Meni bilo smijesno jbg,neki dan se i meni desi isto.
I meni se slicno desilo, stao iza neke prikolice i kad sam stajao vidio sam da ima ona kuka dole kojoj sam prisao da se vise ne vidi. Kad sam krenuo zaboravio na nju i razderao dio auta, nisam bio sa svojim pa nije bilo senzora da me upozore, jbg...
Prije nekih 15 godina ja parkirao kraj jedne zardinjere betonske, ono bas knap, A ona stoji okomito na trotoar, znaci punom duzinom ispred auta.
Ja sam tako prije godinu ili dvije prislonio zadnju karambolku uz metalni stub. Došli rodici i samo što sam zaustavio* ovi iz auta krenuli da otvaraju vrata iako sam namjeravao da se okrenem (kad god mogu okrenem se da, kad trebam ići, mogu samo poći naprijed - nikad se ne zna šta se desi na sijelu, možda se moradne bježat') i u žurbi ne vidjeh stub. Srećom, mala brzina i mala šteta.
imam ja jedan betonski stub pored kapije,smeta,taman ga treba metar pomjeriti.pa kad budes imao vremena da naletis ,kad vec imas iskustvadrug_profi wrote: ↑16/09/2022 00:33
Prije nekih 15 godina ja parkirao kraj jedne zardinjere betonske, ono bas knap, A ona stoji okomito na trotoar, znaci punom duzinom ispred auta.
Mene neke malo zesce brige tada mucile i ono skroz odsutan. Sjeo u auto, upali i krenuo, i vidim ja nesto mi auto tesko ide...
odgurao je jedno metar....![]()
Sreća pa sam bio parkiran jedno 5-10 cm od nje tako da je nisam udario velikom brzinom, pa nisam napravio sebi ni stetu, ali nisam ni cuo glasan udarac.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑16/09/2022 11:34imam ja jedan betonski stub pored kapije,smeta,taman ga treba metar pomjeriti.pa kad budes imao vremena da naletis ,kad vec imas iskustvadrug_profi wrote: ↑16/09/2022 00:33
Mene neke malo zesce brige tada mucile i ono skroz odsutan. Sjeo u auto, upali i krenuo, i vidim ja nesto mi auto tesko ide...
odgurao je jedno metar....![]()
Sreća pa sam bio parkiran jedno 5-10 cm od nje tako da je nisam udario velikom brzinom, pa nisam napravio sebi ni stetu, ali nisam ni cuo glasan udarac.![]()
U centru cuo al djelovalo je negdje m.dvorSmokingMan wrote: ↑17/09/2022 00:44 Navedi lokaciju, na Stupu sve tako mirno, samo zrikavci još "zvižduću".![]()
Dole vazda ima nekog vatrometa, a jes' onaj old town traumatičan i nekako dio grada baš na svoju ruku.Spit_fire wrote: ↑17/09/2022 00:47U centru cuo al djelovalo je negdje m.dvorSmokingMan wrote: ↑17/09/2022 00:44 Navedi lokaciju, na Stupu sve tako mirno, samo zrikavci još "zvižduću".![]()
![]()