pameti nije da glasas za tu stranku.
Lp
U pravu si I vazda isti dežurni forumski paćenici, sveznajući doktori opšte prakse Jebe mi se iskreno za SDA, ali ovdje se pričaju neke nevjerovatne i vrlo opasne priče, koje više nemaju ni veze sa SDA.
Janjicar wrote: ↑17/09/2022 19:21
Skrnavljenje lika i djela prvog Predsjednika je najmanje sto mogu ocekivati od svog naroda koji dila hamburgere, carape, majice, jagnjetinu 11 Jula u Srebrenici...
pa činovnici koje stranke su to omogucili nisu teletebisi da se ne zajebavamo nego SDA od genocida su napravili vasar u Puračiću , sama činjenica da su dozvolili fikri da prodaje majice u vezi genocida na hifi sve pod pokroviteljstvom sda je za gadjenja
na muci bošnjačkog naroda sda vrhuška je zaradjivala i onda kao slag na tortu tom bosnjackom narodu su uskratili katarzu sa namjernom sabotazom revizije protiv Srbije
To vam i jest glavna mantra da na spomen Alije ga psujete pa pričate o SDA.
galia95 wrote: ↑17/09/2022 19:24
Kako vas više nije stid?
da radim ono sto ste vi i ti tvoji koje branis radili 30 i kusur godina onda bi se zapitao jel me stid ,ovako samo se pokusavate vaditi a u stvari samo jos vise ce te zaglibiti
tako je. neprestano se zaboravlja Alijin angažman u SDPu.
U pravu si I vazda isti dežurni forumski paćenici, sveznajući doktori opšte prakse Jebe mi se iskreno za SDA, ali ovdje se pričaju neke nevjerovatne i vrlo opasne priče, koje više nemaju ni veze sa SDA.
.. Za SDA ali..
Da, jebe mi se za SDA i popišam se na svakog člana te stranke. To sam napisao milijardu puta ovdje, na svakoj jebenoj temi, ali to ne znači da ću olajavati i mrziti do te mjere da kažem da su mi četnici manje zlo i da su svi isti. Puna mi je kapa te priče svi su isti i svi su krivi za rat.
Last edited by galia95 on 17/09/2022 19:38, edited 1 time in total.
slobodno na blog pa tupi o tome ako ti je stalo samo do vlastitog mišljenja.
A treba da ovdje slušam baljezganja kako su četnici i ustaše, koji su počinili agresiju i genocid nad mojim narodom, manje zlo od jebene SDA? Dosta je ba više i vaše odvratne relativizacije svega i svačega!
Znači za sve što nam se desilo kriva je SDA? Alija kriv za rat? Alija nas uvukao u rat? SDA kriva jer smo nezavisna država? Trebali smo ostati u Jugoslaviji da slušam popove kako guslaju fašističke pjesme ratnim zločincima?
Kako vas više nije stid?
Nije nas Alija uvukao u rat ali nas je uvukao nespremne za rat. Kriv za prodaju naoruzanja umjesto da ga dijeli. Kriv za pljacku ogromnog novca i zlata sto je stizalo iz arapskih zemalja? Kriv za zrtvovanje 10 000 zivota Srebrenice. Kriv za trgovinu humanitarnom pomoci u ratu. Kriv za izdaju i prodaju Mostara u ratu. Kriv za djelovanje vojnih formacija koje su cinile zlocine.
A poslije rata u miru njegov Bakir jos gori.
Da, jebe mi se za SDA i popišam se na svakag člana te stranke. To sam napisao milijardu puta ovdje, na svakoj jebenoj temi, ali to ne znači da ću olajavati i mrziti do te mjere da kažem da su mi četnici manje zlo i da su svi isti. Puna mi je kapa te priče svi su isti i svi su krivi za rat.
da, stvarno je nekima teško razumjeti neke stvari.
ne, nisu svi isto krivi za rat. ali šteta koja je napravljena Bošnjacima, ali i ljudima koji nisu Bošnjaci ali im je država Bosna i Hercegovina jedina domovina, šteta koju je napravila SDA i koju su napravili četnici u svim agregatnim stanjima je... ublizu.
Bosnjaci su 92. bili slabi zbog SDA.. Bosnjaci su i 2022. slabi zbog iste te SDA.. SDA je bila saucesnik u stradanjima Bosnjaka u ratu.. Saucesnici su bili i posle rata u svemu losem sto se desilo u ovoj drzavi.. Sve u ovoj drzavi je unisteno pod njihovom dirigentskom palicom.. Bas kao sto Cmoljo kaze, SDA radi sve da Bosnjaci budu ponovo nespremni u slucaju nekog novog nasrtaja iz komsiluka.. Ono sto SDA radi od BiH i Bosnjaka Vucic i Milanovic ne bi mogli ni u svojim najvlaznijim snovima..
Janjicar wrote: ↑17/09/2022 19:21
Dizejnersko rjesenje koje su klepili sa plakata sumrak o vampirima...
Koje su to copy/paste lopuže, nije ih boga strah, zapravo unjiha je bog dinar efendija.
Raspravljas se sa ljudima koji bi vise od svega htjeli da se komunizam i skpj sutra vrati na vlast. Raspravljas se sa ljudima koji bi sutra zabranili ezan, rusili dzamije i sl… ovaj forum ti je prepun islamofoba kako medju obicnim clanovima tako i medju administracijom. Na kraju ti ovakve rasprave zavrse banovima onih koji ne odustaju od toga da su muslimani, Bosnjaci prije svega.
A kao odgovor na sve ovo ces dobit da si SDA bot iako ti ni na kraj pameti nije da glasas za tu stranku.
Lp
Ovdje se pise protiv SDA a ne protiv muslimana. SDAovci nisu muslimani tako da nema potrebe da se vadite na to da neko mrzi muslimane.
Lp
Ovdje se pise protiv SDA a ne protiv muslimana. SDAovci nisu muslimani tako da nema potrebe da se vadite na to da neko mrzi muslimane.
Kako vas samo navlace na isti spin, moze li selam, ko je gori, sta je bilo prije 30 godina.
Samo ponavljati, SDA je kriminalna i nesposobna rulja kojom vlada porodica koja zamislja da je bogom dana. Svaki dan vidimo, barem u KS, da se moze vladati (sluziti gradjanima) neuporedivo bolje. Poslije izbora i na ostatku drzave cemo to vidjeti.
galia95 wrote: ↑17/09/2022 19:24
Kako vas više nije stid?
da radim ono sto ste vi i ti tvoji koje branis radili 30 i kusur godina onda bi se zapitao jel me stid ,ovako samo se pokusavate vaditi a u stvari samo jos vise ce te zaglibiti
Ko to mi? Koga ja to branim? Jeste me to već proglasili SDA botom Zato što imam drugačije mišljenje? E pa fina vam je ta demokratija!
Ti si sve ovo i zakuhao sa idiotskom izjavom da su četnici manje zlo od SDA. Ja ti opet kažem - NE, NISU. Četnici su meni i mojoj familiji počinili najveće zlo koje se može zamisliti u životu! Ove stvari se uopšte ne mogu porediti, a vi nastavite relativizirati i pametovati do mile volje.
Bisera Turković Wizz Air-om odletjela na sahranu kraljice ElizabeteSahrana će biti održana u ponedjeljak u 11 sati po lokalnom vremenu
Kažu da nema slobodnog kreveta u Londonu pa me interesuje gdje će naša hanuma boraviti tri noći?
I što je otišla 2 dana ranije? Možda neki bilateralni sastanak? Neki sastanak od koje će država BiH imati koristi?
E slusaj sad,ta tvoja sda je privatizovala vjeru i IZ-u,i za iste te vjere koja je cista se kriju ,kradu,lazu i ubijaju
Sda-ovci vratite vjeru iskrenim vjernicima i muminima
E slusaj sad,ta tvoja sda je privatizovala vjeru i IZ-u,i za iste te vjere koja je cista se kriju ,kradu,lazu i ubijaju
Sda-ovci vratite vjeru iskrenim vjernicima i muminima
Nije moja. Islam je neovisan o strankama. Moras prvo osnovne stvari naucit. Al ne znam kako imas obraza pricat o islamu, a fatihu ne znas proucit.