sumirprimus wrote: ↑16/09/2022 11:52 to sto on trazi za to para su sve ohandrane kante, i nisu ih sigurno babe vozale. takvo auto za te pare se ne kupuje staro 10 godina sa automatikom. sta ce ti to u zivotu? bolje skupi jos malo i kupi sebi nesto novije i komfornije po gradu kako vec.
zali svoje pare, nece ih niko drugi zalit, pogotovu ne prodavci. znam, savjet se daje onom ko ga trazi ,ali ti si trazio da ti nesto ponude, evo ja ti kazem ko da si mi rod,nista od toga. kvarovi na takvim autima prvo kolju, ok imas visak para , no imas li vremena i zivaca. to ne kvari se, ima ksenon, motor vaki naki, ide ko po loju objesi macku o rep. jel to ima godina i kilometara nosi i kile zivaca i vremena i para. vozo sam svakakvih auta, al nijedno auto ko novo. potogovu vec za ta rang novaca. ok polovno 10-15 k razumijm, onda i nije neka pljacka.pa i do 20k. ovo iznad 30k nikako ne razumijem, najiskrenije.sto ljudi sto cudi, na kraju na tebi je izbor. svako dobro.
Znaci po tebi, da vozim ovo svoje, staro haman 20 godina dok ne skupim love za novo ili haman novo ? Mislim, ne zalim se, slusa mecka solidno ali kontao da se ponovim.