Ja nikad u životu nisam sreo našeg čovjeka na socijalnoj pomoći. Uopšte, čovjeka sa Balkana. Ne znam o čemu pričate.
Što se brt svađate bezveze?
dale cooper wrote: ↑17/09/2022 01:22 Dobra jakna za dženaza.![]()
A ovo pitanje - zašto ćete glasati za Bakira Izetbegovića - kada se ovako pročita zvuči kao duboko egzistencijalističko pitanje. U istom
smislu kao i pitanje - zašto se ne bih ubio.![]()
Ma hajde. Ne moze se napraviti program prije raspodjele fotelja? Ne moze se napraviti dogovor o tome kako ambasadori trebaju predstavljati drzavu? Nije to ni zbog cije dobre volje, nego sljedeci put Dodiku kad gori pod nogama, sjesti i vidjeti drzi li se dogovora pa onda traziti kredit od MMF-a da ga se spasi, a ne iz kafane praviti dogovor. Ne mozes imati partnere u kriminalu ako jedna strana nece da krade, padose svi talovi u vodu, mora se i raditi.Hakiz wrote: ↑17/09/2022 00:58A kakve to ima veze jesu li ili nisu sa ovim šta ja govorim?
Jesu, samo, to je prošlost. Sada je pitanje da li će se ovi odreći toga. Neće. A ako se ne odreknu, džaba NiP, džaba NS, džaba SDP, džaba threesome, ostaje na federalnom i državnom nivou isti haos.
Vjerovatno ja griješim. Kada ovi iz RS-a i HDZ-a vide da je trojka srušila SDA, skrušeno će prići trojci, sve se izvinjavajući riječima "Ne bismo mi sve ovo da nije SDA, SDA nas je jadne, bidne, mlade i naivne na sve nagovorio, sada kada ste ga srušili, sad ćemo i potpisati NATO i ukinuti entitete, kantone, konstitutivnost, legitimnost, sada idemo u svjetliju budućnost i bolje sutra".
Ne samo to, nego će se ukazati i Zoran i Aleksandar, sve u suzama moleći za milost.
Koju će im, velikodušnim pokretom ruke, udijeliti Elmedin. Ili Nermin? Ili Edin? Sabina? Predrag?
Majka mu stara, uplaših se, pobiće se ovi trojkaši između sebe dok se dogovore ko je taj na tronu koji će udjeljivati milost pokajnicima![]()
Bolje jedan odlikaš nego tri trojkaša![]()
Kako god okreneš, ostvaruje se kletva: Dabogda živio u interesantnim vremenima![]()
Miješaš pojmove, kakve veze ima građanska država, u prevodu jednaka mogućnost za svakog da bira i bude biran bez nacionalnih kvota i ograničenja, sa tim kako se ko pozdravlja? Zašto neki musliman koji se sa svim svojim poznanicima pozdravlja sa selamom ne bi mogao biti za građansku državu?drug_profi wrote: ↑16/09/2022 22:01A ne Hose, nisi shvatio poentu.JoseMujica wrote: ↑16/09/2022 20:14 dok god razmišljmo o tome kako nas je neko pozdravio i tumačimo to kao nešto neprijateljsko...problem je u nama
Svi se kunu u građansku, ali strogoizbjegavaju uljudno građanski pozdraviti, ko da ce odmah u dzehenem ako to izgovore.
Ali zato ce reci da im je vjera ispred drzave nacije svega...
Ali su za građansku, dok su god vecina... pa evo RS je građanski uređena. Sta joj fali?
Svi znamo sta. A njima krivo sto i fildzanistan nije takav.
Ali su za građansku dok je god to probitacno.
Samo sam potencirao njihovo licemjerje, a lijepo je sto su i sami svojim odgovorima doprinijeli tezi.
Nisi ti glup, ti se samo praviš budala da izbjegneš činjenice.Hakiz wrote: ↑17/09/2022 00:58A kakve to ima veze jesu li ili nisu sa ovim šta ja govorim?
Jesu, samo, to je prošlost. Sada je pitanje da li će se ovi odreći toga. Neće. A ako se ne odreknu, džaba NiP, džaba NS, džaba SDP, džaba threesome, ostaje na federalnom i državnom nivou isti haos.
Vjerovatno ja griješim. Kada ovi iz RS-a i HDZ-a vide da je trojka srušila SDA, skrušeno će prići trojci, sve se izvinjavajući riječima "Ne bismo mi sve ovo da nije SDA, SDA nas je jadne, bidne, mlade i naivne na sve nagovorio, sada kada ste ga srušili, sad ćemo i potpisati NATO i ukinuti entitete, kantone, konstitutivnost, legitimnost, sada idemo u svjetliju budućnost i bolje sutra".
Ne samo to, nego će se ukazati i Zoran i Aleksandar, sve u suzama moleći za milost.
Koju će im, velikodušnim pokretom ruke, udijeliti Elmedin. Ili Nermin? Ili Edin? Sabina? Predrag?
Majka mu stara, uplaših se, pobiće se ovi trojkaši između sebe dok se dogovore ko je taj na tronu koji će udjeljivati milost pokajnicima![]()
Bolje jedan odlikaš nego tri trojkaša![]()
Kako god okreneš, ostvaruje se kletva: Dabogda živio u interesantnim vremenima![]()
Garant je zet obezbjedio ergelu mladih djevojaka iz firmedrug_profi wrote: ↑17/09/2022 00:57 Izgleda da su angazovali zgodne cure da se utegnu i napucaju i da zuje oko standa...
Eto gdje je njihova kampanja otisla. Nista se ne moze ponuditi pa hajmo na iskonsko upirat. Seks prodaje sve.
I to su im valjda savjetovali iz ove PR agencije koju su angazovali, jel-
Tako oni vide prosjecnog Bosnju.
A za to je kriv ko?
Ovo je lazni profil, nikakva Vildana ne stoji iza ovog profila, nego licno Yasmim.pici wrote: ↑17/09/2022 07:56
Draga Vildana, kolegice i velika patrijotkinjo.Dok je takijeH mladih uzdanica i nadasve lijepih, SDA ce biti uvjek jedina stranka u Bosnjaka.Uz podrsku Allaha, Reisa i Islamske zajednice do poBede.
P.S. Volio bi da me primis za prijatelja na FB da razmjenjujemo iskustva, tvoj pici.
![]()
To to.....MuaDib wrote: ↑17/09/2022 09:03 Stranka kojoj dobro ide nema potrebu ponavljati kako joj dobro ide. SDA se isključivo fokusirala na bazičnu infrastrukturu i pokusava fotoinžinjeringom prikazati svoju nadmoć na skupovima, a ne ide.
Inače karakteristika ove kampanje je jasna polarizacija, koja je i prije kampanje odredila izbor većine glasača, što je dovelo da nezainteresiranosti za dosadašnje oblike kampanje (tribine, skupovi, štandovi).
A što se tiče građanske države i pozdrava, nije problem pozdrava kao pozdrava, već jasna namjera razdvajanja građana na one koji nazivaju selam i one koji ne nazivaju selam. Gdje se jedni smatraju više vrijedni, a drugi manje vrijedni građani.

uzmem zenski nick da privucem junce, jel to u skladu sa islamom il...Registarska tablica wrote: ↑17/09/2022 08:52Ovo je lazni profil, nikakva Vildana ne stoji iza ovog profila, nego licno Yasmim.pici wrote: ↑17/09/2022 07:56
Draga Vildana, kolegice i velika patrijotkinjo.Dok je takijeH mladih uzdanica i nadasve lijepih, SDA ce biti uvjek jedina stranka u Bosnjaka.Uz podrsku Allaha, Reisa i Islamske zajednice do poBede.
P.S. Volio bi da me primis za prijatelja na FB da razmjenjujemo iskustva, tvoj pici.
![]()
Prije nekoliko dana, razitkrili su ga bas s ovim profilom i jos par njihpici wrote: ↑17/09/2022 09:29uzmem zenski nick da privucem junce, jel to u skladu sa islamom il...Registarska tablica wrote: ↑17/09/2022 08:52
Ovo je lazni profil, nikakva Vildana ne stoji iza ovog profila, nego licno Yasmim.
Davno sam ja rekao da najvece zlo po BIH,bosance ,hercegovce,gradjane i normalne ljude SDA.Registarska tablica wrote: ↑17/09/2022 10:12
Prije nekoliko dana, razitkrili su ga bas s ovim profilom i jos par njih![]()
Ma bgmi, ovo je vece zlo od ona dva presudjena ratna zlocinca. Vjerujete da je tako
Nek si ti to rekao. Idi to reci onima koji su izgubili nekoga u ratu.zbunjola71sa wrote: ↑17/09/2022 11:28Davno sam ja rekao da najvece zlo po BIH,bosance ,hercegovce,gradjane i normalne ljude SDA.Registarska tablica wrote: ↑17/09/2022 10:12
Ma bgmi, ovo je vece zlo od ona dva presudjena ratna zlocinca. Vjerujete da je tako
Prvo SDA onda 100 slobodnih mjesta pa idu cetnici ustase i ostali
Zar mi nismo haman svi izgubili nekoga u ratu?basicm wrote: ↑17/09/2022 11:31Nek si ti to rekao. Idi to reci onima koji su izgubili nekoga u ratu.zbunjola71sa wrote: ↑17/09/2022 11:28
Davno sam ja rekao da najvece zlo po BIH,bosance ,hercegovce,gradjane i normalne ljude SDA.
zbunjola71sa wrote: ↑17/09/2022 11:28Davno sam ja rekao da najvece zlo po BIH,bosance ,hercegovce,gradjane i normalne ljude SDA.Registarska tablica wrote: ↑17/09/2022 10:12
svjesno,sto?
A sta ako su poginuli da bi nakon rata SDA sa bracom cetnicima i ustasama unistavala sve, pa i meni unistava nadu u bolje sutra? Da ce mi pokrasti zadnju marku, jebat me u mozak 24/7, unistiti kulturu i sport, zdravstvene ustanove, stvoriti sistem vrijednosti u kojem inteligencija ne igra nikakvu ulogu nego podanistvo? Zar su za to clanovi moje porodice izgubili zivote? Jesmo li se mi za to borili? Jeli to sloboda?
seksi_ideje wrote: ↑17/09/2022 11:58A sta ako su poginuli da bi nakon rata SDA sa bracom cetnicima i ustasama unistavala sve, pa i meni unistava nadu u bolje sutra? Da ce mi pokrasti zadnju marku, jebat me u mozak 24/7, unistiti kulturu i sport, zdravstvene ustanove, stvoriti sistem vrijednosti u kojem inteligencija ne igra nikakvu ulogu nego podanistvo? Zar su za to clanovi moje porodice izgubili zivote? Jesmo li se mi za to borili? Jeli to sloboda?