Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veliki_ah wrote: ↑14/09/2022 08:58
Da li sada SK bude blokiran ukoliko se gleda sa bht interneta?
Krajem godine mi istice ugovor, nisam zadovoljan ovim sto nude, pa razimsljam o opciji da uzmem bht, a da koristim EON app od brata.
Pozdrav @veliki_ah,
Kompanija Telemach ne vrši blokiranje pristupa TV kanalima putem EON platforme uz internet konekciju drugih operatera na području Bosne i Hercegovine. Predlažemo Vam da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege pozvale i za Vas prezentovale najbolju ponudu za nastavak saradnje sa kompanijom Telemach.
Krajem godine mi istice ugovor, nisam zadovoljan ovim sto nude, pa razimsljam o opciji da uzmem bht, a da koristim EON app od brata.
Ne bih rekao da je ovo u skladu s uslovima korištenja telemacha.
Da li sada SK bude blokiran ukoliko se gleda sa bht interneta?
Pozdrav @veliki_ah,
Kompanija Telemach ne vrši blokiranje pristupa TV kanalima putem EON platforme uz internet konekciju drugih operatera na području Bosne i Hercegovine. Predlažemo Vam da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege pozvale i za Vas prezentovale najbolju ponudu za nastavak saradnje sa kompanijom Telemach.
Imam jedno pitanje. Iznad sata kad mijenjam kanale imao sam oznaku dvbc, kad vrtim neku emisiju na početak oznaka mi je <ip>. Pitanje je sljedeće, zašto mi ta oznaka i dalje stoji kad listam kanale?
Bosnjo84 wrote: ↑14/09/2022 18:42
Imam jedno pitanje. Iznad sata kad mijenjam kanale imao sam oznaku dvbc, kad vrtim neku emisiju na početak oznaka mi je <ip>. Pitanje je sljedeće, zašto mi ta oznaka i dalje stoji kad listam kanale?
Pozdrav @Bosnjo84,
Oznaka DVB-C označava da kanal pratite uživo i da se isti preuzima putem digitalne kablovske mreže. Sadržaj koji vraćate unazad se preuzima putem interneta, te se navedeni sadržaj označava sa oznakom IP. Navedene oznake nije moguće ukloniti, jer iste korisniku pružaju informaciju putem koje tehnologije u tom trenutku prati određeni sadržaj. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
N.N. wrote: ↑12/09/2022 13:34
Ti si i dobar
Meni nude 15 mjeseci sa 15% manje pretplate.
I kao to je najvise sto mogu ponuditi.
Iako sam rekao ne treba mi nista gratis, nikakvi tindali, kanali od 24 mjeseca, nikakve pickematerine.
Zelim manji racun za onoliko koliko si mogu Arene nabaviti sa druge strane.
Necete, oke...29.09. istice ugovor...
Meni nudili 15% popusta 12 mjeseci ako potpišem na dvije godine.
Kao ne može više, to je maksimalno.
I onda saznam uživo od nekoga a i ovdje da ljudima nude popust 15 pa i 18 mjeseci.
epik wrote: ↑15/09/2022 08:07
Ima li Telemach u ponudi samo internet 200 mbps Ili brze
Pozdrav @epik,
U ponudi nemamo samostalne internet pakete, s obzirom da je kompanija Telemach kablovski operater i korištenje TV usluge je neophodno za korištenje usluge interneta. Internet brzine koje nudimo u našim EON Duo i Trio paketima se kreću od 200/10 Mbps do 1000/50 Mbps. Ukoliko ste zainteresovani za priključenje naših EON paketa, budite slobodni da nam svoje podatke dostavite u inbox. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Bosnjo84 wrote: ↑14/09/2022 18:42
Pozdrav @Bosnjo84,
Oznaka DVB-C označava da kanal pratite uživo i da se isti preuzima putem digitalne kablovske mreže. Sadržaj koji vraćate unazad se preuzima putem interneta, te se navedeni sadržaj označava sa oznakom IP. Navedene oznake nije moguće ukloniti, jer iste korisniku pružaju informaciju putem koje tehnologije u tom trenutku prati određeni sadržaj. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Meni svaki put piše ip, čak i kad gledam uživo neki kanal.
Bosnjo84 wrote: ↑15/09/2022 11:27
Pozdrav @Bosnjo84,
Ukoliko koristite EON OTT box koji nije spojen koaksijalnim kablom, sadržaj uživo na TV kanalima se također isporučuje uz pomoć internet konekcije. Navedena oznaka se prikazuje i na dodatna 22 kanala iz PINK paketa koji se emituju isključivo putem EON TV platforme. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Bosnjo84 wrote: ↑15/09/2022 11:27
Pozdrav @Bosnjo84,
Ukoliko koristite EON OTT box koji nije spojen koaksijalnim kablom, sadržaj uživo na TV kanalima se također isporučuje uz pomoć internet konekcije. Navedena oznaka se prikazuje i na dodatna 22 kanala iz PINK paketa koji se emituju isključivo putem EON TV platforme. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Bosnjo84 wrote: ↑15/09/2022 11:57
Spojeno je sve koliko ja znam, nije wireles.
Pozdrav @Bosnjo84,
Kao što smo Vam naveli, oznaka IP naznačava da kanale pratite putem internet konekcije. Ukoliko koristite EON box uređaj na mreži koji se spaja putem koaksijalnog kabla, isti kanale uživo preuzima putem digitalne kablovske DVB-C mreže, te Vam se na tim kanalima putem navedenog uređaja prikazuje oznaka DVB-C.
EFD22 wrote: ↑15/09/2022 11:59
Kako ugasiti UniFi na Technicolor modemu/routeru?
Nabavio sam mesh sistem i to koristim kao WiFi, ugasio sam WiFi na Technicolor modemu, ali je UniFi ostao aktivan.
Pozdrav @EFD22,
Hvala Vam na javljanju na ovaj način. Emitovanje UniFi mreže sa Vašeg modema možemo isključiti na Vaš Zahtjev. Isključivanjem emitovanja UniFi mreže sa modema gubite mogućnost spajanja na UniFi mrežu na drugim lokacijama sa Vašim pristupnim podacima. Ukoliko ste saglasni da izvršimo deaktivaciju UniFi usluge, molimo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke.
tnt-tunja wrote: ↑17/09/2022 01:40
Ima li kakvih nagovjestaja na koji nacin Telemach planira pruziti svojim korisnicima prenose lige prvaka?
Pozdrav @tnt-tunja,
Kompanija Telemach je distributer TV kanala, a ne emiter sadržaja, te nismo u mogućnosti utjecati na sadržaj koji se emituje u okviru programske sheme TV kanala koji se nalaze u ponudi kompanije Telemach.
Ima li kakvih nagovjestaja na koji nacin Telemach planira pruziti svojim korisnicima prenose lige prvaka?
Pozdrav @tnt-tunja,
Kompanija Telemach je distributer TV kanala, a ne emiter sadržaja, te nismo u mogućnosti utjecati na sadržaj koji se emituje u okviru programske sheme TV kanala koji se nalaze u ponudi kompanije Telemach.
ninjahepek wrote: ↑17/09/2022 12:04
I da im se usput zahvalim što ništa ne mogu streamat nakon 6 uvečer več 2 mjeseca.
Pozdrav @ninjahepek,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke, kako bismo izvršili detaljne provjere rada Vaše internet usluge.
Pozdrav @tnt-tunja,
Jednostavno ubacite u programsku semu kanale koji prenose taj sadrzaj koji korisnici traze, Vrlo jednostavno.
kakaljin wrote: ↑17/09/2022 12:18
Jednostavno ubacite u programsku semu kanale koji prenose taj sadrzaj koji korisnici traze, Vrlo jednostavno.
Pozdrav @kakaljin,
Prijedloge za uvrštavanje novih TV kanala u programsku ponudu možete nam dostaviti na e-mail adresu: [email protected]. Ukoliko se ukažu realne mogućnosti, Vaši prijedlozi će biti uvršteni u programsku ponudu.